Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon

Johns kriminelle fortid[]

Han er også blevet taget i flere gange at have fanget små børn, bagbindet dem, og skamkneppet dem med en kæmpe monteret diller. En 46 cm lang for at være helt præcis (Jeg har selv fået turen).

Olsen var også den berygtet leder af "Fit-for-kien mente at Olsen have sexuelle vrangforestillinger.

Mongo TV har en skjult interesse i TikTok, han kan godt lide at kigge på unge piger der danser. Han har mest interesse i piger som Piper Rockelle og Emma Gunnarsen.

Fra 1992 frem til 1999 oprettede Olsen et skuffeselskab ved navn Cyber Danmark, angiveligt for at malke statskassen for penge. Om det lykkedes Olsen vides dog ikke, da man jo ikke skilter med kriminelle ugerninger... Dog kan det bekræftes at manden har været virksomhedsejer ved en google-søgning på "Cyber Danmark v/John H.Olsen"...

John var økonomichef for Lars Løkke(en anden kendt pædofil og samfundstaber) II regeringen, men blev hurtigt udskiftet, da man fandt ud af at han brugte næsten 4% af statens kunststøtte på Fie Laursen onlyfans

Johns sene liv[]

Famøs for sin YouTube-kanal hjemme på Løvgårdsvej i Virum, der tydeligvis er inspireret af andre samfundsigler som Hyggen76, har han ikke blot bredt sine fiktive politiske mærkesager og sin forværrende økonomiske situation, men også hvordan han strategisk har forsøgt at lokke 14-15-årige, typisk jyske, teenagepiger til ubeskyttet sex og lignende. Pgaaaaa dette har han i øjeblikket 269 børn rundt omkring i Jylland. Da han blev udspurgt om førnævnte var svaret blot, at han filmede til en musikvideo, og at han selvfølgelig ikke var blevet stoppet i en overlagt voldtægt af en mindreårig, som af uklare årsager ville deltage i sådan en handling med Olsen.

Hadet rettet mod mænd, og ikke unge kvinder, er eftersigende en følge af Olsens forhold til sin far. Gert Henrik Olsen havde en hetz mod Olsen allerede fra barnsben efter Olsen onanerede til farens Anders And-samling. Olsen har udtalt ved flere lejligheder, at han har haft morderiske tanker om sin far. Grundet en række ubehagelige oplevelser John har været udsat for, er hans forhold til mænd præget af en blanding af afsky og paranoia. Johns foragt for andre mænd kender ingen grænser, men et særligt had har han til midaldrende cykelryttere der frfffffæser rundt på racercykler nær Johns hjem, iklædt stramtsiddende sportstøj og dyrt, specialiseret cykeludstyr.

På den anden side er Olsens forhold til sin mor Bodil også anspændt, da moren aldrig har udfyldt sine moderlige pligter som lige at give et par tusinde kroner eller hjælpe med flyttekasser, selvom hun havde rigeligt af fritid i plejehjemmet. Bifølgerne af den traumatiske barndom har betydet for Olsen, at han selv forsøger at være en faderfigur for unge teenagepiger, der mangler kartofler. Gennem pakker der får 'survival carepackages' til at virke som en spøg, sørger Olsen gennem sin hæderlige gerninger for at ingen teenagepiger går sultne i seng uden lungekræft.

Men det stopper ikke der. Mongo's familiesituation er dog værre end det. Hans mors omsorgssvigt af ikke at låne penge til ham, trods hun ligger på intensiv afdeling og hans fars opdagelse af hans søn der onanerer til Anders And-blade er ikke det hele. Han har også et relativt kompliceret forhold med sine søskende. Han har på flere tidspunkter udtalt sig om deres mongolisme. Han har blandt andet udtalt sig om deres mongol øjne og mongol opførsel. Værst af alt føler John det dog imidlertid, når emnet falder på hans søster og hendes mand. De er nemlig hippiekristne bikere, der ligger og kører rundt på deres funklende Harley Davidson-motorcykler og prædiker det kristne budskab til Gud og hvermand, som de tilfældigt møder på deres vej. Eller Herrens Vej, om man vil. John har dog i en (stuetelts)video fra januar 2021 indrømmet, at grunden til at han slog hånden af sin søster, og således ikke omvendt, skyldes, at hun og hendes mand engang for mere end tyve år siden nægtede at låne penge til John, da han stod og manglede et par tusinde kroner til en gammel, ubetalt elregning og således havde levet uden elektricitet i sin lejlighed igennem en længere periode. Denne tarvelige og u-kristne opførsel påpeger John, at han aldrig vil kunne tilgive sin søster for. Eller ikke selv om han ligeledes indirekte indrømmede, at han i daværende periode var langt mere optaget af at drikke alle sine (lånte) penge op på diverse værthuse, end han var i at betale sine faste regninger til eksempelvis mad, husleje, el og lign. Dog ærgrer det John smerteligt, at han ikke i dag har kontakt med sine voksne og meget meget unge niecer.

