Spademanns Leksikon

"Nej nej nej! Linux er fandens operativsystem!"

~ Claudius Jensen om Linux

"Du mener vel fandens godt? :)"

~ En eller anden Gentoo bruger om ovenstående

"Der er jo ingen start menu! *VRÆÆÆÆÆÆÆL*"

~ Den typiske windows-bruger om Linux

"Fint, men hvordan installerer jeg reklamerne i Pidgin?"

~ Den typiske Messenger-bruger


Linux er et biologisk masseødelæggelsesvåben, som mange tror er udviklet af den russiske biolog Lenin Torvalds, men i virkeligheden er lavet af Bill Gates. Våbnet der tager form i skikkelse af en kæmpe pingvin menes at have en rækkevidde på over 250 kilometer - nok til at ramme store dele af USA - hvis de altså blev stillet op på Canadas grænse, hvilket var et meget realistisk scenarie under den kolde krig.

Linux har haft stor succes på Sydpolen hvor det har afstedkommet en sådan afsmeltning af ismasserne at det nu truer med at oversvømme hovedparten af de for mennesker beboelige dele af jorden. Disse områder vil blive overtaget af pingviner der til den tid vil leve af afdøde bløde Microbes.

Frem til Sovjetunionens fald i 1945 var Linux et tophemmeligt projekt, men blev på grund af trange økonomiske vilkår efter faldet sat til salg med alle dertil hørende rettigheder og konstruktionstegninger på QXL Auktion. Her blev det solgt til Folkets Republik Iran for 6.000 arbejdsløse selvmordsbombere og en trillebør med dadler. Desværre var Irans forsvarsministerium ikke i stand til at operere den oprindelige Linux eller nogle af de 29059 inkompetente varianter de fremstillede, da pingvinen manglede de persiske sprogbiblioteker. Det er dog ikke desto mindre lykkedes Iran at rekompilere Linux kernen 26 gange i timen de sidste ni år, hvorfor de nu i en pressemeddelse har meddelt, at de udvikler enorme kernevåben i skikkelse af pingviner.

Både NATO, Israel, USA og Dansk Artist Forbund har dog nedtonet disse påstande og vil i den nærmeste fremtid fremsætte et krav i FN om, at Linux-projektet flyttes til Thulebasen hvor det helt naturligt hører til.