FANDOM


Dino

Dino Jelusić i Junior Eurovision Song Contest, 2004

Bouncywikilogo
For dem uden humor, har de engelsktalende "eksperter" hos Wikipedia en dum og kedelig artikel om Child Pornography.

MGP (også kendt som børnenes Melodi Grand Prix) er et tv-program af Danmarks Radio som er lavet til enlige mænd over 40 som sidder i deres små fiskerhytter og sniffer halvfordærvende skumbananer.

Historie redigér

MGP startede i Israel af en mand ved navn Finn Nørbygaard som var træt af sine sex-lege med Israels Præsident. Derfor oprettede han et program ved navn אליפות של גונחת קולות של ילדים[1]) som blev et kæmpe hit i Schweiz og derefter i resten af Europa. Da det kom til Danmark, Sverige, Finland og Norge i 2003 skiftede det navn til MGP[2].

Dette år begyndte det for hele Europa og fik navnet Junior Eurovision Song Contest[3] og vinderen blev Dino Jelusić med kærlighedssangen Ti si moja prva ljubav[4]. Sådan fortsatte det de næste 2 år. Men fordi Dino Jelusić vandt med den samme sang begge år, besluttede Danmark og Norge at gå ud af konkurrencen i 2006 til fordel for MGP Nordic som Sverige senere også stødte til.

Det næste år (2007) kom også Finland med i det prestigefyldte MGP Nordic med en sang som kun lød: "LABADABADAJ HEJ HEJ HEJ"[5]. I 2009 valgte DR at de muligvis ville gå tilbage til Junior Eurovision Song Contest fordi at Spanien rent faktisk havde vundet i 2008[6], men det er da en lille ændring. Det blev godt nok ikke til noget fordi Irak også deltog og DR var bange for at de ikke ville få point af dem pga. Muhammedtegningerne i Jyllandsposten.

I 2010 besluttede DR, at de ikke vil afholde MGP pga. Signe Lindkvist hellere ville bruge licens-pengene på et årskort ned til den nærmeste swingerklub sammen med Jakob Riising og Bubber.

Store børnestemmer gennem tiderneredigér

Anne Gadegaard

Vinderen af MGP 2003 på toppen af sin karriere.

Alle sammen har naturligvis etableret en gloværdig sangkarriere efterfølgende.

Se ogsåredigér

Politisk ukorrekte noterredigér

  1. Råt oversat: Mesterskabet i stønne-lyde for børn under 13
  2. I første omgang forkortet som: Martin Giver Pik
  3. Blev markedsført som: vor små børn på en scene der render rundt og skriger
  4. dansk: Sut min pik
  5. Herefter blev Finland i 2008 ekskluderet fra konkurrencen, da det trods alt var alt for dårlig standard. Og sangerne i gruppen havde alt for meget tøj på.
  6. Godt nok med den samme sang som Kroatien.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.