m
m (Fjerner version 120681 af 217.61.50.34 (diskussion))
 
(8 mellemliggende versioner af 2 andre brugere ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
 
[[Billede:Lisbeth.jpg|400px|thumb|Lisbeth kan utroligt godt lide at røre sin mis så meget så hun selv bliver i godt humør]]'''Lisbeth Davidsen''' (født 1965 i Torup ved Hundested) er en [[dansk]] [[journalist]] og studievært på [[TV 2 News]].
{{subjektiv}}
 
[[Billede:Lisbeth.jpg|400px|thumb|Lisbeth kan utroligt godt lide at røre sin mis så meget så hun selv bliver i godt humør]]'''Lisbeth Davidsen''' (født 1965 i Torup ved Hundested) er en [[dansk]] [[journalist]] og studievært på TV 2 NEWS.
 
   
Hun er desuden en gammeldags, stram [[sæk]], der har for små [[sko]] på.
+
Hun er desuden en [[Konservativ|gammeldags]], stram [[dame]], der har for små [[sko]] på.
   
   
 
Lisbeth har ligesom alle andre TV2-medarbejdere i løbet af [[2008]] <s>fået ordre af sin arbejdsgiver til at blogge</s>flittigt blogget på sin TV2-blog.
 
Lisbeth har ligesom alle andre TV2-medarbejdere i løbet af [[2008]] <s>fået ordre af sin arbejdsgiver til at blogge</s>flittigt blogget på sin TV2-blog.
   
I bloggen nedfælder hun sine holdninger til det danske [[samfund]]. Den perfekte [[verden]] kan ifølge Lisbeth opnås ved at give [[børn]] [[stuearrest]], når de leger [[røver]]e og [[soldat]]er - Og når de bander kommer de ud i skuret for at snitte [[træmænd]]. Lisbeth ser relativt meget [[Emil fra Lønneberg]] med sine børn. Det kan de lære noget af. Hun håber i øvrigt at Emils far bliver [[præsident]].
+
I bloggen nedfælder hun sine holdninger til det danske [[samfund]]. Den perfekte [[verden]] kan ifølge Lisbeth opnås ved at give [[børn]] [[stuearrest]], når de leger [[røver]]e og [[soldat]]er - Og når de bander kommer de ud i skuret for at snitte [[træmænd]]. Lisbeth ser relativt meget [[Emil fra Lønneberg]] med sine børn. Det kan de lære noget af. Hun håber i øvrigt at Emils [[far]] bliver [[præsident]].
  +
  +
Lisbeth var engang i [[Italien]], og det var virkelig lige sagen for hende. Dernede kunne man bl.a ansætte huspiger og rengørings-tøzzer til sort arbejde - åbenbart uden konsekvenser. Det benyttede Lisbeth sig af<ref>kilde : http://blog.tv2.dk/lisbeth.davidsen.tv2/entry296933.html</ref>.
  +
Da hun så efter nogle år med skattesvig, havde skrabet en solid økonomi sammen, blev hun pludselig attraktiv blandt de lokale "Italian Stallions".
  +
  +
== Noter ==
  +
<references/>
   
 
[[Kategori:Mediemennesker]]
 
[[Kategori:Mediemennesker]]

Nuværende version fra 1. apr 2014, 12:03

Lisbeth kan utroligt godt lide at røre sin mis så meget så hun selv bliver i godt humør

Lisbeth Davidsen (født 1965 i Torup ved Hundested) er en dansk journalist og studievært på TV 2 News.

Hun er desuden en gammeldags, stram dame, der har for små sko på.


Lisbeth har ligesom alle andre TV2-medarbejdere i løbet af 2008 fået ordre af sin arbejdsgiver til at bloggeflittigt blogget på sin TV2-blog.

I bloggen nedfælder hun sine holdninger til det danske samfund. Den perfekte verden kan ifølge Lisbeth opnås ved at give børn stuearrest, når de leger røvere og soldater - Og når de bander kommer de ud i skuret for at snitte træmænd. Lisbeth ser relativt meget Emil fra Lønneberg med sine børn. Det kan de lære noget af. Hun håber i øvrigt at Emils far bliver præsident.

Lisbeth var engang i Italien, og det var virkelig lige sagen for hende. Dernede kunne man bl.a ansætte huspiger og rengørings-tøzzer til sort arbejde - åbenbart uden konsekvenser. Det benyttede Lisbeth sig af[1]. Da hun så efter nogle år med skattesvig, havde skrabet en solid økonomi sammen, blev hun pludselig attraktiv blandt de lokale "Italian Stallions".

Noter[redigér | redigér wikikode]

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.