FANDOM


"Der er noget i luften, jeg ved ikke hvad"

~ Mig om det der bag digLuft er et klimafænomen, der findes i to vidt forskellige former, alt efter om den er kold eller varm.

Luft er også kendt som den gift, man ikke kan undgå. Det er en langsomt dræbende gas, der i gennemsnit tager omkring 80 år om at dræbe en person. Nogle folk lever længere. Mest fordi de sidder inde i længere tid end andre, for at undgå "frisk luft" og lignende.
Folk som disse drikker meget sodavand og andre sukker-drikke. Sukker-drikke går ind i lungerne og dræber alt det luft, du ved en fejltagelse har indåndet. Kinesere er blandt de lande med den reneste "luft" i verden, da alle deres drivhusgasser (herunder prutter fra riskager) går op i atmosfæren og nedbryder store dele af den giftige "luft", der hovedsagelig består af kvælstof og ilt.


Varm luftredigér

Dette fænomen indfinder sig ofte i politikerkredse, når man forsøger at sige noget, uden egentligt at sige noget. - Den eneste politiker, der rent faktisk tør gøre dette rent bogstaveligt, er Birthe Rønn Hornbech, som dermed er den eneste i regeringen, hvis ytringer vi som vælgere kan stole på.

Kold luftredigér

Dette fænomen kan findes overalt i samfundet, hvor mere end ét individ mødes, fra hjemmet over arbejdspladsen til de mørke korridorer på Christiansborg. Lav- eller højdepunktet for kold luft - som man nu ser det - blev nået under Den Kolde Krig, hvor et flere kilometer bredt bælte ned gennem Europa lå nærmest i konstant permafrost. Optøningen i relationerne mellem øst og vest gik dog desværre ikke helt stille af sig, og menes at være en af hovedårsagerne til Den Globale Opvarmning.

Hvad luft også kan bruges tilredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.