Spademanns…

Redigerer

Lord Voldemort

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
[[Fil:Voldemort.jpg|330px|thumb|Lord Voldemort i sin tid som dementor.]]
+
'''Lord Voldemort''' (født Tom Marvolo Riddle) er en fiktiv person, som optræder som [[Harry Potter]]s ærkefjende i [[J. K. Rowling]]s bøger om selv samme person. Voldemort skulle angiveligt have dræbt [[Harry Potter]]s forældre selvom det aldrig endegyldigt blev bevist, idet man jo aldrig tog en [[DNA]]-prøve. Voldemort prøver i gennem hele ''[[Harry Potter]] serien'' at dræbe Harry men det lykkes desværre ikke. Istedet [[dø]]r Voldemort selv på tragisk og ikke mindst mystisk vis.
'''Lord Voldemort''', også kendt som '''Lort Voldemord''', (født ''Tom Marvolo Riddle'') er en fiktiv person, som optræder som [[Harry Potter]]s ærkefjende i [[J. K. Rowling]]s bøger om selv samme person. Voldemort skulle angiveligt have dræbt [[Harry Potter]]s forældre selvom det aldrig endegyldigt blev bevist, idet man jo [[aldrig]] tog en [[DNA]]-prøve. Voldemort prøver i gennem hele ''[[Harry Potter]] serien'' at dræbe Harry, men det lykkes desværre [[ikke]] endegyldigt. Istedet [[dø]]r Voldemort selv på tragisk og - ikke mindst - mystisk vis, fordi J. K. Rowling ikke gad skrive mere.
+
   
 
== Kort om Voldemort ==
 
== Kort om Voldemort ==
Voldemort bliver beskrevet som en kæmpe taber-type. Istedet for at snakke med [[pige]]r (som andre normale [[dreng]]e), så vælger Voldemort at lære at snakke med [[slange]]r, og derfor kunne man måske godt argumentere for at Voldemort er en [[homoseksuel|bagdørs-indianer]]. Voldemort bliver desuden beskrevet som en dygtig [[elev]], hvilket jo er et klassisk karaktertræk for en taber-type. Når alt dette er sagt, så skal det påpeges, at vi ikke ved særlig meget om Voldemort som privat[[person]], idet vi får [[alt]] vores viden om ham, fra en række opdigtede bøger. Voldemort's udseende kan bedst beskrives som en blanding mellem [[gravballemanden]], [[Wayne Rooney]] og [[Joseph Fritzl]].
+
Voldemort bliver beskrevet som en kæmpe taber-type. Istedet for at snakke med [[pige]]r (som andre normale [[dreng]]e), så vælger Voldemort at lære at snakke med [[slange]]r, og derfor kunne man måske godt argumentere for at Voldemort er en [[homoseksuel|bagdørs-indianer]]. Voldemort bliver desuden beskrevet som en dygtig [[elev]], hvilket jo er et klassisk karaktertræk for en taber-type. Når alt dette er sagt, så skal det påpeges, at vi ikke ved særlig meget om Voldemort's privat[[person]], idet vi får alt vores viden om ham igennem [[Harry Potter]]. Voldemort's udseende kan bedst beskrives som en bladning mellem [[gravballemanden]], [[Wayne Rooney]] og [[Joseph Fritzl]].
+
== Hvorfor kunne Lord Voldemort ikke dræbe Harry Potter? ==
+
== Hvorfor kunne Lord Voldemort ikke dræbe Harry Potter ==
Det er et godt spørgsmål, men ligesom så mange andre "super"-[[skurk]]e så overkomplicere Voldemort hele drabs-processen. Forstået på den måde, at Voldemort ikke har overvejet de mest oplagte [[drab]]s-teknikker. Fx kunne han blot have:
+
Det er et godt spørgsmål, men ligesom så mange andre "super"-[[skurk]]e så overkomplicere Voldemort helle drabs-processen. Forstået på den måde, at Voldemort ikke har overvejet de mest oplagte [[drab]]s-teknikker. Fx kunne han blot have:
 
* Bombet [[Hogwarts]] med [[Atombombe]].
 
* Bombet [[Hogwarts]] med [[Atombombe]].
 
* Rejst tilbage i tiden (ligesom Harry gør på et tidspunkt) og på den måde forbedre nogle af tidligere drabsforsøg.
 
* Rejst tilbage i tiden (ligesom Harry gør på et tidspunkt) og på den måde forbedre nogle af tidligere drabsforsøg.
 
* Forgifte Harry's mad.
 
* Forgifte Harry's mad.
* Kidnappe [[Hermione]] og låse hende inde i Joseph Fritzls kælder <s>og kneppe hende, så hun kunne se hvor [[fucking]] ulækkert det var</s>. (Ved ikke helt hvordan det skulle hjælpe med at dræbe Harry, men det er bare en nice twist på en ellers kedelig fortælling)
+
* Kidnappe [[Hermione]] og låse hende inde i [[Jeseph Fritzl]]s kælder. (Ved ikke helt hvordan det skulle hjælpe med at dræbe Harry, men det er bare en nice twist på en ellers kedelig fortælling)
 
* Ansætte [[Al-Qaeda]] til en [[terror]]handling imod [[Hogwarts]]
 
* Ansætte [[Al-Qaeda]] til en [[terror]]handling imod [[Hogwarts]]
 
[[Kategori:Fiktive personer]]
 
[[Kategori:Personer som børn kan lide]]
 
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop