Spademanns Leksikon

En del længere ude end Udby ligger Lolland-Falster

"LOL"

~ Leif Lalleglad om Lolland


De to uadskillelige øer, Lolland og Falster, er det flade område som benyttes af sjællændere, når disse skal til Tyskland.

Geografi[]

Kort over Lolland-Falster fra KGB's arkiver. Det grønne område anviser den godkendte sikkerhedsafstand fra området. De øvrige prikker er områder som Sovjetunionen kunne have interesse i, ved en eventuel invasion af Danmark

Lolland-Falster består af to flade øer, Guldborgsundbroen, et sund og absolut ingen bakker. Der er aldeles fladt og intet andet end marker. De er så besået med sukkerroer, som igen er produceret med et eksorbitant EU-tilskud.

Lolland omkranser fuldstændig den selvstændige republik Lalandia, og en del lolliker krydser dagligt grænsen til Lalandia for at arbejde aflevere bombetrusler.

Lollandssiden[]

Lolland kan udtales på rigtig mange sjove måder, enten: Lol-Land eller Låhland.

Historie[]

For de rigtig gamle udtales Lolland som Lollitze, hvilket var øens navn før Gorm den Gamles tid, da Lolland var en uønsket del af Polen. Kong Slawomir Skrzypek den IIII'nde, havde påbudt alle rigets bønder og adelige om at aflevere halvdelen af deres rigdomme i en lille landsby kaldet Nudne Miejsce - "Det Sølle Sted" på dansk.

Læsset med Polens rigdomme, roer af enhver størrelse og farve, drog rigets adelige og bønder mod Nudne Miejsce i det nordvestlige Polen, for at aflevere deres tribut til kongen. Men Polen var på dette tidspunktfænomenalt rigt, at mængden af roer snart overvældede Nudne Miejsce og omegn. På den 43. dag for indsamlingen løsrev den snaskede lerjord i Nordøstpolen sig fra Sydpolen og sank lynhurtigt til bunds, skyllede de lette, fine og elegante adelige ud i havet, og dukkede derpå lige så hurtigt op af vandet igen, fyldt med fattige, dumme og ildelugtende bønder.

Således sejlede Lollitze rundt i Østersøen i en rum tid, før den omsider gik lidt itu, og derved dannede det, man kender som Falster, for omsider at gøre holdt lige syd for Sjælland. Bønderne opdagede hurtigt, at såvel sjællændere, jyder og andre folk var ligeglade med roer, og derfor isoleredes Lolland sig fra resten af Danmark, indtil det blev opdaget af Leif Skibskonge (polsk: Żeglarstwo Pana) den 15. marts år 1111.

Regering[]

Lolland regeres af den hedenske roedronning Britta Schall Holberg.
Hendes trone kan findes et sted i Lolland hovedstad Sakskøbing. Indtil videre er dronningen en ugift ung, der endnu ikke har fundet sin mage, hvilket kan ende fatalt, da Lollands kongeslægt er uddøende. Hendes yndlingsaktivitet er blodigt rollespil, og 30-sidede terninger, der kan afgøre, hvor hårdt hun må slå fantasidragen Gertrud.

Dronning Claes blev tilbudt ægteskab med en ungroe kaldet Mathias fra Holeby. Det er ikke muligt at sige, hvad der skete, men han blev aldrig set igen. Vidner mener, han blev stranguleret hvorefter et ritual, hvor øjenbrynene fjernes. Intet er sikkert.

Sjove lollandske bynavne[]

 • Hunseby
 • Holeby
 • Øllebølle Musse
 • Rødby Færgehavn
 • Kuditse
 • Pøllebølle Magle
 • Sjunkeby
 • Knubbeløkke Ebbe
 • Søllested
 • Skidenstræde(den er god nok)
 • Nakskov
 • Maribo
 • Birket

Lollandsbanen[]

Som ethvert andet sted i Danmark, har man på Lolland en privatbane for at undgå, at visse af områdets byer[1] ender som spøgelsesbyer ... og da Nakskov er en dejlig by, hvor det er god tone at diskutere dagens dødsannoncer, og hvor alle indbyggere er mellem 0-92 år gamle (lige pånær dem mellem 1-67 år), har det ikke været svært at vedligeholde den lille, muntre bane.

