FANDOM


Manchester United
[[Fil:Logo manchester united|150px]]
Fulde navn Manchester United Football Club Inc. USA
Grundlagt 1536
Opløst 2059
Stadion Old Træben
Kapacitet 70.000/80.000
(alt efter om klubben mangler tilskuerindtægter)
Formand USA
Cheftræner En eller anden fra Holland
Liga Premier League
Hjemmeside www.manmuh.tv
Hjemmedragt Hjemmeklud


Manchester United er et engelsk fodbold hold, som holder til i den engelske by Manchester[1]. Holdets værste rivaler er Manchester City. Holdet har skiftet omdømme de seneste par år, fra holdet der vinder til holdet der taber (konstant).

Forfatter til biblen og kuranen redigér

Liam United

Liam United

Liam er fra Oasis, og er helt vild med Manchester United.

De har en træner, Alex Ferguson (Sir Alex Ferguson), vis alder er ukendt, men det menes at han var medforfatter til Verdens mest solgte bog bibelen. Grundet hans store erfaring har han været med til at gøre United til verdens bedste klub, og det mest vindende indenfor verdens bedste og hårdeste liga, Premier League. Hertil skal det dog siges at de alle tager den analt af Sir Ferguson, fordi det bringer lykke med dommeren. Manchester er et resultat af en pagt med satan der har gjort dem uovervindelige, der af også til navnet "Red Devils". Deres såkaldte fans, også kaldet medløbere, er i mange år blevet ophøjet pga. antallet af dem, og de er langt fra nogle af de mest passionsrige fans i verden, de er nok nogle af de mest passionsfattige fans i verden, det samme kan siges om de fans der mest har det med at ødelægge det for andre. Her nævnes bl.a.;West Ham, Inter, AC Milan, Juventus og Brøndby IF.

40pxKlumme
En ligegyldig kommentar fra Carsten Werge og Per Frimann
Carsten:
- Arh, men altså, Per. Det bliver ikke meget større end Manchester United. Sådan en klub med masser af sjæl, en masse fans fra hele verden og en masse groupies. Hvem ville dog ikke spille for dem?
Per:
- Jeg ved sgu ikke med dig, Carsten, men jeg synes sgu det er lidt fimset at repræsentere en klub som førhen har spillet i gult og grønt... Det er sgu for bøsset..
Carsten:
- Så du ville ikke spille der?
Per:
- Jo-jo, naturligvis.

Gingers have no souls redigér

De seneste par år har Uniteds "Fans" været utilfredse med klubbens bestyrelsesformand, satan selvom, han skabte en angrebsspiller i verdensklasse Wayne Rooney. Alle disse fantastiske skabelser fra Satan har selvfølgelig kostet nogle ofringer. Det siges at ved hver hjemmebane kamp ofres 10 fans fra det besøgende hold og derudover minium 1000 Real Madrid fans om året til at glæde bestyrelsesformanden.

Sir Lancelot redigér

De har de seneste år har de valgt at kalde næste alle der har noget med klubben at gøre for "Sir", dette ses dog som vanvittigt af mange andre klubber da de helst vil undgå den form for indavl, der er sket i Manchester United de seneste par år.

Noter redigér

  1. Sjovt nok..
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.