FANDOM


Tyske fly

En gruppe Messerschmitt Bf 109 set fra jorden. Formationen som flyene flyver i, er ikke nedskrevet i nogle militær-manualer. Flyene er derfor tilfældigt placeret

Luftwaffe (eller "De Flyvende Vafler" som det lidt løst kan oversættes til på dansk) er en betegnelse for det tyske luftvåben under Anden Verdenskrig. Luftwaffe var ledet af den lettere buttede Hermann Gøring, og var symbolet på Tysklands storhed (i hvert fald i følge Adolf Hitler. I nyere tid har Luftwaffe dog mistet denne fine titel som Tysklands stolthed til grænsehandel, swingerklubber og ikke mindst titlen som naboer til Joseph Fritzl.


Luftwaffe's historie redigér

H.Gørring

Hermann Gøring for en sjælen gangs skyld på arbejde. Her hilser han på ukendt mand.

Historien bag luftwaffe's tilblivelse er lang og kedelig, derfor har vi tilladt os at undlade visse passager, så hvis du ønsker at få hele historien bag Luftwaffe, bedes du besøge følgende hjemmeside: www.luftwaffe-porn.de.
Det hele startede i 1947 eller ca. deromkring (helt korrekte årstal er ikke så vigtige i denne henseende), da der var krig i Europa - nemmelig første verdenskrig. Tyskerne, som på daværende tidspunkt var i krig med det meste af verden, med undtagelse af San Marino, havde opbygget sig en fin flåde af fly - nemmelig hele 9 styks. De tyske fly gjorde et så godt stykke arbejde i krigen (med hvad ved vi ikke), at mange af de tyske piloter blev verdenskendte, idet der blev skrevet store artikler om dem i anerkendte internationale tidsskrifter såsom Lokal Avisen Thyborøn, Strike-Avisen og ikke mindst Søndags Krydsogtværs (der i øvrigt, meget atypisk for sin tid, udkom hver søndag undtagen langfredag og andre helligdage i forbindelse med korsfæstelse af guddommelige skikkelser). De mest kendte piloter i det tyske luftvåben under første verdenskrig var; Manfred von Richthofen, bedre kendt som den røde baron og Satan's stygge hjælper, bedre kendt som Hermann Gøring. Disse to herrer var kendt for at have opfundet det at flyve i cirkler, hvilket virkelig var en revolutionerende opfindelse, da man førhen kun kunne flyve ligeud. Hvis man fremover ikke kunne finde vej, eller mere præcist, hvis ens GPS ikke lige kunne finde vej, så kunne man bare flyve i cirkler indtil GPS-signalet kom igen, og på den måde burde det altså ikke være muligt at fare vild. Det er dog i nyere tid blevet påvist, at piloter sagtens kan fare vild på trods af cirkel-flyvnings-teknikken. I en test, foretaget af Mahmoud Ahmadinejad, viste det sig nemlig, at på 10 forskellige overflyvninger mellem Teheran og Disneyland formåede bagagen at havne i Zimbabwe hver anden gang, hvilket tydeligt beviser, at piloterne stadig overhovedet ikke fatter cirkel-teknikken.

Nogle år senere - imellem første verdenskrig og anden verdenskrig - stod Adolf Hitler så og manglede nogle flyvemaskiner til et lille projekt, han stod og fiflede med. Han sendte opgaven ud i licitation, og et par måneder efter stod Adolf-drengen så med den mest moderne og største luftvåben i Tyskland's historie. Han ansatte Hermann Gøring til at holde styr på flyene, som bl.a. omfattede modeller såsom Messerschmitt Bf 109, Junkers Ju 88 og Boeing 777. Det var under Hermann Gøring at betegnelsen Luftwaffe blev indført om det tyske luftvåben, primært fordi betegnelsen air force ikke duede, idet størstedelen af den tyske-befolkning ikke talte engelsk, men derimod kun tysk og sanskrit. Hermann var egentlig en dårlig leder, og befandt sig sjældentLuftwaffe-hovedkontoret, derimod gik størstedelen af Hermann Gøring's arbejdsdag med at stjæle kunst-værker fra diverse jøder, hvilket egentlig havde været en af Hermann's store fritidsinteresser igennem en længere periode. Her skal dog påpeges, at Hermann Gøring havde en lidt anden definition af begrebet " at være en jøde", da Hermann's definition absolut ikke indebar noget med religiøs overbevisning. Derimod var man ifølge Hermann's definition en jøde, hvis man var i besiddelse af et fint/værdifuldt kunst-værk. Når det så er sagt, så var Herman god til at uddelegere arbejde i Luftwaffe, og han havde derfor hyret nogle meget kompetente folk til bl.a. træning af piloterne, såsom BS Christiansen og Dolph. Da anden verdenskrig endelig brød ud, havde Tyskland derfor en veltrænet og velsmurt dræber-maskine, der havde lært alt om krigsførelse i luftrummet og andre rum.

Luftwaffe's midler og mandskab redigér

Ud over de mange Junkers-maskiner og Messerschmitt-maskiner, som Luftwaffe var i besiddelse af, så fik de også tildelt en masse ny-udviklede maskiner i slutningen af krigen. Her kan eksempel nævnes V-1, som var verdens første dronefly, dvs. et selvstyrende fly. Det er måske lidt overdrevet at kalde V-1 for et fly, idet det nok snarere var flyvende bomber, men disse bomber var i hvert fald forklædt som fly for at narre fjenden.

"GREAT SUCCES!"

~ Borat om V-1 bomberne


300px-Hitler rapper
"...Det var sgu da dengang vi var besat..."

Denne Artikel hylder med Respekt, de ubetydelige Fænomener som forekom i 1940'erne.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.