Spademanns Leksikon
Sorg.jpg
Denne artikel rummer begrænsede redigeringsmuligheder pga. sorg
Der må ikke i denne artikel forefindes slibrige detaljer om personens fortid slet ikke da han/hun var nødt til at ernære sig som pornomodel indtil han/hun blev opdaget.
Heller ikke noget om vedkommendes pilleforbrug, støtte til lyssky sekter, fysiske fortrin, skattegæld, pinlige episoder i talkshows etc. etc.


Maggie.jpg Dagens Maggie
Citatbegynd.jpg Det plejede at handle om at gøre noget. I dag handler det kun om at være noget. Citatslut.jpg

"Er det MIG De taler til, mister?!?!


"Vi kan ikke blive ved at mødes på denne måde... Nancy aner uråd."


Maggie ser på resterne af Falklandsøerne.


Maggie tjente lidt ved siden af på noget telefonlir med dyr.


Margaret Hilda Thatcher, født Roberts (født 13. oktober 1925, død 8. april 2013), engelsk politiker og statsmand, der forstod at sætte svagere regeringsledere så grundigt på plads, at de aldrig glemmer det.

"Hvad glemmer jeg ikke?"

~ Pinochet


I 1979 vandt hun valget i England under sloganet

"Labour isn't working!"

~ Maggie


"Det' sgudda fordi vi har en stærk fagforening!"

~ Labour's svar, der førte til deres massive valgnederlag


Dårligt havde mandfolket bænket sig i Downing Street 10, før hun smed Jimmy Carter ud af Det Hvide Hus i Washington ved at påstå, at han ikke havde betalt husleje. Ind kom Ronald Reagan, Maggies elsker igennem mange år.

"Denne Lady skifter ikke mening!"

~ Propagandacitat fra 1980


"... Eller Trusser, For Den Saghs Skyldh."

~ H.C. Andersen om Maggie's trousers


Maggie er kendt som Jernladyen på grund af sin hormonelt ophidsende fremtoning.

"Wauw-wauw!"

~ Asfaltarbejderen Kaj om uro i jernet


Økonomien får bank[]

Nå, men i 1979 var økonomien noget lort i hele den vestlige verden og ikke mindst i de lande vi normalt sammenligner os med, nemlig Den Selvstændige Demokratiske Republik Thyborøn og Zimbabwe. Dén fixede Maggie, selv om det gjorde ondt, for den slags ville hun nemlig skide på.

Statslige virksomheder blev privatiseret, statsbudgettet blev gennemgået med en tættekam og inflationen gik fra 982 pct. til 0 pct. i løbet af Maggies første kvarter som premierminister. Til gengæld steg arbejdsløsheden til 99 pct., hvilket reelt betød, at det kun var Maggie der arbejdede. Efterhånden gik arbejdsløsheden ned til 1 pct., hvilket så igen betød, at alle andre end Maggie arbejdede[1].

Argentina får bank[]

I april 1982 syntes militærjuntaen i Argentina, at de ville byde jernladyen[2] op til dans. Så de kære generaler med de mørke solbriller invaderede Falklandsøerne[3], som er en samling sten og klipper i det sydlige Atlanterhav, hvor kun Chuck Norris kan overleve. Og B.S. Christiansen, måske. Og Maggie, jo, sikkert også hende.[4]

Ikke alene fik argentinerne så mange køllesmæk, at man den dag i dag kan høre dem sige "av", når man flyver lavt hen over landet, men hele deres militær røg ad helvede til. Og der er altså det problem for en militærjunta, at den skal bakkes op af et militær, ikke osse. Juntaen røg først ud af Falklandsøerne, så ud af Argentina og til sidst i kredsløb om månen i en utæt olietønde.

Samme år blev prinsesse Diana gift med ham den dersens den aflange prins med næse og corgi-ører. Aner vi en sammenhæng? En mulig konspiration? Mystisk!

