FANDOM


2658109611 f45c9b475f
Advarsel - Parafili!!!

Disse artikelserier forklarer med foragt, de slemt neurotiske forekomster som forekommer ved seksuelt tilfredsstillelse med hverdagsting.
3518465-ludomani-hver-tredje-fodboldspiller-i-farezonen--

"Wow, en jack og en 8'er! All-in!!"

Selvmord

... Lars skulle ikke havde været gået all-in.

30px-Cquote1 svg Hvordan spiller jeg den lange? 30px-Cquote2 svg
Typisk begynder-spørgsmål fra en spillegal ludoman


Ludomani er en livsfarlig sexsygdom der gør at man er afhængig af at være i kropslig kontakt med spil. Især ludo og andre brætspil. Når man først har prøvet at spille ludo, så er der store chancer for at man fremover udvikler ludomani. Ja, man har således sjældent spillet sit sidste spil ludo, førend man ligger i kisten.

Det drejer sig dog ikke kun om ludo. Spil som poker, betting, kiks og andre hasarderede hasardspil er populære steder hvor man udvikler ludomani.

Forhistorisk ludomaniredigér

I oldtiden var ludomani ikke særlig udbredt. Vikingespillet er et af de tidligste eksempler, som arkæologer har fundet frem til, hvor der med sikkerhed er fremprovokeret en eller anden neurotisk form for ludomani. Tilsyneladende var det de spidse træklodser i spillet, som tiltrak ludomanerne. Op igennem den mørke middelalder, udviklede der sig også andre spilleformer, som fremtvang ludomani. Især byldepest var meget populært. Dog ved reformationen kom kirken ind og forbød byldepest, da de mente at det var imod kristne værdier at gnubbe sin penis ind i inficerede sår. når man er ludoman er man besat af at røre sit næsehår.

Postmoderne ludomaniredigér

Med tiden er ludomani blevet mere og mere perverst. Det hænger i høj grad sammen med, at spændingen hos ludomanen skal være så stor som overhovedet muligt. I svære tilfælde er personer f.eks. blevet set i forsøg på at voldbolle et spil Kalaha. Som regel er det ikke let for andre at identificere en ludoman, da han/hun ofte vil forsøge at dække over sin spillelidenskab. Det vidner dog om en vis form for individuel selverkendelse hos patienten, men ikke desto mindre besværliggører hemmelighedsklammeriet en eventuel afvending.

Afvendingredigér

Denne form for parafili er desværre svær at vende af med. Selvmord er den letteste måde at slippe ud af dette endeløse helvede på. For hvis ludomanen selv forsøger at stoppe, vil han/hun ofte opleve rastløshed og irritation. Noget som ikke på sigt er særlig rart at leve med. Ej heller for familiemedlemmer.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.