Spademanns Leksikon

Det er ganske vist - hende her hedder også Maja

Maja er en ren kopi af det mest seje og sygeste navn i hele verden - Naja (ja det er sejere end dit! og din mors! Medmindre I også hedder Naja)

Maja blev født i 1920'erne ved et uheld da en hestevogn med en masse mennesker (og din mor) i, stoppede foran et apoteksudsalg for at købe medicin mod svamp, men kom i stedet til at ramme Sidney Lee i skridtet (han kom ikke til skade - desværre - fordi han havde et tykt lag bruncreme på) men da han opdagede, at han faktisk var hvid, skreg han "MAJAAAAAANA" Din mor hørte det og tænkte at det var et grimt navn og gav det til dig og din ukendte tvillingebror (som bor nede i baggården ved din døgnnetto fordi han ikke havde råd til Bilka) som ment som en practical joke.

Som sagt er Maja en ren kopi af Naja! Hvis du tvivler på denne påstand kan du lige tjekke disse facts eller "GO TO HELL":

Maja vs Naja

  1. begge rimer med de sejeste ting/ord/lyde - Naja, Papaja, Sej-ja, nej-ja, Slice-a (cow) ja!.
  2. begge rimer på utrolig dårlige ting såsom - Maja, Malaria, Klaria (andet ord for klamydia), Sej-nej, kvaj-ja, slaria (det er russisk for luder)
  3. Hvis du søger på Naja vil der komme bræk ud af din skærm (og ja det er sandt). Vælger du at du søge på Maja vil der komme frække blondiner ud af din skærm. Naja lugter af din moder (og det er ikke godt)

Se også