FANDOM


Mango er en frugt der findes i Junglerne, Det er dog kun aber der kan æde denne frugt, da den er farlig for mennesker og kan give AIDS.
En mango er lidt lige som et atom, Det består af en kerne og har en masse, og så har den skind. Mango'en kan have alle farve uden på, men er dog ALTID gul inden i. Mango er også brugt i meget mad i afrika, det er dog også grunden til at de fleste i afrika har AIDS, I afrika har man: Mango kage, mango vand og mango tærte, som nation mad.
Mango er også navnet på den finske hovedstad i Tyrkiet, På Finsk hedder mango "Jimboülarmeand eller Helsinki", Den finske regering ser mango'en som et symbol på AIDS, Kongen og mad. Det finske flag har også inspiration fra mango'en som både har lagt motiv og farve til flaget.

Mango er Kendt i mange lande som livets frugt, Da den er vildt saftig og fuld af liv.

Mangotypes

Mango'ens historie redigér

Mango'en blev opdaget af manden "Jens Mangol'sen" Også manden der opfandt Ringsted, som er en fiktiv by. Han fandt denne frugt da han tog på en safari tur i Kenya, hvor han fandt en busk med en mango i, der var mange mango'er i denne busk ( Der af navnet "MANG-E" ) han tog en bid af denne frugt fra busken, skrev alt ned om denne frugt og sendte hans fader som gav' den videre til det lokale universitet ( Ringsted university the UNI of calls ).

Dem der laver mango redigér

I dag er det Hundelev og Hawaii to små øer i middelhavet som levere flest mango'er i verden, dog er Afrika som er et varmt sted også langt fremme i mango produktion

Chuck Norris Ejer verdens største mango firma "Apple" Som også laver æbler og pærer. De står for 97% af alt mango produktion i verden med hovedkvarter i den tropiske by Brønderslev, som også er en lille ø lidt væk fra Hawaii.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.