FANDOM


Mario-Balotelli

Mario Balotelli bliver her præsenteret for sit 8. røde kort, på kun ét kalenderår.

Mario Balotelli (født 12. august 1990 med ALT for meget deca i blodet) er en vældig mørk udgave af selveste Nicklas Bendtner. Mario Balotelli er til daglig ansat som italiensk fodboldspiller hos Italiens fodboldlandshold. Derudover triller han lidt bold, scorer lidt mål og løber lidt frem og tilbage - når han gider - hos den engelske talentfabrik, Manchester City.

Karriereredigér

Marios karriere startede ikke som de flestes. Normale unger finder i en alder af 5-6 år ud af, at de vil være professionelle fodboldspillere, når de spiller fodbold med kammeraterne på en græsgrøn fodboldbane i den lokale idrætsklub. Sådan var det ikke med Mario Balotelli. Da han blev kønsmoden som 9-årig, fandt han hurtigt ud af, at man kunne score massevis af damer som professionel fodboldspiller. Og tilmed få løn for det. Derfor tog han direkte til Milan, hvor Inter gav ham en kontrakt, fordi de ikke turde andet. I Inter spillede Mario fra 2007 til 2010 inden hans fodboldtalent blev spottet af en talentscout hos Manchester City. Der spiller Mario til stadighed den dag i dag, selvom han snart har været sammen med alle damerne i og omkring Manchester. Så et klubskifte er nok under opsejling. Balotelli var med i det italienske landshold som 19-årig

Privatredigér

Mario Balotellis privatliv er om muligt ligeså privat, som Linse Kesslers. Den engelske tabloid-presse er således klar med overskrifter, bare Mario Balotelli skifter toiletpapir. Desværre er der nogle der rent faktisk interesserer sig for dette.

Fritidredigér

Mario fordriver sin fritid med at:

  • Spille Playstation
  • Have sex
  • Æde
  • Fyre fyrværkeri af indendørs til privatfester
  • Skyde med haglgevær efter forbipasserende på klubbens træningsanlæg


30px-Cquote1 svg Why always me? 30px-Cquote2 svg
Mario Balotelli om at få en bøde, fordi han skød dartpile efter sine holdkamerater

Se ogsåredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.