FANDOM


Sorg
Denne artikel rummer begrænsede redigeringsmuligheder pga. sorg
Der må ikke i denne artikel forefindes slibrige detaljer om personens fortid slet ikke da han/hun var nødt til at ernære sig som pornomodel indtil han/hun blev opdaget.
Heller ikke noget om vedkommendes pilleforbrug, støtte til lyssky sekter, fysiske fortrin, skattegæld, pinlige episoder i talkshows etc. etc.
WarholReed

To mænd som havde mærkelige frisurer i 1965

Lou Reed er en af historiens største fejltagelser. Reed voksede op hos den nok så venlige og omsorgsfulde Pjerrot, men underholdningsidioten led af store humørsvingninger, en voldsom depression og havde tendens til pædofili. Den unge Lou Reed, der på dette tidspunkt gik under navnet Klaus Pagh, led derfor af svigt og psoriasis i store dele af sin barndom.

"Jeg er ikke sikker på, at jeg forstår spørgsmålet?"

~ Pjerrot om hvorvidt han synes bøffer skal være medium eller gennemstegt


Baggrundredigér

Lou Reed fyldte 20 år i år 0, og var i en kort periode en af del af den berygtede bande, Dalton-brødrene, der på daglig basis mobbede det spæde Jesus-barn. Reed skulle efter sigende have smadret Jesus i frustration over at Guds søn sagtens kunne gå på vandet, men på ingen måde cykle over glødende kul.
Som så mange andre på hans tid, gik Reed igennem rigtig mange transformationer, heriblandt var han for en kort stund en kæmpe afrikansk los, dog uden på noget tidspunkt at have været på kontinentet.

De mange omvendinger og personlige reinkarnationer resulterede i Lou Reeds mindst succesfulde fotoalbum, Transformers, og markerede samtidig begyndelsen på et seksuelt forhold med den falterede rockstjerne, Sigurd Stjernerøg, også kendt som David Bowie. Det endte dog tragisk mellem de to kunstnere, da Bowie på umanerlig vis tæskede Lou Reeds kæledyr, Hvalen Hvalborg, til ukendelighed med en træpind, oprindeligt flettet af Kurt Thorsen.

Da Reed og Gud i år 25 blev bedste venner og, i en kort periode elskere, forsonede Jesus sig med Reed, og tilgav ham for de synder han havde begået i forbindelse med Dalton-brødrene. Det skulle den ildelugtende frelser imidlertidig aldrig have gjort, da Reed var hjernen bag den største prank menneskeheden kender til - korsfæstelsen.

"Jeg vil ikke sige jeg er bitter, for jeg genopstod jo et par timer senere. Men det var sgu tarveligt gjort alligevel!"

~ Jesus om Lou Reeds besynderlige stunt i forbindelse med den lidt ubehagelig korsfæstning


Ondsindet sladder og anden bagtalelseredigér

Nogen vil sige om Lou, at han gerne ville have været Bob Dylan, men ikke rigtig på den måde, hvor han sad på en lille, tilrøget klub og sang protestsange.
Næh! Lou ville noget mere, og noget som var langt mere sofistikeret! Måske som en blanding af Johnny Cash[1] og med et tvist af Bob Dylan, et strejf af Leonard Cohen, en ordentlig klat John Cale, et drys Keith Richards og en lille smule Nick Cave.

Som det absolutte maksimum af medlemsskab i denne denne konstellation, har Lou engang optrådt på Roskilde Festival. Det tror vi da ikke at Johnny Cash har - men på den måde er Lou, jo sejere end Johnny Cash[2].

Alle usandheder om at Lou gerne ville være en anden, er selvfølgelig baseret på løgne. Lidt som alle andre usandheder!

Og hvordan var det nu, med de der Metallicaredigér

I 2011 besluttede Lou Reed sig for, at arbejde sammen med Metallica. De lavede sammen albummet, "Lulu". Det blev det mest kritikerroste album, nogensinde. Samtlige sange fra albummet, lå på hitlisterne i 5 uger. " Ren nydelse. Aldrig har jeg hørt noget så originalt og spirituelt. Kun overgået af Green Day's "American Idiot" ", udtaler Lester Bangs. Da Lou Reed, slog op med formanden for pladeselskabet, stoppede produktionen af "Lulu" straks.

Noterredigér

  1. Som jo havde siddet i spjældet og alting!
  2. I hvert fald blandt folk, der har været på Roskilde Festival!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.