Kunder.jpg
Hvor fa'n er mine faste kunder?

Ordets oprindelse

Ordet Luder stammer fra det latinske Ludo (At spille), der også betyder at lege, og en luder, eller prostitueret, som ludere også kaldes af ikke-fordømmende personer, er som oftest én, der - for penge - leger med andre og deres kønsdele, der er altså tale om købesex.

Den første luder

Den første luder var Eva, der, ved vi indirekte fra historien fra det ældgamle testamente og dets afløser, det gamle testamente. Eva måtte hoste op med sex for det ribben, som hun blev lavet af. Det var dengang begrebet 'noget for noget' blev opfundet, og det har virket siden.

Luderens udseende

Der verserer rygter om at ludere er grimme, de stammer helt tilbage fra det gamle testamente og historien om Juda, hvis svigerdatter, Tamar, udspekulerede en luder-hævn over at Juda, der nu er jødernes stamfar, havde snydt hende. Hun klædte sig ud som luder, tog et slør på, og solgte sine seksuelle ydelser til svigerfaderen for et gedekid, som hun i øvrigt aldrig fik. Det var jo heller ikke profitten, det handlede om i denne historie, men retfærdighed. Juda dyrkede købesex med hende, mens hun havde sløret på, og lige der startede myten om luderens grimhed. I vores artikel om købesex kan du læse hele historien fra det gamle testamente om den bedrageriske Juda, som altså blev snydt af sløret.

Hvad er prisen så?

En luders seksuelle ydelser koster som oftest en pæn del penge, jo mere kinky du er jo dyrere er prisen. I gamle dage kunne betalingen være et gedekid, ved vi fra historien om Juda og Tamar. Prisen på gedekidkød kan man regne sig frem til herfra.Det oplyses at et gedekid vejer mindst 16 kg, i hvert fald hos dem, og hvert kg kød koster 78 kr. når det kommer fra slagteren. Hvis man således ganger 16 med 78, 1248, så har man prisen på gedekidkød i Dagens Danmark. Hvis priserne på gedekidkød har holdt sig gennem tiderne, så kan man ikke påstå at Tamar fra det gamle testamente blev snydt. 1248 kr. for en gang dansk købesex er da en rimelig god betaling. Vi ved, med sikkerhed, at der var tale om dansk sex, da Tamar blev gravid under ydelsen. Det var før kondomets opfindelse.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.