(så la' den være subjektiv. Mobberiloven gælder ikke offentlighedspersoner - billede)
m
Linje 5: Linje 5:
   
   
  +
Lisbeth har ligesom alle andre TV2-medarbejdere i løbet af [[2008]] <s>fået ordre af sin arbejdsgiver til at blogge</s>flittigt blogget på sin TV2-blog.
Lisbeth i løbet af [[2008]] flittigt blogget på sin TV2-blog. I bloggen nedfælder hun sine holdninger til det danske [[samfund]]. Den perfekte [[verden]] kan ifølge Lisbeth opnås ved at give [[børn]] [[stuearrest]], når de leger [[røver]]e og [[soldat]]er - Og når de bander kommer de ud i skuret for at snitte [[træmænd]]. Lisbeth ser relativt meget [[Emil fra Lønneberg]] med sine børn. Det kan de lære noget af. Hun håber i øvrigt at Emils far bliver [[præsident]].
 
  +
 
I bloggen nedfælder hun sine holdninger til det danske [[samfund]]. Den perfekte [[verden]] kan ifølge Lisbeth opnås ved at give [[børn]] [[stuearrest]], når de leger [[røver]]e og [[soldat]]er - Og når de bander kommer de ud i skuret for at snitte [[træmænd]]. Lisbeth ser relativt meget [[Emil fra Lønneberg]] med sine børn. Det kan de lære noget af. Hun håber i øvrigt at Emils far bliver [[præsident]].
   
 
[[Kategori:Mediemennesker]]
 
[[Kategori:Mediemennesker]]

Versionen fra 4. feb 2009, 16:15


Lisbeth kan utroligt godt lide at røre sin mis så meget så hun selv bliver i godt humør

Lisbeth Davidsen (født 1965 i Torup ved Hundested) er en dansk journalist og studievært på TV 2 NEWS.

Hun er desuden en gammeldags, stram sæk, der har for små sko på.


Lisbeth har ligesom alle andre TV2-medarbejdere i løbet af 2008 fået ordre af sin arbejdsgiver til at bloggeflittigt blogget på sin TV2-blog.

I bloggen nedfælder hun sine holdninger til det danske samfund. Den perfekte verden kan ifølge Lisbeth opnås ved at give børn stuearrest, når de leger røvere og soldater - Og når de bander kommer de ud i skuret for at snitte træmænd. Lisbeth ser relativt meget Emil fra Lønneberg med sine børn. Det kan de lære noget af. Hun håber i øvrigt at Emils far bliver præsident.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.