m (Vi vist godt hvad hendes politiske overbevisning er...)
m (Vi har vist tilføjet så tilstrækkeligt meget at den næppe er subjektiv længere.)
Linje 1: Linje 1:
 
[[Billede:Lisbeth.jpg|400px|thumb|Lisbeth kan utroligt godt lide at røre sin mis så meget så hun selv bliver i godt humør]]'''Lisbeth Davidsen''' (født 1965 i Torup ved Hundested) er en [[dansk]] [[journalist]] og studievært på [[TV 2 News]].
{{subjektiv}}
 
[[Billede:Lisbeth.jpg|400px|thumb|Lisbeth kan utroligt godt lide at røre sin mis så meget så hun selv bliver i godt humør]]'''Lisbeth Davidsen''' (født 1965 i Torup ved Hundested) er en [[dansk]] [[journalist]] og studievært på TV 2 NEWS.
 
   
 
Hun er desuden en [[Konservativ|gammeldags]], stram [[dame]], der har for små [[sko]] på.
 
Hun er desuden en [[Konservativ|gammeldags]], stram [[dame]], der har for små [[sko]] på.

Versionen fra 5. feb 2009, 12:18

Lisbeth kan utroligt godt lide at røre sin mis så meget så hun selv bliver i godt humør

Lisbeth Davidsen (født 1965 i Torup ved Hundested) er en dansk journalist og studievært på TV 2 News.

Hun er desuden en gammeldags, stram dame, der har for små sko på.


Lisbeth har ligesom alle andre TV2-medarbejdere i løbet af 2008 fået ordre af sin arbejdsgiver til at bloggeflittigt blogget på sin TV2-blog.

I bloggen nedfælder hun sine holdninger til det danske samfund. Den perfekte verden kan ifølge Lisbeth opnås ved at give børn stuearrest, når de leger røvere og soldater - Og når de bander kommer de ud i skuret for at snitte træmænd. Lisbeth ser relativt meget Emil fra Lønneberg med sine børn. Det kan de lære noget af. Hun håber i øvrigt at Emils far bliver præsident.

Lisbeth var engang i Italien, og det var virkelig lige sagen for hende. Dernede kunne man bl.a ansætte huspiger og rengørings-tøzzer til sort arbejde - åbenbart uden konsekvenser. Det benyttede Lisbeth sig af[1]. Da hun så efter nogle år med skattesvig, havde skrabet en solid økonomi sammen, blev hun pludselig attraktiv blandt de lokale "Italian Stallions". Hun giftede sig senere med studen Nicolas AKA Nico Man-tits.

Sammen har de nu 2 børn: Sylvester og Ursula


Noter

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.