FANDOM


Mongo

Fedladen fattig youtuber

"Det klart, selvfølgelig skal jeg ikke spise 4 poser chips. Jeg vejer over 125 kilo"

- John Olsen 2019

Johns tidlige livredigér

Dengang mongo var ung var han dybt kriminel. Han har flere gange udtrykt igennem hans berygtede Twitter account "John H. Olsen" hvordan han i sin ungdom har begået væbnet røveri og smuglet hash og piller og ligende.

Johns sene liv redigér

Famøs for sin YouTube-kanal, der tydeligvis er inspireret af andre samfundsigler som Hyggen76, har han ikke blot bredt sine fiktive politiske mærkesager og sin forværrende økonomiske situation, men også hvordan han strategisk har forsøgt at lokke 14-15-årige, typisk jyske, teenagepiger til sex og lignende. Da han blev udspurgt om førnævnte var svaret blot, at han filmede til en musikvideo, og at han selvfølgelig ikke var blevet stoppet i en overlagt voldtægt af en mindreårig, som af uklare årsager ville deltage i sådan en handling med Olsen.

Hadet rettet mod mænd, og ikke unge kvinder, er eftersigende en følge af Olsens forhold til sin far. John Senior Olsen havde en hetz mod Olsen allerede fra barnsben efter Olsen forulempede farens Anders And-samling. Olsen har udtalt ved flere lejligheder, at han har haft morderiske tanker om sin far. Grundet en række ubehagelige oplevelser John har været udsat for, er hans forhold til mænd præget af en blanding af afsky og paranoia. Johns foragt for andre mænd kender ingen grænser, men et særligt had har han til midaldrende cykelryttere der fræser rundt på racercykler nær Johns hjem, iklædt stramtsiddende sportstøj og dyrt, specialiseret cykeludstyr.

På den anden side er Olsens forhold til sin mor også anspændt, da moren aldrig har udfyldt sine moderlige pligter som lige at give et par tusinde kroner eller hjælpe med flyttekasser, selvom hun havde rigeligt af fritid i plejehjemmet. Bifølgerne af den traumatiske barndom har betydet for Olsen, at han selv forsøger at være en faderfigur for unge teenagepiger, der mangler kartofler. Gennem pakker der får 'survival carepackages' til at virke som en spøg, sørger Olsen gennem sin hæderlige gerninger for at ingen teenagepiger går sultne i seng uden lungekræft.

Johns vej til rigdomredigér

John er en helt særlig stamkunde hos de forskellige online-lån udbydere, og har valgt at det er deres penge han vil leve af, trods at han får en god førtidspension af kommunen grundet sin aspergers syndrom. Olsen har tidligere samlet set lånt over 100.000 Kr, som han den dag idag, går og afbetaler til efter at bruge dem alle på sex-legetøj og ludere , og hvis ikke der lige er penge til diverse poser lakridser, toastbrød og medisterpølse samt diverse gadgets på nettet, så er afholdsmanden typen, der gerne lige tager sig et lån eller kredit, så han kan få råd til at kunne købe ind og leve sundt.


Efter at bruge sin pension på at betale afdrag til sit lånte otium de næste mange mange år, valgte Olsen dog alligevel, at låne 50.000 Kr. d. 9. April 2019, så Olsen havde nok til en påskefrokost med 20 små teenagepiger og en sejlbåd, så han kan sejle til Pattaya hvis den søde kløe bliver for uudholdelig!

De mange skandaler...redigér

Bogense Pigerne.redigér

John er manden der rodder sig ud i alverdens problemer. En af de mest kendte skandaler er Twitter-sagaen, der omhandler en lang korrespondance mellem John og Bogense pigerne. John mente nemlig at pigerne ikke havde så mange penge, og han ville straks stå klar som sugardaddy. Fedmemanden har selvfølgelig også lov til at prøve, selvom det nærmer sig pædofili. Han endte med at sende pigerne mange tusinde kroner, og pakker med kartoffler og cigaretter. Youtube kanalen "John Olsen Greatest Hits" har flere gange forsøgt at afsløre råddenskaben, men John er en kriger og han bliver ved med sine daglige uploads og blokering af følgere, som han mener er trolls.

