m (Hendes familie har ikke rigtigt gjort os endnu. Lad os hellere vente med at hænge hendes børn ud. Det kan gøres når de bliver toppolitikere for de konservastive engang i 2034.)
m (Fjerner version 120681 af 217.61.50.34 (diskussion))
 
(En mellemliggende version af en anden bruger ikke vist)
(Ingen forskel)

Nuværende version fra 1. apr 2014, 12:03

Lisbeth kan utroligt godt lide at røre sin mis så meget så hun selv bliver i godt humør

Lisbeth Davidsen (født 1965 i Torup ved Hundested) er en dansk journalist og studievært på TV 2 News.

Hun er desuden en gammeldags, stram dame, der har for små sko på.


Lisbeth har ligesom alle andre TV2-medarbejdere i løbet af 2008 fået ordre af sin arbejdsgiver til at bloggeflittigt blogget på sin TV2-blog.

I bloggen nedfælder hun sine holdninger til det danske samfund. Den perfekte verden kan ifølge Lisbeth opnås ved at give børn stuearrest, når de leger røvere og soldater - Og når de bander kommer de ud i skuret for at snitte træmænd. Lisbeth ser relativt meget Emil fra Lønneberg med sine børn. Det kan de lære noget af. Hun håber i øvrigt at Emils far bliver præsident.

Lisbeth var engang i Italien, og det var virkelig lige sagen for hende. Dernede kunne man bl.a ansætte huspiger og rengørings-tøzzer til sort arbejde - åbenbart uden konsekvenser. Det benyttede Lisbeth sig af[1]. Da hun så efter nogle år med skattesvig, havde skrabet en solid økonomi sammen, blev hun pludselig attraktiv blandt de lokale "Italian Stallions".

Noter[redigér | redigér wikikode]

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.