Johns vej til rigdom[]

John er en helt særlig stamkunde hos de forskellige online-lån udbydere, og har valgt at det er deres penge han vil leve af, trods at han får en god førtidspension af kommunen grundet sin aspergers syndrom (☀Olsen har aldrig haft et rigtigt arbejde). Olsen har tidligere samlet set lånt over 100.000 Kr, som han den dag idag, går og afbetaler til efter at bruge dem alle på sex-legetøj og ludere , og hvis ikke der lige er penge til diverse poser lakridser, toastbrød og medisterpølse samt diverse gadgets på nettet, så er afholdsmanden typen, der gerne lige tager sig et lån eller kredit, så han kan få råd til at kunne købe ind og leve sundt.

Mongolen.jpg

Efter at bruge sin pension på at betale afdrag til sit lånte otium de næste mange mange år, valgte Olsen dog alligevel, at låne 50.000 Kr. d. 9. April 2019, så Olsen havde nok til en påskefrokost med 20 små teenagepiger og en sejlbåd, så han kan sejle til Pattaya hvis den søde kløe bliver for uudholdelig!

Mongo er dog også investør i diverse brands som fx Lidl, Irma og Netto, som han tit laver haul og reklame for. Hans dog største investeringer til dato, er hos de lokale grillbarer, hvor han tit kommer og spiser 4 pølser med alle dressinger og hos dronefirmaer, hvor han uden tvivl er stamkunde og investerer tæt på hele hans omsætning.

Jonhs mange skandaler...[]

Bogense-pigerne.[]

John er manden der roder sig ud i alverdens problemer. En af de mest kendte skandaler er Twitter-sagaen, der omhandler en lang korrespondance mellem John og Bogense pigerne. John mente nemlig at pigerne ikke havde så mange penge, og han ville straks stå klar som sugardaddy. Fedmemanden har selvfølgelig også lov til at prøve, selvom det nærmer sig pædofili. Han endte med at sende pigerne mange tusinde kroner, og pakker med kartoffler og cigaretter. Youtube kanalen "John Olsen Greatest Hits" har flere gange forsøgt at afsløre råddenskaben, men John er en kriger og han bliver ved med sine daglige uploads og blokering af følgere, som nok er et sted mellem 12 og 15 år og som aldrig er blevet kysset af en pige eller fået et kram af deres mor, og der far er enten langtidschauffør eller dørmand med løse næver. En rigtig flok tabere.

Århus-pigen.[]

Pigen fra Århus skal vi som slutbemærkning heller ikke glemme her på teenagepigefalderebet. I dag er hun i et parforhold med en yngre, jævnaldrende mand i starten af tyverne. John startede med at sende hende pengebeløb og pakker, allerede fra hun var en 14-15 år gammel. Akkurat ligesom det har været tilfældet med Bogense-pigerne. Det specielle ved denne (relativt) ukendte pige fra Århus er dog, at det er hende, som John har en konstant og nærmest obsessiv mani med at skulle sende mere end tyve poser solsikkekerner ad gangen i en gigantisk brun papkasse. Pigen fra Århus modtager naturligvis også chips, slik, smøger og kontantbeløb, ligesom pigerne fra Bogense stadig gør det.

Racerbanemanien.[]

Afslutningsvis bør John Henrik Olsens kortvarige racerbanemani også lige kommenteres i kølvandet på ovenstående. For idéen med at gøre hele sit støvede og møgbeskidte stuegulv til én gigantisk og omnipotent racerbane -- bygget op fra bunden af hundredevis af antikke, oldgamle og respektive racerbanesæt, der alle blev købt for onlinelånskontanter igennem Den Blå Avis på nettet -- var naturligvis at kunne effektuere en såkaldt hobbyhyggeracerbaneklub med lokalafdeling i Sorgenfri tæt på både Virum og Lyngby (Lyngby, Lyngby Lyngby... ... jeg er pissetræt af Lyngby... ... i ti år har det bare været Lyngby mig i røven....), så John kunne opbygge et decideret socialnetværk med andre personer med samme passionerede interesse for racerbanekørsel hjemme i privaten. I starten var mænd velkomne i denne hobbyklub hjemme i privaten hos John. Men hurtigt blev det til, at det kun var helt unge piger, som måtte komme hjem i privaten hos John og se hans nye racerbane.

Begrundelsen fra Johns side var selvfølgelig den, at alle mændene ville være både gamle og fordrukne og psykotiske. De helt unge mænd ville bare være fordrukne og star-struck på John, og eftersom Johns arm engang i en kæmpe brandert blev revet af led under et hjemmebodegafald over en masse væltede papkasser ude i sin lille entré ud til køkkenet, der trods sine kun fire kvadratmeter har kostet ham 100.000,- at få renoveret, så orker John ikke at sidde i dagevis og skulle skrive autografer til alle disse omtalte unge mænd hjemme fra kanten af sin gennemhullede og mølædte og ikke mindst sammenbraste boxmadras på meder, som han pga. sin dårlige økonomi engang har klunset på en storskraldsaffaldsplads meget tæt på sit hjem.

Med andre ord endte hele racerbanefarcen som bekendt med, at John kun kunne invitere helt unge piger med hjem i racerbaneklubben, eftersom pågældende hverken ville være psykotiske eller fordrukne. Helt afslutningsvis bør det yderlige nævnes, at John også smed umådeholdent om sig med drikkepenge som en veritabel verdensmand, da han indkøbte sine enorme mængder af brugt racerbaneudstyr og porøse racerbaneskinner igennem Den Blå Avis. Selv om John ikke var døddrukken, som dengang hvor han inde på Alpehytten i Gothersgade gav for 10.000,- drikkepenge i femhundredekronesedler til både de kvindelige bartendere og dørmændene, så skete der det forunderlige med John, da han investerede i sit racerbaneprojekt, at han oplevede og gennemlevede et psykometrisk gavmildheds-deja-vu af overdimensionerede proportioner. Flere af landets mest kendte og højest estimerede psykologer, psykiatere, kriminologer, adfærdsbiologer, evolutionsteoretikere, sexologer, retsmedicinere, skraldemænd og konspirationsteoretikere står alle helt på bar bund med åbne munde og polypper, og stiller sig således fuldstændigt magtesløse i forhold til at skulle give en fyldestgørende og udtømmende forklaring på intentionen med Johns adfærd i relation til ovenstående episoder med henholdsvis Bogense-pigerne, Århus-pigen og Racerbaneprojektet.

John i høje hæle og frækt dametøj[]

En anden af skandalerne, også afsløret af mobberi-kanalen, John Olsen Greatest Hits , er Johns trang til at udtrykke sig igennem dametøj. Det hele startede med en video hvor John cykler en tur i Sorgenfri, og en tilfældig herre spørger om vejen til Sorgenfri station. John vælger at svare ham, men begynder nu på en historie om hvordan han på ingen måde er homoseksuel og hvordan han ikke kan magte at have mænd rendene i sit liv. Dette er nok det tydeligste tegn på John undertrykte seksualitet. Men ikke nok med dette, er der

Mongo og dametøj.jpg

også flere tilfælde hvor John har siddet og tweetet ud hvordan han overvejede at købe Victoria Secret undertøj og klæde sig ud som en dame. Samtidig er han dybt homofobisk og generelt bare ulækker, når han i sjældne stunder ikke kan findes i en beruset tilstand i området omkring Klampenborg.

