FANDOM


-marathon-fail-fall-down-

Endnu en marathonløber dør af udmattelse. Som hæder får de en rundtur i himlen af Gud før de sendes direkte i skærsilden.

Marathon er et løb på 42 kilometer, som millioner af mennesker verden over deltager i, fordi de elsker at se sig omkring og føle afsindig smerte samtidig. Mange bruger marathon som en form for selviscenesættelse og stræben efter et skønhedsideal.

Historie redigér

Marathon blev opfundet i 448 f. kr. da en kæmpe idiot yderst sofistikeret athener løb 21 kilometer fra sin hjemby Mara til byen Thon hvor hans nye, totalt kodyle hestevogn stod klar med nye alufælge. Da han kom til byen Thon, indså han at have glemt sine nøgler. Så løb han tilbage, hvorefter han døde af udmattelse uden for byen Mara. Hans venner begyndte på samme strækning, da de så en mulighed for at erhverve sige en totalt kodyl hestevogn med alufælge. Da de kom til Thon, havde ingen af dem husket nøglerne, så de løb de 21 kilometer tilbage til Mara, hvorefter de døde af udmattelse uden for byen. Kort tid efter begav millioner af mennesker sig ud på den samme strækning med drømmen om en totalt kodyl hestevogn med alufælge.

Snart var alle Athens borgere døde af udmattelse og dermed faldt Grækenland, den største nation over alle, til perserriget i 449 f. kr.

Se også redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.