(Oprettede siden med 'thumb|300px|Her ses en objektiv retsag, i [[Iran. Havde de læst ''Malleus Maleficarum'' først, ville de vide, at det er ret ''gay'' at have [[Harve...')
Tag: sourceedit
 
m
Tag: sourceedit
Linje 9: Linje 9:
   
 
==Forfatteren==
 
==Forfatteren==
Er sandsynligvis [[Marquis de Sade]], da Malleus Maleficarum ganske vist er en guide til [[Aghori|guddommelig kærlighed]], men det skal opnås gennem syg- og afsporet tisse-bæ-sex. Vi taler søm, skruer, kæppe, [[ild]](!), boremaskiner, [[TV 2|GO'Morgen Danmark]] og sågar 24-timers kavalkader af "''[[De Unge Mødre]]''".
+
Er sandsynligvis [[Markis de Sade]], da Malleus Maleficarum ganske vist er en guide til [[Aghori|guddommelig kærlighed]], men det skal opnås gennem syg- og afsporet tisse-bæ-sex. Vi taler søm, skruer, kæppe, [[ild]](!), boremaskiner, [[TV 2|GO'Morgen Danmark]] og sågar 24-timers kavalkader af "''[[De Unge Mødre]]''".
   
 
[[Kategori:Bøger]]
 
[[Kategori:Bøger]]

Versionen fra 23. jun 2015, 12:09

Her ses en objektiv retsag, i Iran. Havde de læst Malleus Maleficarum først, ville de vide, at det er ret gay at have nøgne mænd hængende ned fra loftet.


"Le S/M-sex, c'est moi!"

~ Oscar Wilde om det franske sprog


Malleus Maleficarum eller Heksehammeren er en yndefuld håndbog i kærlighed. Specifikt kærlighed til Gud. Den minder i udgangspunktet meget om Kama Sutra, idet den i detaljer gennemgår forskellige fysiske stillinger, og et væld at genstande der kan puttes ind i kropsåbninger.

Visse sider viser hvordan man laver "alternative" kropsåbninger.

Forfatteren

Er sandsynligvis Markis de Sade, da Malleus Maleficarum ganske vist er en guide til guddommelig kærlighed, men det skal opnås gennem syg- og afsporet tisse-bæ-sex. Vi taler søm, skruer, kæppe, ild(!), boremaskiner, GO'Morgen Danmark og sågar 24-timers kavalkader af "De Unge Mødre".

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.