Johns politiske karriere[]

John Olsen er en anerkendt politiker for Socialdemokratiet. Gennem sit politiske virke har han dog intet opnået, da han slet ikke er i besiddelse af et politisk mandat og derfor slet ikke er politiker, men en ældre, særdeles usoigneret mand, hvis eksistens langsomt bliver nedbrudt af skizofreni samt diverse tvangstanker og en stigende, relativ fattigdom. Kontradiktorisk til Olsens umættelige behov for at udtale sig socialdemokratisk, er han som politiker meget højreorienteret af hvad angår invandrerer. Oftere end Hillary Clinton skifter han dog holdning, og hans holdning til indvandrede kan svinge mellem, at de

Mongo og araber.jpg

er fedladne og ude af stand til at vaske hænder til at de selvfølgelig er velkomne i Danmark. Dette går meget an på, om han er blevet antastet af en vammel muhammedaner i det lokale pizzeria, hvor han spiser sine lånte penge op. Blot behøver de dog at kigge hans vej før han går til tasterne, og sviner hele trosretninger til med absurde og fordomspræget retorik. Der spekuleres om han i et tidligere liv er blevet udmeldt af Dansk Folkeparti, netop som følge heraf, og derfor er tvunget ind i Socialdemokratiet. Selvom han er set som en af de mest anerkendte politiske debatørre i kongeriget Danmark, er han ikke den bedste rent retorisk set. Han er som nævnt tidligere rødglødende racist og har flere gange påstået at man får stjålet ens Iphone 5C hvis du slår op med en indvandrer eller at det føre til "Mord osv."

Efter utallige parlamentariske skuffelser over blandt andet Socialdemokratiets almene og ikke-kommunistiske boligpolitik har John i trods stiftet sit helt eget parti. Partiet hedder Socialdemokratisk Folkeparti. John satser på at komme i Folketinget som partiformand, når han engang har fået så god en økonomi, at han kan sende sin mor ned i en genbrugsbutik i Lyngby for at købe ham et par mørkeblå jeans i str. XXXL samt en mørkeblå eller matsort blazerjakke i samme størrelse, da han ikke agter at agere folketingspolitiker i det eneste par bukser, som han for nuværende er i stand til at kunne passe; nemlig et par sorte og meget tykke vinterjoggingbukser. John mener af gode grunde ikke, at han kan møde op i selveste Folketinget og passe sit vigtige arbejde som MF'er og socialistisk partiformand, når det eneste tøj han ejer, er 40 forskelligfarvede bomulds-T-shirts, ét eneste par vinterjoggingbukser, ét eneste par tyndslidte shorts, ét eneste par udtrådte og gennemtyggede sejlersko samt 14 par spritnye sejlersko, (naturligvis alle sammen købt på én gang i en kæmpe brandert), som John af genuin gammelmandsnærighed ikke nænner at pakke ud af de fine, intakte skotøjsæsker og bruge til hverdagsbrug. (Måske er sejlerskoene i virkeligheden tænkt som netop den filantropiske arv, han af personlige og gammelmandsliderlige bagtankeårsager har kalkuleret sig frem til at kunne testamentere til sine efterladte og meget meget unge og voksne niecer, som han stadig drømmer om en dag at kunne møde tilfældigt på stranden lidt nord for København iført inciterende solcreme og diminutive bikinier... ... niecerne altså....).

Johns sundhed, udseende og manglende kropshygiejne[]

Modsigeligt til Olsens umiddelbare høje intelligens, træffer Olsen mange tvivlsomme investeringer. Gennem sit samlermani lagrer han flere hundrede liter Cola og kakaomælk, som han drikker på trods af, at han skal tabe sig langt over 50 kg. Anerkendte psykologer har udtalt, at Olsen lader til at have tvangstanker og, at han nemt bliver fikseret på idéen om, at lagre drikkevarer. Ernæringseksperter har også udtalt, at der lades til, at han lagrer en halv liter kakaomælk i hver kind. Udseendemæssigt ser Olsen hærdet ud; utvivlsomt på baggrund af hans hårde opvækst, hvor han aldrig lige har fået et par tusinde kroner om ugen af moren til snolder, og et svigt af kommunen, der ikke har hjulpet ham væk fra hans familie. Især over dette spekulerer Olsen på sine gåture til Furesøen - dog ikke når det regner, sner, blæser, er overskyet, er jihadister i nærområdet, rockere der tvinger ham til at låne deres penge, mænd, kvinder over 20 år osv.

