Spademanns Leksikon
ThumbsUp.gif
Moensklit.jpg

"Hvornår er der åbent?"

~ Turist

Møens Klit er et meget lille område på en møs kadaver. Det befinder sig syd for navlen og nord for anklerne, det kan findes bag en lille hut, når huttet trækkes af vil Møens Klit gemme sig der. Der kan til tider være problemer med at finde hutten på grund af en skov af ubrugelige aflange vækster. Disse vækster går under navnet hor i de nordlige regioner af det Østriske Kejserdømmes. Væksterne kan med fordel fjernes vha. f.eks. en dejskraber eller et andet mere brugbart redskab.

Området er velkendt af næsten alle møer, men det er dog ikke alle af mandskøn der har haft direkte kontakt med Møens Klit på klods hold.

Længere ophold tæt på Møens Klit er ikke helt ufarlige, da der kan være store sikkerhedsrisiko forbundet hermed. Det anbefales derfor at have en type hat på, f.eks. en Tyroler Hat eller en cykelhjelm. Alle risici forbundet med opholdet vil blive behandlet (kærligt) senere - og vi mener ikke af en kiropraktor.

Plantevækster[]

Et særligt tilfælde hvor en plante har haft mulighed for at gro så lang tid at den sprang ud i fuldt flor. Dette skyldes kvinden har ligget i denne akavede position i min. 2 timer, men sandsynligvis nærmere på 3 måneder.

Karens klit.jpg

Der kan gro mange forskellige ting i umiddelbar nærhed af Møens Klit. Dette skyldes en række faktorer, f.eks. at den under bestemte brunstige forhold kan fungere som en naturlig kilde til store mængder væske. Der er derfor mange sjælde typer blomster som kan gro udmærket ved klitten, så lang tid der er en vis grad af kontinuerlig kontakt med en mandlig kontrapart, eller med en anden ubrugelig genstand.

En anden faktor der medfører gunstige forhold for platebækster er en ofte konstant temperatur på 37 grader celcius. Dette er næsten tropiske forhold og alt fra solsikker til mos og sort fluesvamp kan derfor gro ved denne temperatur. Det skal dog nævnes at der er visse undtagelser, f.eks. har medlemmer af Venstres snapstingsgruppe en noget lavere temperatur end de normale 37 grader. Det ekstreme tilfælde værende Ulla Tørnæs, hendes temperatur peaker ved 22 grader under højtidelige begivenheder, men ellers ligger den på omkring 20,5 grader celcius. Dette betyder at det eneste der kan og vil gro på hende er blågran, som har ualmindeligt spidse nåle, og meget store kogler.

En af de eneste ting der ikke kan gro i nærheden af Møens Klit er egetræer, hvorfor det anses som meget sjældent at finde egetræsblade tæt på Klitten. På grund af denne særegne mange på egetræer, er Møens Klit det værste sted i verden at få skørbug.

Sikkerhedsrisici[]

Der er både mentale og fysiske risici ved ophold i nærheden af Møens Klit. Ved samtidigt brug af bukser kan ophold i nærheden af denne medføre til knækpølse-syndromet.

Ond Cirkel[]

Der kan i nogle tilfælde blive tale om en yderst farligt situation, hvor mænd og betonlebber bliver angrebet af en pludselig ustyrlig trang til at komme tættere på klitten. Des tættere de kommer på, des mere stiger deres lyst, og der er med andre ord tale om en Ond Cirkel - af typen uden ende. Denne trang kan ved mænd føre til Standerrejsning på selv de største standere. Der er også ved visse bodybuilder-stævner nær Randers set tilfælde af standersrejsning på betonlebber. Dette skyldes en særlig type hormontræning, hvor 3 alen trestjernet spegepølse er blevet fortæret på under 47 minutter.

Hjerteproblemer[]

Rejsningen kan i visse tilfælde være så hård at alle implicerede kan få hjerteproblemer, såfremt denne situation opstår bør der kontaktes sundhedsfagligt personale. Det anbefales at møens klit pakkes væk inden redningspersonalet dukker op. Det er flere gange blevet dokumenteret at læger og andet sundhedspersonale ikke er til at stole på i nærheden af utildækkede klitter. For videnskabelig dokumentation se evt. dokumentarfilmen Deep Throat fra 1972.

Oste-O-Rose[]

Der kan i visse tilfælde være stærk lugt af fisk (eller alternativt mink) i nærheden af møens klit, dette kan være tegn på en sygdom under navnet Oste-O-Rose. Dette er et meget dumt navn, da der ikke lugter af hverken ost eller roser, men udover at have et dumt navn er sygdommen ikke farlig for kvinden. Kontakt dog alligevel en læge, da sygdommen kan medføre kvalme, tarmproblemer og inkompetence ved den mandlige kontraparter såfremt disse opnår kontakt.