FANDOM


"Sandsynligheden for at få 7 rigtige i Lotto er 50%: Enten får man 7 rigtige eller også gør man ikke"

~ Lotte 5.B

"Lykken er hverken gods eller guld"

~ Onkel Hans på Sanderumgård

"Hold din kæft!"

~ Onkel Bent på bænken (ved siden af Onkel Hans)

"Tror De saa ikke, at Man vinder 33 mio. kr. i Lotto... Og så er man nødt til at stæse ned i Banken med de Smaapenge! Tror De virkelig ikke, at Man har andet at lave???"

~ Mærsk McKinney Møller om endnu et irritationsmoment i hverdagen

"Lotto er generelt for tabere!"

~ Berømt Statistiker om Lotto


Lotto er spillet, hvor du betaler 40 kr. for et stykke papir.

Lotto-spillet blev indført i 1993 af Dansk Tipstjeneste under navnet "Viking Lotto". Det hedder i dag "Onsdags Lotto" og Dansk Tipstjeneste hedder Spildafdanskere.

Her kommer så fidusen: Lotto er en fællesskandinavisk ugentlig lottotrækning af 6 vindertal, 2 tillægstal og det for nyligt indførte supertal. Der er 48 tal at vælge imellem, og 12.271.512 kombinationsmuligheder.

Tror du, at du vinder? Vil du købe Rundetårn?

Men der er dog spil, hvor chancen for at vinde er endnu mindre. En millionærkonto, for eksempel. Her er en autentisk udtalelse fra den virkelige verden, hvor rigtige mennesker bevæger sig rundt på en eller anden måde:

"- Det er langt mere sandsynligt at blive millionær, cirka seks gange større, hvis man spiller på lottokuponer end hvis man satser på at blive millionær via en gevinstopsparing eller en millionærkonto. Så det er oplagt at det ikke er vejen frem hvis man vil prøve at blive milionær. "

~ Tid. vicedirektør i Danske Spil, Jean Jørgensen


Bortset fra den fjollede syntaks og den dermed lidt grødede mening, er pointen klar: Hæv alle dine millioner fra gevinstopsparingen og brug dem på Lotto. Så er du af med de penge.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.