John har det med at være/blive langhåret (i nakken) i både kortere og længere perioder ad gangen. Efter John pga. sin dårlige økonomi er stoppet med at drikke alkohol, er han begyndt at lide så alvorligt af socialangst og socialfobi, at han ikke længere magter at gå til frisøren og blive klippet. Tidligere tog han direkte fra bodegaen i en eftermiddagsbrandert og ned til en tilfældig, lokal frisør for at blive klippet. Uden alkohol i kroppen er mandsmodet væk. Det er forduftet som dyre dråber alkohol for solens glødende og altdominerende stråler. John har da også ofte udtalt, at der er for varmt i en frisørsalon til, at han kan sidde femten minutter i en frisørstol og lade sig trimme i nakkehårsmanken. Og her kommer hans mor, Bodil, så ind i billedet. Tidligere mødtes han kun med mor Bodil én eneste gang om året. Det var i en af dagene op til jul, hvor de så ønskede hinanden en god jul hjemme hos John (John besøger aldrig sin mor, der bor inde i det indre København. Det er altid hende, der kommer til ham. Siden år 2000 har John kun været med S-toget fire gange ind til København. Alle gangene i en kæmpe brandert, naturligvis.). Men efter at John som tørlagt afholdsmand er blevet for sociofobisk og menneskesky og paranoid i sine vrangforestillinger vedrørende at være en verdenskendt youtuber, så tør han ikke længere at gå til frisøren og være offentligt synlig midt ude i det store, skinnende og forherligende spotlight.

Så nu ser han i stedet sin mor fire-fem gange om året, hvor hun kommer og klipper ham med en saks i nakkehåret. Der var dog et lille drama i slutningen af år 2020, hvor en særdeles langhåret John i november til sin 54-års fødselsdag forklarede, at han ikke havde hørt en lyd fra sin mor, der ellers altid plejer at ønske ham tillykke med fødselsdagen via sms eller telefonopkald. John kommenterede i en video, at han muligvis havde fået fornærmet sin mor, siden han ikke havde hørt fra hende. Han vidste ikke, hvad han skulle have fornærmet hende med. Til gengæld begyndte han umiddelbart efter at ævle om, at han muligvis skulle investere i en dyr trimmer til 700-800,- eller mere, når han engang fik en bedre økonomi. Så kunne han bare trimme sig selv i nakken. Årsagen til at han ikke tidligere er kommet på denne geniale idé, skyldes jo nok dovenskab. John har jo ellers altid bildt sig selv og sine seere ind, at han pga. sin dårlige arm, der som tidligere nævnt engang gik af led i et brandertstyrt over nogle papflyttekasser, aldrig har været i stand til at kunne klippe/trimme sig selv eller tage armbøjninger og lign. Madlavning, computergaming, kropsvask, barbering, kompliceret tøjvask i badekaret og selv i sjældnere tilfælde tandbørstning formår han som bekendt at kunne udføre og effektuere på bedste ikke-mongolagtige vis. Så dårlige (og ubevidste) undskyldninger er der nok af i den lille, ildelugtende, møgbeskidte og skimmelsvamp-inficerede andelslejebolig i Sorgenfri "[...få kilometer fra Lyngby...]", som han ynder at kalde sin såkaldte og deciderede hemmelige adresse.

Johns hverdag[]

Kendt for sin YouTube-kanal, MongoTV, der skildrer hans dagligdag. Vi får indblik i alt fra morgenrutiner, til hans glæde ved at spille på computer og hans madlavnings interesse gennem hans mange madlavnings videoer hvor vi som seere får lov til at følge hans rejse mod saltforgiftning.

John er kendt i den lokale park for at blotte sig og skrige eder efter gamle damer og folk der går tur med deres hund.

Og. Så. Lige. En. Tur. Til. Klampenborg. For. At. Drikke. Bajere. På. En. Taxaholdeplads. Og. Råbe. Fisseee!

OgsåligeenturtilKlampenborgforatdrikkebajerepåentaxaholdepladsogråbefisseee!

