Spademanns…

Redigerer

Lisbeth Davidsen

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
[[Billede:Lisbeth.jpg|400px|thumb|Lisbeth kan utroligt godt lide at røre sin mis så meget så hun selv bliver i godt humør]]'''Lisbeth Davidsen''' (født 1965 i Torup ved Hundested) er en [[dansk]] [[journalist]] og studievært på [[TV 2 News]].
+
{{subjektiv}}
  +
[[Billede:Lisbeth.jpg|400px|thumb|Lisbeth kan utroligt godt lide at røre sin mis så meget så hun selv bliver i godt humør]]'''Lisbeth Davidsen''' (født 1965 i Torup ved Hundested) er en [[dansk]] [[journalist]] og studievært på TV 2 NEWS.
   
Hun er desuden en [[Konservativ|gammeldags]], stram [[dame]], der har for små [[sko]] på.
+
Hun er desuden en gammeldags, stram [[dame]], der har for små [[sko]] på.
   
   
 
Lisbeth har ligesom alle andre TV2-medarbejdere i løbet af [[2008]] <s>fået ordre af sin arbejdsgiver til at blogge</s>flittigt blogget på sin TV2-blog.
 
Lisbeth har ligesom alle andre TV2-medarbejdere i løbet af [[2008]] <s>fået ordre af sin arbejdsgiver til at blogge</s>flittigt blogget på sin TV2-blog.
   
I bloggen nedfælder hun sine holdninger til det danske [[samfund]]. Den perfekte [[verden]] kan ifølge Lisbeth opnås ved at give [[børn]] [[stuearrest]], når de leger [[røver]]e og [[soldat]]er - Og når de bander kommer de ud i skuret for at snitte [[træmænd]]. Lisbeth ser relativt meget [[Emil fra Lønneberg]] med sine børn. Det kan de lære noget af. Hun håber i øvrigt at Emils [[far]] bliver [[præsident]].
+
I bloggen nedfælder hun sine holdninger til det danske [[samfund]]. Den perfekte [[verden]] kan ifølge Lisbeth opnås ved at give [[børn]] [[stuearrest]], når de leger [[røver]]e og [[soldat]]er - Og når de bander kommer de ud i skuret for at snitte [[træmænd]]. Lisbeth ser relativt meget [[Emil fra Lønneberg]] med sine børn. Det kan de lære noget af. Hun håber i øvrigt at Emils far bliver [[præsident]].
  +
  +
Lisbeth var engang i Italien, og det var virkelig lige sagen for hende. Dernede kunne man bl.a ansætte huspiger og rengørings-tøzzer til sort arbejde - åbenbart uden konsekvenser. Det benyttede Lisbeth sig af<ref>kilde : http://blog.tv2.dk/lisbeth.davidsen.tv2/entry296933.html</ref>.
  +
Da hun så efter nogle år med skattesvig, havde skrabet en solid økonomi sammen, blev hun pludselig attraktiv blandt de lokale "Italian Stallions". Hun giftede sig senere med studen Nicolas AKA Nico Man-tits.
  +
  +
Sammen har de nu 2 børn: Sylvester og Ursula
   
Lisbeth var engang i [[Italien]], og det var virkelig lige sagen for hende. Dernede kunne man bl.a ansætte huspiger og rengørings-tøzzer til sort arbejde - åbenbart uden konsekvenser. Det benyttede Lisbeth sig af<ref>kilde : http://blog.tv2.dk/lisbeth.davidsen.tv2/entry296933.html</ref>.
 
Da hun så efter nogle år med skattesvig, havde skrabet en solid økonomi sammen, blev hun pludselig attraktiv blandt de lokale "Italian Stallions".
 
   
 
== Noter ==
 
== Noter ==
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop