Spademanns Leksikon
(Oprettede siden med ''''Lord Voldemort''' (født Tom Marvolo Riddle) er en fiktiv person, som optræder som Harry Potters ærkefjende i J. K. Rowlings bøger om selv samme person. Voldem...')
 
m (Lidt tilføjelser)
Linje 1: Linje 1:
'''Lord Voldemort''' (født Tom Marvolo Riddle) er en fiktiv person, som optræder som [[Harry Potter]]s ærkefjende i [[J. K. Rowling]]s bøger om selv samme person. Voldemort skulle angiveligt have dræbt [[Harry Potter]]s forældre selvom det aldrig endegyldigt blev bevist, idet man jo aldrig tog en [[DNA]]-prøve. Voldemort prøver i gennem hele ''[[Harry Potter]] serien'' at dræbe Harry men det lykkes desværre ikke. Istedet [[dø]]r Voldemort selv på tragisk og ikke mindst mystisk vis.
+
'''Lord Voldemort''' (født Tom Marvolo Riddle) er en fiktiv person, som optræder som [[Harry Potter]]s ærkefjende i [[J. K. Rowling]]s bøger om selv samme person. Voldemort skulle angiveligt have dræbt [[Harry Potter]]s forældre selvom det aldrig endegyldigt blev bevist, idet man jo [[aldrig]] tog en [[DNA]]-prøve. Voldemort prøver i gennem hele ''[[Harry Potter]] serien'' at dræbe Harry, men det lykkes desværre [[ikke]] endegyldigt. Istedet [[dø]]r Voldemort selv på tragisk og - ikke mindst - mystisk vis, fordi J. K. Rowling ikke gad skrive mere.
 
   
 
== Kort om Voldemort ==
 
== Kort om Voldemort ==
Voldemort bliver beskrevet som en kæmpe taber-type. Istedet for at snakke med [[pige]]r (som andre normale [[dreng]]e), så vælger Voldemort at lære at snakke med [[slange]]r, og derfor kunne man måske godt argumentere for at Voldemort er en [[homoseksuel|bagdørs-indianer]]. Voldemort bliver desuden beskrevet som en dygtig [[elev]], hvilket jo er et klassisk karaktertræk for en taber-type. Når alt dette er sagt, så skal det påpeges, at vi ikke ved særlig meget om Voldemort's privat[[person]], idet vi får alt vores viden om ham igennem [[Harry Potter]]. Voldemort's udseende kan bedst beskrives som en bladning mellem [[gravballemanden]], [[Wayne Rooney]] og [[Joseph Fritzl]].
+
Voldemort bliver beskrevet som en kæmpe taber-type. Istedet for at snakke med [[pige]]r (som andre normale [[dreng]]e), så vælger Voldemort at lære at snakke med [[slange]]r, og derfor kunne man måske godt argumentere for at Voldemort er en [[homoseksuel|bagdørs-indianer]]. Voldemort bliver desuden beskrevet som en dygtig [[elev]], hvilket jo er et klassisk karaktertræk for en taber-type. Når alt dette er sagt, så skal det påpeges, at vi ikke ved særlig meget om Voldemort som privat[[person]], idet vi får [[alt]] vores viden om ham, fra en række opdigtede bøger. Voldemort's udseende kan bedst beskrives som en bladning mellem [[gravballemanden]], [[Wayne Rooney]] og [[Joseph Fritzl]].
 
 
== Hvorfor kunne Lord Voldemort ikke dræbe Harry Potter ==
+
== Hvorfor kunne Lord Voldemort ikke dræbe Harry Potter? ==
 
Det er et godt spørgsmål, men ligesom så mange andre "super"-[[skurk]]e så overkomplicere Voldemort helle drabs-processen. Forstået på den måde, at Voldemort ikke har overvejet de mest oplagte [[drab]]s-teknikker. Fx kunne han blot have:
 
Det er et godt spørgsmål, men ligesom så mange andre "super"-[[skurk]]e så overkomplicere Voldemort helle drabs-processen. Forstået på den måde, at Voldemort ikke har overvejet de mest oplagte [[drab]]s-teknikker. Fx kunne han blot have:
 
* Bombet [[Hogwarts]] med [[Atombombe]].
 