Johns fremtidsdrømme[]

John har som tidligere nævnt mange drømme. Erotiske (stuetelts)drømme om meget unge piger. Erotiske fantasier og drømme om ikke mindst Fie Laursen - også selv om John naturligvis synes, hun efterhånden er blevet meget gammel at se på, da hun ikke længere er seksten-sytten år gammel, som han ordret citeret formulerer det i én af sine mange youtube-videoer. Mht. at kunne score Fie Laursen konkluderer og emfatiserer John i selv samme video, at han da ikke er den grimmeste mand i Danmark. Desuden pointerer han i selv samme video, at nogle unge piger godt vil have ældre mænd. Mon de også vil have ældre, savlende mænd med knækkede kindtænder?!

Der er drømmen om at blive folketingspolitiker. Drømmen om at lave engelsksprogede rejsevlogs fra Sydeuropa. Specielt Spanien og Kroatien har stået meget højt på drømmelisten. Om vinteren er det for koldt for John at cykle. Og om sommeren er det for varmt for John at cykle. Men drømmen om atter at cykeltræne på mountainbike og bare tabe 20-30 kg lever endnu i bedste velgående. Drømmen om at ramme en hæderlig kampvægt på blot 100 kg via cykeltræning lever i bedste velgående. Mon denne drøm får kunstigt åndedræt?! Johns drømmemuskel er i hvert fald veltrænet og i topform -- akkurat ligesom hans konstant tyggende og gumlende og kværnende kæbemuskler er i atletisk topform.

Der er også drømmen om en bedre økonomi uden kviklån. Drømmen om hvidere tænder, sågar. Men der er også en drøm om at tage det store kørekort og blive langturschauffør med egen lastbil. Efter at have kørt American Truck Simulator i tusindvis og atter tusindvis af timer med et gamer-keyboard i skødet foran et brusende og sydende glas kold cola samt en bugnende skål med chips oppe i den ramponerede boxmadras på meder, er der muligvis ikke langt fra tanke til handling. I en alder af 54 år har John desværre stadig intet kørekort -- heller ikke denne uddannelse er det lykkedes ham at gennemføre eller fuldføre. Men han har taget springet fuldt ud og investeret i en fysisk køreskoleteoriundervisningsgrundbog, så denne drøm lever måske bedre end nogle af de øvrige. Pågældende teoribog blev naturligvis købt på kredit.

Johns ultimative livret[]

I det allernærmeste vi nogensinde er kommet en Q and A fra Johns side, afslører Overmongolen Himself, at hans bedste bud på en decideret livret nok må formodes at være medisterpølse med (karry)ris og færdiglavet brun sovs fra glas. John har dog også andre hofretter. Specielt Irmas færdiglavede boller i karry fra rulle. I 2020 virker det dog til, at Johns livret har været frisk franskbrød fra Lidl med uanede mængder af tandsmør og billig skiveost ad libitum. Tre-fire poser billige chips til kombineret aftens- og natmad er dog også unægtelig en nostalgibaskende favoritklassiker. Desuden virker alt fast food købt på kredit også til at være én af de foretrukne hofretter hjemme i Overmongolens royalistiske gemakker. Så der er mange bud. 400 gram saltede peanuts lige efter aftensmaden er dog næppe længere én af dem.

Visuelt spiselige ungpiger på maksimalt sytten år er jo nok den egentlige livret, når det kommer til stykket. Dem ville han med statsgaranti hellere end gerne sætte sine savlende og knækkede kindtænder i. Ellers skulle man kende Overmongolen dårligt. Og det gør man næppe efter at have set mere end 14.000 af hans forskellige (og samtidig så monomanisk ensartede) youtubevideoer.

Johns estimerede kampvægt og BMI - hvor fed er John i grunden?[]

John har ved flere lejligheder udtalt, at han er 178 centimer høj. Heldigt for ham... for så er han da gudskelov stadig højere i længden end i bredden. Så længe det varer, fristes man til at konkludere.

John har da også flere gange besvaret spørgsmål om sin kropshøjde inde i kommentarerne til sine youtubevideoer. Derinde har han typisk svaret sine nysgerrige følgere, at han er cirka 178-180cm høj. -- altså med andre ord (maksimalt) 178cm. For John er jo i dag en ældre herre. Og ældre mænd har det jo som bekendt med at synke sammen i skeletskroget med alderen. Så muligvis er han således lidt under 178cm høj.

