FANDOM


Mange tror at Månen er lavet af grøn ost, og det er selvfølgelig ikke sandt. Det er bare en grå tingest, der vist er lavet ud af en slags granit eller sådan noget. Lidt kedeligt, men sandheden skal jo frem. Den hænger oppe i himlen, og man har et par gange forsøgt at lande på den.

Historie

Månens skabelse daterer sig tilbage til stenalderen, hvor rigtig mange hulemænd kastede med sten efter hinanden. Da Jorden stadig var i en tidlig fase var tyngdekraften ikke helt færdigudviklet, og det skete fra til anden at noget blev hængende oppe i luften, når det egentlig burde falde ned igen. Derfor var der én eller anden hulemand som fik lyst til at smide en rigtig, rigtig stor sten efter en anden hulemand. Stenen blev bare hængende oppe i luften, og så var Månen dannet. Ingen ved om den falder ned igen, men du må altså huske at holde øje med den, når du går tur! Ellers får du den bare i hovedet.

Månen har igennem tiderne været udsat for både det ene og det andet. Til Melodi Grand Prix har der været en sang der hed Danse i Måneskin, og den var ikke specielt rar.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.