FANDOM


MFR-vaccine er angiveligt opkaldt efter børnesygdommene Mæslinger, Fåresyge og Røde hunde.[1] I virkeligheden er der tale om et akronym for tre insidiøse komponenter, som det militært-industrielle kompleks har sneget ind i World Health Organisations vaccinationsprogram.

Hvad vaccinen i virkeligheden indeholderredigér

Vaccination

Til brug for udviklingen af MFR-vaccinen måtte man klone flere hundrede smådrenge, som blev anvendt til kontrolforsøg[2]

Formålet med MFRredigér

Da befolkningstallet for Jorden først i det 21. århundrede steg til over syv milliarder, besluttede en gruppe ansvarlige politikere, at nu måtte det være nok med, at alle de fattige bare ynglede løs som kaniner.[3] Derfor lancerede man MFR-vaccinen, specielt med henblik på den 3. verden.

Desværre opdagede en speltkusse kvindelig forsker vaccinen[4] og insisterede på, at den også skulle udfoldes i EU og USA, hvilket medførte en massivt forøget børnedødelighed i den vestlige verden, som gav NSA overarbejde, da de skulle lave et cover-up.

Mere held havde man med indførelsen af ebola i Vestafrika, men udbruddet blev desværre opdaget i tide, så Johanniter-ordenen[5] måtte trække sig ud af Afrika igen.

MFR-noterredigér

  1. engelsk hedder den MMR, fordi man ikke har får i England. I stedet har man valgt at vaccinere mod Mumps
  2. disse forsøg blev ledet af en katolsk overlæge
  3. hvis de fattige kommer her, ændres udtrykket til "formerer sig som rotter", da dette vil fremme xenofobien og stigmatiseringen af de fremmede
  4. Hun troede, der var tale om rigtig medicin
  5. som stod for denne implementering
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.