Hans vægt har i mange år ligget og svinget stabilt omkring de 130 kg. John har dog i de senere år ofte ævlet om, at han nok i dag vejer tæt på de 130 kg. Hans elektroniske badevægt er dog ikke ligefrem et hverdagsklenodie, som han regelmæssigt gør brug af. Derfor må svaret på hans kropsvægt ligge og flagre derude i vinden et sted. (Når jeg omtaler hans vægt som en kampvægt og ikke en kropsvægt, så skyldes det ganske enkelt, at John, ifølge sin egen overbevisning, er en veritabel og vaskeægte kæmper eller fighter. John får det jo altid til nærmest at lyde, som om han kæmper som en elitesoldat, når han skal forsøge at overleve fra dag til dag pga. sin mildest talt ødelagte økonomi. Han overlever og kommer igennem dagene ved at spille computer i timevis, ved konstant at spise og drikke, ved at se netflix i timevis og ved at lave youtubevideoer, hvor han hele tiden ynker sig selv. Sådan er John en overlever. Ikke ved at cykeltræne eller læse gratis biblioteksbøger eller sælge noget af alt sit billigt producerede skrammel igennem DBA eller lign. Så John er en rigtig beundringsværdig fighter af Guds nåde, synes han selv.).

Men tilbage til udgangspunktet. Lad os bare antage at John i dag vejer 125-127 kg. Med en kropshøjde på 178cm (højt sat) så har han et BMI på 40. Dette betyder med andre ord, at John ikke bare er fed eller overvægtig. John er sygeligt fed. John er livstruende overvægtig. Kombineret med hans fysiske inaktivitet og ekstremt usunde kost, så er han i overhængende livsfare. Livsstilssygdomme i hobetal er en langt større trussel for John end hans kollapsede økonomi. John kan jo nemt dalre rundt derhjemme i 6-7 dage uden at være uden for en dør. Typisk er han da også kun uden for sin lejlighed, når han skal ud og foretage dagligvareindkøb i et supermarked eller i postkiosken og sende pakker til sine unge piger rundt om i landet. Spørgsmålet er da i grunden også, om ikke John allerede HAR udviklet diabetes 2 (gammelmandssukkersyge, red.). Sammenfattende kan det mildt sagt siges, at det ikke ser godt ud for Johns fremtidsvarende eksistens.

John er jo hele tiden tørstig og drikker således flere liter saftevand og sodavand om dagen. Han skal også hele tiden på toilettet, fortæller han ofte. Det er svært for ham at være langt væk hjemmefra, fordi han hele tiden har tynd mave eller skal lade vandet. Enorm tørst og hyppig vandladning er to af de mest karakteristiske symptomer på diabetes 2. Dette har flere af hans følgere naturligvis også oplyst ham om i kommentarsporene til hans youtubevideoer. At John er i live den dag i dag, er intet mindre end et vaskeægte mirakel. Simpelthen. Basta. Amen. Halleluja. Og en tur til Klampenborg for at råbe FISSEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

John som fortabt fedmeturist i det danske velfærdssamfund[]

John som fortabt fedmeturist i det danske velfærdssamfund. Og netop turist i sit eget land er man, når man hverken arbejder eller bevæger sig uden for sin egen hoveddør. Der er masser af seværdigheder at opleve hjemme fra sin egen ramponerede boksmadras. Der er laptoppen. Der er det møgbeskidte stuegulv. Der er persiennerne nede foran stuevinduerne. Der er det til-støvede telt midt i stuen. Der er altandøren ud til den farlige og pulserende virkelighed. Tager man på et lidt mere farefuldt eventyr, kan man lette popoen fra boksmadrassen og bevæge sig helt ud i køkkenet og tanke op på provianten. Mor Bodil handler jo dagligvarerne ind for sin stakkels hjælpeløse søn, så han ikke behøver at bruge af kassekreditten eller risikere at blive smittet med corona-virus, hvis han skulle bevæge sig udenfor sin egen hoveddør. Meget behjælpeligt. Så slipper han også for at gå en tur ude i det smukke forårsvejr eller begynde at cykeltræne igen. I skrivende stund - maj 2021 - har John kun været ude af sin lejlighed én eneste gang i år 2021. Det var på en veritabel pilgrimsrejse til helligkatedralen Netto for at købe velsignet slik, chips, sodavand og chokolade. John virker dog ikke til at være bekymret over at skulle udsætte sin egen mor for en eventuel coronavirus-infektion, når hun skal ud og handle ind for ham og bringe hans efterspurgte dagligvarer hjem i hans køkken. John har udtrykt større bekymring over ikke at kunne betale kontingentet til sin sejlklub til tiden, da han frygter at kunne miste sin anciennitet til havneplads i sejlklubben. Morens helbred og velbefindende virker dog ikke til at bekymre ham. Heldigt for ham at han stadig har en mor, han kan udnytte på det groveste. Selv om John ikke betaler mor Bodil for al den mad, hun handler ind for ham, sender han naturligvis stadig pengebeløb og pakker til de unge piger på Fyn og i Jylland. Hvad skal der dog blive af manden, den dag han ikke har sin mor mere??!!