* Bombet [[Hogwarts]] med [[Atombombe]].
 
* Rejst tilbage i tiden (ligesom Harry gør på et tidspunkt) og på den måde forbedre nogle af tidligere drabsforsøg.
 
* Rejst tilbage i tiden (ligesom Harry gør på et tidspunkt) og på den måde forbedre nogle af tidligere drabsforsøg.
 
* Forgifte Harry's mad.
 
* Forgifte Harry's mad.
* Kidnappe [[Hermione]] og låse hende inde i [[Jeseph Fritzl]]s kælder. (Ved ikke helt hvordan det skulle hjælpe med at dræbe Harry, men det er bare en nice twist på en ellers kedelig fortælling)
+
* Kidnappe [[Hermione]] og låse hende inde i Joseph Fritzls kælder <s>og kneppe hende, så hun kunne se hvor [[fucking]] ulækkert det var</s>. (Ved ikke helt hvordan det skulle hjælpe med at dræbe Harry, men det er bare en nice twist på en ellers kedelig fortælling)
 
* Ansætte [[Al-Qaeda]] til en [[terror]]handling imod [[Hogwarts]]
 
* Ansætte [[Al-Qaeda]] til en [[terror]]handling imod [[Hogwarts]]
  +
  +
[[Kategori:Fiktive personer]]
  +
[[Kategori:Personer som børn kan lide]]

Versionen fra 27. nov 2013, 10:16

Lord Voldemort (født Tom Marvolo Riddle) er en fiktiv person, som optræder som Harry Potters ærkefjende i J. K. Rowlings bøger om selv samme person. Voldemort skulle angiveligt have dræbt Harry Potters forældre selvom det aldrig endegyldigt blev bevist, idet man jo aldrig tog en DNA-prøve. Voldemort prøver i gennem hele Harry Potter serien at dræbe Harry, men det lykkes desværre ikke endegyldigt. Istedet dør Voldemort selv på tragisk og - ikke mindst - mystisk vis, fordi J. K. Rowling ikke gad skrive mere.

Kort om Voldemort

Voldemort bliver beskrevet som en kæmpe taber-type. Istedet for at snakke med piger (som andre normale drenge), så vælger Voldemort at lære at snakke med slanger, og derfor kunne man måske godt argumentere for at Voldemort er en bagdørs-indianer. Voldemort bliver desuden beskrevet som en dygtig elev, hvilket jo er et klassisk karaktertræk for en taber-type. Når alt dette er sagt, så skal det påpeges, at vi ikke ved særlig meget om Voldemort som privatperson, idet vi får alt vores viden om ham, fra en række opdigtede bøger. Voldemort's udseende kan bedst beskrives som en bladning mellem gravballemanden, Wayne Rooney og Joseph Fritzl.

Hvorfor kunne Lord Voldemort ikke dræbe Harry Potter?

Det er et godt spørgsmål, men ligesom så mange andre "super"-skurke så overkomplicere Voldemort helle drabs-processen. Forstået på den måde, at Voldemort ikke har overvejet de mest oplagte drabs-teknikker. Fx kunne han blot have:

  • Bombet Hogwarts med Atombombe.
  • Rejst tilbage i tiden (ligesom Harry gør på et tidspunkt) og på den måde forbedre nogle af tidligere drabsforsøg.
  • Forgifte Harry's mad.
  • Kidnappe Hermione og låse hende inde i Joseph Fritzls kælder og kneppe hende, så hun kunne se hvor fucking ulækkert det var. (Ved ikke helt hvordan det skulle hjælpe med at dræbe Harry, men det er bare en nice twist på en ellers kedelig fortælling)
  • Ansætte Al-Qaeda til en terrorhandling imod Hogwarts