FANDOM


"You started a FUCKING WAR"

~ Leo om Vito Scaletta


Mafia22

"Jeg tænkte nok at du ville blive glad hvis jeg lærte dig at bruge tandtråd"

Mafia II er et spil, hvor du spiller en mand ved navn Vito Scaletta i årene 1945-1951. Han har en stor trang til at røve butikker og køre spritkørsel sammen med sin overvægtige ven, Joe. Han har altid haft en drøm om at blive til noget bedre, end en fordrukken havnearbejder (Som sin gamle far)


Plot redigér

Spillet starter med at Vito tager til Sicilien som amerikansk soldat. Efter at have skudt samtlige fascistiske italienere, får han en krigsskade, og må tage hjem. Han bliver hentet af hans ven Joe, som kører ham hjem, men selvfølgelig skal de først ud på en bar og drikke sig i hegnet. Derefter tager han en taxa hjem, da hans overvægtige og tilsyndeladende også dovne ven ikke gider at køre ham, men kræver at Vito skal hilse sin søster fra ham! Derefter kommer han hjem til sin familie, finder ud af hans afdøde far har stiftet gæld hos en jødisk lånehej der hedder Bruno, slår nogle folk ihjel mm. En dag ryger han i spjældet for at have solgt stjålne Pokémon rationeringskort, og får 7 år. Han får derefter en gammel mand som ven, der derefter får ham ud 2 år før, men i mellemtiden lærer ham at slås, og får ham til at dolke en fed irsk sinke og bandeleder, med en IQ som en 2-årig. Så kommer han ind i en mafiafamilie, ødelægger nogen andre mafiafamilier, skyder en kinesisk restaurant i smadder, og ender med at dræbe sin egen boss, mens hans fede makker bliver kørt væk i en dyr bil af nogle gule mennesker... Sådan kan det gå.

Gameplay redigér

Mafia II indenholder og mangler følgende:

  • En meget fint detaljeret by, der nemt kan få det til at lagge hvis man har en skodcomputer
  • En åben verden (Som er temmelig lukket på grund af historielinjen, og manglen på at kunne gemme sit spil uden at klare missionerne først)
  • Evnen til at kunne svømme.
  • Man bliver arresteret uanset hvad man foretager sig (Køre for hurtigt, render rundt med våben mm...)
  • Man har ingen nærkampsvåben (Dolke, knive, baseball køller, flere knive mm...)
  • Et meningsløst pengesystem
  • "Stjernesystem" (taget fra GTA)
  • Gamle biler
  • På et tidspunkt i spillet er der sne. Altså har teamet bag brugt næsten lige så lang tid på at lave hele byen, som at lave en sneklædt version som man kun får lov til at spille i 5% af spillet.
  • Og prikken over i'et: når man har afsluttet historielinjen, er spillet slut (Man kan ikke fortsætte og spille videre)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.