Johns ukendte søn[]

John har naturligvis ikke haft almindelig sex, siden han i starttyverne boede sammen med en levende dame i Århus, hvor han for første gang startede på sit sagnomspundne evigheds-HF-studie. (Det tog jo som bekendt John i alt tolv år at gennemføre en hel HF-eksamen). Denne kendsgerning eller omstændighed betyder blandt andet, at John udmærket kan have en voksen søn gående rundt derude et tilfældigt sted midt i eksistensens ulidelige og leverpostejsfarvede dagligdagstrummerum. En søn der ikke aner, at hans rigtige biologiske far er en helt anden end netop dén mand, som han altid og igennem hele sit liv har kaldt for sin far.

Flere internationalt anerkendte og yderst respekterede genetikprofessorer og evolutionsbiologer fra både Europa, USA og Asien hælder da også til den plausible antagelse, at en vis Jimmi fra Holbæk er John Henrik Olsens mest sandsynlige, genetiske efterladenskab fra det forliste forhold med den jævnaldrende kvinde tilbage i nittenhundredefirsernes Århus By Night. Bedøm selv. Se venligst med i nedenstående link :


https://youtu.be/uAXMMUzCFEc

Hva'be'har'.

Johns legendariske citater[]

"[...Og jeg læser engelsk helt op på forskningsniveau...]" - MongoTV

"[...Jeg føler mig selv som en stor fed mongol...Jeg har muligvis Downes...]" - MongoTV

"[...Schjøøør Øjheaeær...] - MongoTV

"[...Gusten brun behåret ubarberet araber der klør sig i skridtet og røven og laver Kebab og ikke vasker hænder efter toiletbesøg, lækkert !...]" - MongoTV

"[...Fisseeee...]" - MongoTV

"[...Der er simpelthen 8 dage på en uge...] - MongoTV

"[...Så der fandme Harboe øl for alle pengene...]"

"[...Skulle man blive politiker eller tage til Ibiza (på en knallert, red.) og bolle unge damer (i et medbragt telt, red.)...]"

"[...Lyngby, Lyngby, Lyngby... jeg er pissetræt af Lyngby... i ti år har det bare været Lyngby mig i røven !!...]"

"[...Yes...øøh...yes... hellåååww... ... I am a dennis youtuber and gamer fråm dæænmark...]"

"[...Når jeg spiller onlinebingo på nettet, er det jo en god investering. Jeg kan indstille det sådan, at jeg maksimalt kan tabe for tredive kroner i timen. Skulle jeg tage ind til København og drikke mig fuld på min 50-års fødselsdag, ville det nemt koste flere tusinde kroner i både drinks og øl og en taxa hjem. Når man bliver hjemme og spiller onlinebingo, sparer man jo hurtigt flere tusinde kroner på denne måde...]"

"[...Hey piger!... ... vil I gifte mig med mig... ... nej, det vil I ikke... ... så jeg må til Klampenborg.... .... fordi ingen piger gider at gifte sig med mig.....]"

"[...Der er godt nok mad til to personer her (på tallerkenen, red.).... ... sådan taber man sig i hvert fald ikke... ... men så går jeg da ikke sulten i seng...]" (Sådan siger John til kameraet hver evig eneste gang, når han har lavet sig en portion varm aftensmad... ...eller tre.).