John og dametøjredigér

En anden af skandalerne, også afsløret af mobberi-kanalen, John Olsen Greatest Hits , er Johns trang til at udtrykke sig igennem dametøj. Det hele startede med en video hvor John cykler en tur i Sorgenfri, og en tilfældig herre spørger om vejen til Sorgenfri station. John vælger at svare ham, men begynder nu på en historie om hvordan han på in
Mongo og dametøj

Han er ikke homo eller transvistit (OVERHOVEDET!)

gen måde er homoseksuel og hvordan han ikke kan magte at have mænd rendene i sit liv. Dette er nok det tydeligste tegn på John undertrykte seksualitet. Men ikke nok med dette, er der også flere tilfælde hvor John har siddet og tweetet ud hvordan han overvejede at købe Victoria Secret undertøj og klæde sig ud som en dame. Samtidig er han dybt homofobisk og generelt bare misandrist, når han i sjældne stunder ikke kan findes i en beruset tilstand i området omkring Klampenborg. 

Politiske karriereredigér

John Olsen er en anerkendt politiker for Socialdemokratiet. Gennem sit politiske virke har han dog intet opnået, da han slet ikke er i besiddelse af et politisk mandat og derfor slet ikke er politiker, men en ældre, særdeles usoigneret mand, hvis eksistens langsomt bliver nedbrudt af skizofreni samt diverse tvangstanker og en stigende, relativ fattigdom. Kontradiktorisk til Olsens umættelige behov for at udtale sig socialdemokratisk, er han som politiker meget højreorienteret af hvad angår invandrere. Oftere end Hillary Clinton skifter han dog holdning, og hans holdning til indvandrede kan svinge mellem, at de er fedladne og ude af stand til at vaske hænder til at d
Mongo og araber

Han er faktisk en dygtig politikker.

e selvfølgelig er velkomne i Danmark. Dette går meget an på, om han er blevet antastet af en vammel muhammeddaner i det lokale pizzeria, hvor han spiser sine lånte penge op. Blot behøver de dog at kigge hans vej før han går til tasterne, og sviner hele trosretninger til med absurde og fordomspræget retorik. Der spekuleres om han i et tidligere liv er blevet udmeldt af Dansk Folkeparti, netop som følge heraf, og derfor er tvunget ind i Socialdemokratiet. Selvom han er set som en af de mest anerkendte politiske debatørre i kongeriget Danmark, er han ikke den bedste rent retorisk set. Han er som nævnt tidligere rødglødende racist og har flere gange påstået at man får stjålet ens Iphone 5C hvis du slår op med en indvandrer eller at det føre til "Mord osv." 

Johns sundhed og udseenderedigér

Modsigeligt til Olsens umiddelbare høje intelligens, træffer Olsen mange tvivlsomme investeringer. Gennem sit samlermani lagrer han flere hundrede liter Cola og kakaomælk, som han drikker på trods af, at han skal tabe sig langt over 50 kg. Anerkendte psykologer har udtalt, at Olsen lader til at have tvangstanker og, at han nemt bliver fikseret på idéen om, at lagre drikkevarer. Ernæringseksperter har også udtalt, at der lades til, at han lagrer en halv liter kakaomælk i hver kind. Udseendemæssigt ser Olsen hærdet ud; utvivlsomt på baggrund af hans hårde opvækst, hvor han aldrig lige har fået et par tusinde kroner, og et svigt af kommunen, der ikke har hjulpet ham væk fra hans familie. Især over dette spekulerer Olsen på sine gåture til Furesøen - dog ikke når det regner, sner, blæser, er overskyet, er jihadister i nærområdet, rockere der tvinger ham til at låne deres penge, mænd, kvinder over 20 år osv.

Citaterredigér

"[...Og jeg læser engelsk helt op på forskningsniveau...]" - MongoTV

"[...Jeg føler mig selv som en stor fed mongol...Jeg har muligvis Downes...]" - MongoTV

"[...Schjøøør Øjheaeær...] - MongoTV

"[...Gusten brun behåret ubarberet araber der klør sig i skridtet og røven og laver Kebab og ikke vasker hænder efter toiletbesøg, lækkert !...]" - MongoTV

"[...Fisseeee...]" - MongoTV

"[...Der er simpelthen 8 dage på en uge...] - MongoTV

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.