FANDOM


Mahmoud Ahmadinejad

Mahmoud Ahmadinejad orkede ikke at give hånd til en brasilianer, derfor gik han lavet et billed af det

Mahmoud Ahmadinejad er en kendt persisk kok, kemiker og børnebogsforfatter. I dag er han kalif i Persien et sted, og bruger sin store indsigt i Verdenshistorien til at tiltvinge sig få adgang til verdens medier. Amhadinejad var demokratisk valgt af folket, og han var desuden en af de mest elskede leder i Iran's historie, indtil han i 2013 på mystisk vis ikke blev genvalgt. Mange mener der var tale om et komplot, og at der bare var nogle folk i Iran som ikke ønskede at hans skulle forsætte som President, mens andre mener, at han ikke blev genvalgt grundet, at man maksimalt kan sidde 8 år som President i Iran i henhold til deres grundlov. Mahmoud er desuden en verdensmand med white house potential, derudover er han enhver svigermors's drøm.

De tidlige årredigér

Mahmoud Ahmadinejad er født d. 28. Oktober 1956. Ifølge Mahmoud Ahmadinejad's officielle hjemmeside(www.I-love-Acmadinejad.org) er dette den samme dato, som selveste Jesus blev født, og dermed deller Ahmadinejad fødselsdag med Jesus. Dette stemmer dog ikke overens med biblen, der jo siger, at Jesus blev født d. 24 december. Ifølge Ahmaidnejad's officielle hjemmeside skyldes denne uoverensstemmelse i dato'erne dog, at (Achmaidnejad's egne ord):
"من نظری ندارم در مورد این موضوع.در حال حاضر من فقط بر روی توسعه یک بمب هسته ای متمرکز شده و نابود کردن اسرائیل است. "

~ Mahmoud Ahmadinejad om Jesus' påstået fødselsdato d. 24 december


Spademann har gjort alt hvad der stod i deres magt for at få overstående citat oversat til et mere normalt sprog, men dette har ikke været muligt, primært fordi at google-translate's server bare kom med følgende kommentar/oversættelse: "Google oversætter ikke Achmadinejad's ord, da en fejltolkning kan udmunde i en jihad mod Google."

Mahmoud's barndom var meget standard, og lignede alle andre iraners barndom:

  • som helt lille dreng legede han udslæt de vandtro svin sammen med de andre børn på hans vej
  • da han blev tenagere fik han sin første AK-47 og begyndte i aftenskolen, hvor han bl.a. tog kurset "Terrorist for begynder"
  • herefter begyndte han at "studere" på universitet, hvor han studerede Israel-studier med side-faget atomfysik.

Mahmoud og Dværgdespoternes broderskabredigér

Mahmoud til kalifredigér

Mahmoud og "Den lille kemiker"redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.