FANDOM


Sorg
Denne artikel rummer begrænsede redigeringsmuligheder pga. sorg
Der må ikke i denne artikel forefindes slibrige detaljer om personens fortid slet ikke da han/hun var nødt til at ernære sig som pornomodel indtil han/hun blev opdaget.
Heller ikke noget om vedkommendes pilleforbrug, støtte til lyssky sekter, fysiske fortrin, skattegæld, pinlige episoder i talkshows etc. etc.


Marius-never-forget-mug

KØB NU!!! (sponsoreret af BT

Marius, 18 måneder gammel hangiraf[1] i Københavns Z00, blev søndag 9. februar 2014 summarisk henrettet med den udelukkende eneste begrundelse, at han var en genetisk uønsket hangiraf.[2] Zoo's ledelse forsvarede den kapriciøse aflivning med, at løverne var ret sultne, så det var mere synd for dem tilsammen end det var for girafteenageren Marius.


Forløb ved aflivning redigér

Samtidig med at han blev aflivet med en boltpistol, fik offentligheden[3] gennem Zoologisk haves hjemmeside tilbud om at følge obduktionen live, og derefter mulighed for at se, hvordan resterne af Marius blev brugt til veldædige formål: Når giraffen alligevel skal aflives, ønsker Zoo, at den skal bruges til forskning.


Det eksklusive mariuskrus kan blive dit. Beløbet går ubeskåret til Dyrenes beskyttelse


Her kan du se, hvad dele af giraffen er blevet brugt til.redigér

  • Dens strubehoved er sendt til et internationalt forskningsprojekt hos restaurant Noma, der skal undersøge, hvordan marineret girafstrubehoved smager, og hvilken betydning det har for gruppedynamikken i samtalekøkkenet.
  • Dens tarmindhold er sendt til en 6. klasse i Tilst, der vil beskrive, hvor hurtigt lorten har passeret igennem giraffen.

Forud for henrettelsen blev giraffens nakke og hals undersøgt af en rygkirurg fra Glostrup Hospital. Der blev taget prøver af giraffens maveflora til en mikrobiolog fra Aalborg Universitet, og en lektor i patologi samt 117 veterinærstuderende deltog i obduktionen af den endnu levende giraf.

I første omgang ville løverne slet ikke være med til at spise resterne af deres unge ven efter sådan en barbarisk begivenhed, men folkene fra Københavns Z00 sultede løverne, og de blev i sidste ende nødt til at sætte tænderne i enden på stakkels Marius.


De storpolitiske overvejelser bag Marius' bortskaffelse redigér

Frederiksberg Kommune har længe haft et ønske om at markere sig positivt over for de yngre generationer og forklare dem om "survival-of-the-fittest" og om, hvordan man ikke ønsker Frederiksbergs position som landets magtcentrum forpurret.
Derigennem ønsker man[4] fortsat at kunne håndhæve eneretten på udvælgelse af folk til landets højeste poster.

Sent mandag aften besluttede USA's ambassadør sig for at gå ind i sagen, eftersom dette privilegium har været forbeholdt NSA, da denne terrororganisation jo som regel har noget på folk og fæ ... men nej, de havde intet på Marius. Marius havde ikke, som det ellers blev påstået af Barack Obama, skabt uro og oprør i flokken. NSA har desuden haft alle burene i Zoologisk Have under observation, herunder aflytning, pga. de mange amerikanske statsborgere, som hvert år besøger Zoo, og fordi haven er et godt mødested for kriminelle
Det forventes, at man fra amerikansk side vil rejse tiltale med påstand om uautoriseret likvidering[5] mod den kvindelige[6] dyrlæge som frejdigt informerede om naturens gang til en samling måbende gymnasie-elever. Hun berettede videre om, at hun er betalt af Al-Qaeda, og at hun har lokket unavngivne Frederiksberg-borgere ind i suppedasen for at skjule sit dobbelte rænkespil.
Først skal man lige have fundet nogle danske dommere som man har noget på.

Det eksklusive mariuskrus kan blive dit. Beløbet går ubeskåret til Dyrenes beskyttelse

Klovnoterredigér

  1. Med überhøj nuttethedsgrad
  2. Hvad der senere er blevet kendt under begrebet dna-hygiejne
  3. Bl.a. via reklamespotsalle børnekanaler i tv
  4. Ja, selvfølgelig: Os, vi, de kloge, de magtfulde
  5. USA vil helst selv aflive alt og alle med deres droner
  6. Ja, hun var godt nok lidt indtørret. Men kønsbestemmelsen viste to x-kromosomer
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.