FANDOM


Byskilt

LYNGE

"Her lugter æf Lynge, faa di svin vaek"

~ H.C. Andersen om Allerød

"Man kan tage det resterende (red: SVIN) og lægge det sammen (red: MASSE DET SAMMEN MED EN KØDHAKKER) i en klump og så putte den herover (red: OG SÅ SMIDE DEM NED I ET KÆMPE HUL)"

~ Nikoline fra den søde tand om Lynge


Lynge er en landsby placeret i det nordlige Sjælland. Landsbyen bliver ledet af monopolet Superbrugsen og bliver betragtet som bøndernes mekka. Alle Nordsjællands bønder mødes her når høsten overstået og afholder det traditionsfulde, og højt elskede, traktortræk, hvor de kører deres mega ulovlige traktorer, og knallerter, hen over de faldefærdige huse, der er bygget af kolort, som lyngeborgerne tilbringer de dystre nætter i. I følge de legendariske udforskere så som: Bear Grylls og Bissen, har Lynge en lidt speciel infrastruktur, det siges, at de ikke har veje, men i stedet kører de på kryds og tværs i deres traktorer, som alle i byen får udleveret til deres 5-års fødselsdag. I følge vores yderst pålidelige kilder, har Lynge heller ingen elektricitet, de bruger, i følge vores kilder, damp. lyngeborgerne har heller ingen internet, så de kan ikke sende e-mails blandt andet, her bruger de brevduer. At tage til Lynge, er som at tage en tidsmaskine til 1800 tallet, ingen internet, ingen elektricitet og ikke mindst lugten passer meget godt til den lugt, som der var i gadebilledet, da folk smed deres lort ud på gaden. Lynge anses af de fleste, som den bedste by i Allerød Kommune til at skide i og skylde skylden på gyllen, som ligger på markerene døgnet rundt.

Demokrati i Lynge redigér

I Lynge har de et lidt anderledes valg, i stedet for at fokusere på borgerne, fokuserer politikerne i Lynge på køernes forhold, den der har mest ko-politik vinder oftest valget, men man må ikke glemme grisene. Årsagen til at køernes vilkår er så vigtig er fordi 47% af Lynges befolkning er køer, hvor grisene derimod kun tæller for 23%. Så man kan sige, at Lynge går ind for en fast og gyllefuld Ko-mmune.

Lynges forhold til guderne i Asgård (Lillerød) redigér

De mest fornuftige Lyngepersoner søger ind i Guds gave til Nordsjælland, nemlig Lillerød. Her spreder de lugten af kolort og forurener det flydende guld, som guderne fra Lillerød pumper ind i de skønne studerende på Allerød gymnasium. Trods den voldsomme lugt af kolort, giver dette dog ikke nogen særlig effekt på Lillerøds borgere, der outshiner kolortelugten med deres ekstreme fabulous power. Lillerøds borgere bruger dog kun denne fantasiske evne, når det er højst nødvendigt eller hvis de har mega meget lyst til det.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.