FANDOM


Jasmin

Ved at læse denne artikel, har du automatisk sagt "Ja tak" til at modtage LiveJasmins nyhedsbrev. Såfremt du - af uforståelige årsager - ikke ønsker at modtage det længere, kan du slette din mail fra førnævnte mailservice, blot ved at trykke på Afmelding.


LiveJasmin er noget ungarnsk baseret malware-lort, der popper op på computerskærmen, hver evig eneste gang, man er alene og beslutter sig for at dyrke lidt kvalitetstid. Det er fuldstændigt underordnet, om man pjækker fra de daglige gøremål, danderer den i en hospitalsseng eller ignorerer familien, ligeså snart man googler hvad som helst som ikke er kedeligt - POP OP! - så er LiveJasmin på skærmen, og tilbyder at tage dine penge.

At slippe af med detredigér

Beklager, men dén guide kan ikke skrives. LiveJasmin er så snedigt indrettet, at det omgår Firewalls, Addblocker og endda den børnesikring som ens forældre har "glemt" at fjerne, da man flyttede hjemmefra. Man kan genstarte browseren, men det hjælper desværre ikke en dyt, da man jo kun har tid til at genstarte Nettet når man har tid til overs, og dét er jo ensbetydende med at LiveJasmin popper op igen lidt efter. Det er en ond spiral...

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.