Falstersiden[]

"Falster var dejligt for 100 år siden, da jeg blev født."

~ Birthe Kjær om Falster


Falstersiden består mestendels af Guldborgsund Kommune og andre fremtrædende dele af Udkantsdanmark. Den sydlige del af området er, foruden murstenshelvedet Nykøbing Falster, blevet udlagt til nationalpark sommerhus-område, hvor priserne for ejendomme igen og igen overrasker regnedrengene i Finansministeriet - på den absolut negative måde! Heldigvis har sommerhusområdet en meget positiv reklame i TV-et, når Kongerne af Marielyst ruller over hele kongeriget.

Baggrund[]

Falster er begrebet på et cyber koreansk samfund. Det er næsten uddødt, og de få der lever der, er tegn på at helvede findes. De drikker meget, helst bajere eller menustrations blodet fra deres yngre slægtninge som næsten ikke er gamle nok til incest.

Engang var Falster næsten verdens mest dominerende cyber koreanske samfund, men betragtes nu som et vendested for krager. Stedet anses som værende fladt som en tallerken, og der er mørkt og koldt.
Kun urheste og folk med tilpas adgang til bajere tør vove sig ned i dybet. Som er fladt.

En myte er at Amin Jensen angiveligt skulle have rullet ned af bakke fra Andelsbjergene og tilfældigvis fik rullet over Falster også.

Produktion[]

Lolland-Falster producerer faldefærdige huse. I laveste kvalitet!

 1. Roer, gummistøvler, zebraer og giraffer samt en masse bøger om homoseksualitet for viderekomne.
 2. Indavlede børn
 3. Saneringsmodne ejendomme.

Befolkning[]

Lolland-Falster er opdelt i fire overordnede folkeslag, hvoraf der findes en række kombinationer i lavere hierarkier.

 1. Folk, som er på vej til at fraflytte, da duften af roer og udsigten til intetheden ikke tilfredsstiller deres ambitioner om verdensherredømmet.
 2. Folk, som er tilflyttet, fordi de nu engang er uønskede i Hvidovre, Brønderslev, Holland eller det øvrige Udkantsdanmark
 3. Børn, fremavlet ved indavl, som derefter vokser op og får børn med deres fætre/kusiner og/eller dyr.
 4. En kombination af alle tre ovenstående. Kombinationen er kendt som "Faderhuset".

Ved seneste folketælling (2011) var der 251 sjæle på Lolland-Falster. Resten var på arbejde på Fugleflugtslinjen.

Og deres skikke[]

Gennem generationer og efter ophævelsen af Stavnsbåndet, har der været en truende befolkningsreduktion. For at modvirke dette forhold, er Lolland-Falster en af de fremmeste egne inden for disciplinen: "Fætter/kusine fester".
Netop dette forhold gør, at der i flere områder er mistanke om, at det samkvem og sexuelle udskejelser har været afprøvet i familiære forhold, der er tættere på end bare "fætter/kusine".

Derudover beskæftiger folk på Lolland-Falster sig mestendels med at skrive harme læserbreve i lokalområdets svar på Morgenavisen Jyllandsposten, hvor de beklager sig over absolut ALT!

Seværdigheder[]

Udsig over Femern Bælt fra Maglehøj Strand, som det tager sig ud ifølge visitlolland-falster.com.

 • Britta Schall Holberg trone med hjul.
 • Knuthenborg Safari Park. Her kan man lade sig underholde på fineste vis, hvis man er tilhænger af romerske gladiatorkampe. Greven er personlig parkens champion, og han har dræbt 20 tigre, to giraffer og 9.082 gedekid med de bare næver.
 • Ridelaug Lolland-Falster. Området er perfekt til livet på hesteryg.
 • Lalandia. Overdækket badeanstalt ved havet, hvor de lollandske bønder[2] kan få dyppet snabelen i mere end én forstand.

Se også[]

Lolland-Falster er et af de mest fremtrædende medlemmer af:

LOL-noter[]

 1. Læs: Nærum, Thyborøn, Odder, Hundested, Fakse Ladeplads, Nykøbing Sjælland.
 2. Og andre plebejiske sjæle med smag for grisefest etc.