Minearbejderne får bank[]

Normalt gik minearbejderne i strejke og fik snart efter mere i løn. Men de skulle nok have lært af argentinerne, for Maggie sparkede røv som få. Strejken i Maggies regeringstid varede fra 1984-85, uden de opnåede andet end en røv at trutte i. Siden 1985 har de engelske fagforeninger reelt være uden indflydelse.

Vælgerne får bank[]

Vælgerne fik tit bank af Maggie, men de ku' jo ta' det!

30px-Cquote1 svg.png Slå os noget mere! Vi ka' ta' det! 30px-Cquote2 svg.png
Viljeløse engelske vælgere i hænderne på Maggie-tøsen

Hun blev genvalgt i 1983 og 1987 uden problemer, ikke mindst fordi alle politiske modstandere lignede viljeløse skvat og havde en tendens til at forsvinde[5].

Maggie bliver tæsket, mens hun ligger ned[]

Efterhånden som det gik op for kvindemennesket, at EF havde tænkt sig at blive til EU, blev hun mere og mere skeptisk. En europæisk union lå ikke lige på hendes top 10 over "Ting jeg må eje". Det blev for meget for hendes partifæller, der godt kunne tænke sig at leve af de dejlige EU-lønninger og måske blive europæisk præsident. Så Maggie måtte væk.

Da ingen mandfolk var i stand til at fjerne jernladyen, gik de bag hendes ryg og i et fejt, usselt og æresløst komplot tvang de hende til at gå af i 1990. I stedet indsatte partiet John Mayor, det talende viskestykke, som premierminister. Det medførte den nedtur, der siden 1991 har gjort England berettiget til ulandsbistand.

Maggie som pensionist[]

I 1992 forlod Maggie parlamentet efter en grim episode med Tony Blærs kone ude på dametoilettet. Regeringen, de vattede tøsedrenge, turde dog ikke andet end at gøre hende til medlem af overhuset og ridder af hosebåndsordenen, som lyder meget sexy, men det kommer lidt an på, hvem hosebåndet sidder på.

I 2003 døde Maggies mand, Dennis, af de mange bank han havde fået igennem årene. Maggie selv har haft et utal af hjerneblødninger, hvilket har gjort hendes sprog ubehersket og særdeles groft:

30px-Cquote1 svg.png I er en flok svagpissere og drengerøve! Med rygrad som en elastik, der har ligget for længe i solen! Snotaber! Røvbananer! 30px-Cquote2 svg.png
Maggie om Bananer i pyjamas


I 2013 blev hun fulgt til graven af tusindvis af mennesker, der ville vise henholdsvis deres respekt eller mangel på samme. Få dage senere døde hun af iltmangel, den stakkel.

Filmkarriere[]

  • Var stand-in for Clint Eastwood i slagsmålsscenerne i filmen Bankekød til slemme drenge
  • Havde noget beskidt mundsex med en papegøje i Agent 007 - Lige i øjet og nede i møget
  • Menes at have deltaget i visse videoklips på youtube, men det kan også være Paris Hilton eller en anden look-alike.
  • Paparazzier har nægtet at tage billeder af Maggi, når hun stod ud af en bil. Maggies trousers igen - eller mangel på samme.

Randbemærkninger fra underhuset[]

  1. Kun overgået at Claus Hjort Frederiksen i nyere tid, da han ringer til arbejdsformidlingen hver mandag morgen mellen 9 og 10, efter at han - igen - forgæves har forsøgt at finde sit lem, før han skulle tisse
  2. Flere har påstået, at det var den russiske avis Pravda, der først brugte udtrykket "jernlady", men i virkeligheden er det en allusion til det middelalderlige torturinstrument The Iron Maiden, hvor offeret blev lukket inde med en fuld kulminearbejder i en sømbeslået kiste
  3. Ikke det samme som Falklandsørerne, hvilket er de ører, der tilhører Tommy Falkland fra Aabenraa (tysk: Affenrade).
  4. Og mig
  5. Observatorier verden over melder om et meget stort antal utætte olietønder i kredsløb om månen. Aner vi en sammenhæng? Noget konspirationspis, måske? Mystisk!