FANDOM


Vestager

Her er et feminint billede af dronningen...[1]

Hendes Majestæt Dronning Margrethe III Vestager (ej at forveksle med kransekagefiguren Dronning Margrethe II Nikotintyggegummi) har siden 2011 været Danmarks reelle regent, en post, hun overtog fra Pia Kjærsgaard. Sådan er det jo!'


I 2012 Fik hun infiltreret spillet EVE Online og i 2014 flyttede hun så til Bryssel hvor hun infiltrerede EU, hun ringer dog hjem til Danmark hver dag, for at fortælle Helle Thorning-Schmidt hvad hun nu skal lave af ulykker. I EVE Online har hun flere gange prøvet at infiltrere diverse corporations og banker, men er indtil videre blevet stoppet ved hvert forsøg på fjendtlig overtagelse, som det kan ses her [1] i de hemmelige journaler, fremskaffet af Wikileaks.


Opvækst redigér

Margrethe er født[2] 13. april 1968Glostrup[3] Sygehus, men flyttede med sin familie til Vestjylland,[4] hvor hun hurtigt blev sendt ud i kartoffelmarkerne for at så, dyrke, pløje og høste,[5] hvilket er grunden til, at hun aldrig har siddet og dangderet den. Nogensinde. Sådan er det jo!

Da hun var teenager var Margrethe lidt tyk, så hun blev mobbet som klassens tykke pige. Dette gav hende et livslangt traume[6] og er formodentlig årsagen til hendes drive.[7]

Senere kom MargretheVarde Amtsgymnasium,[8] hvor hun hurtigt blev både kendt og populær som "hende den sjove", indtil folk opdagede, at hun faktisk mente alting i ramme alvor. Men sådan er det jo!


Café Latte-partiet redigér

Mv-valg

Margrethe på en valgplakat, hvor hun var så venlig at omtale Villy Søvndal

En overgang troede Margrethe, at når hun havde et café latte-parti, så skulle hun også gå på café Europa os spise berlinere og croissanter til macchiato'en. Dét holdt hun hurtigt op med,[9] og efter en stædig kamp,[10] kom hun igen ned på de godt 78 kg. Hun blev for nylig set i en kort lille sort og stram sag (en onsdag morgen i forrige uge, ude i swingerklubbenAlhambravej)

Margrethe har desuden ved flere lejligheder truet med speltboller og sang. Hun er i sandhed et ædelt forbillede for et voksende antal andre speltkusser.

Kælenavne redigér

Kært barn har mange navne, men i forbindelse med folketingsvalget 2015 har hun søgt om navnefordring til "Hendes Kongelige Højhed Dronning Margrethe d. III af Guds nåde Dronning af Danmark".

Vestagerligistiske fodnoterredigér

  1. Vi må indrømme, at den lille cleavage er lidt hot, Margrethe, din slemme pige!
  2. Hun blev oprindelig født som pige
  3. Et sted i Udkantsdanmark
  4. Helt derude, hvor de tager husene ind om natten
  5. Ja, hun blev også brugt en del i avlen, men dét taler vi ikke om!
  6. førende kultursociologer peger på Vestagers tykkelse som en væsentlig motivationsfaktor i hendes nærmest psykopatiske besættelse af kontrol og magt
  7. og hendes maniske besættelse af sin egen vægt
  8. Pensumskolen består især i kartning af uld og husholdningslære, iført vadmelsuniform og vams
  9. Hun var en overgang en frodig tyksak
  10. Den involverede selleri, broccoli, dysenteri, beri beri og andre ting, vi ikke ka' li'
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.