FANDOM


Ingen Wikipedia
Dem der bare kender en lille smule til det pauseklovnene inde hos Wikipedia laver, skal prise sig lykkelige for, at der ikke findes en artikel om Linse Kessler derinde.
Bouncywikilogo
For dem uden humor, har de engelsktalende "eksperter" hos Wikipedia dog en dum og kedelig artikel om Linse Kessler under overskriften Biggest Boobs of EU.
Linse kessler og signe lindkvist

Det styrker ikke ligefrem selvtilliden hos kvinder, at blive fotograferet sammen med Linse Kessler. Eller... måske gør det lige netop?

"Linse Kessler... Hmm... Nej, det navn siger mig ikke så meget"

~ Bonderøv om Linse Kessler

"Arh, hende! Jo, der kan være mindst 5 liter mælk i de patter"

~ Bonderøv om hende med de kæmpe patterTV3


Linse Kessler (født: 31. marts 1966) er en dansk tv-lus, som til dagligt huserer på de danske fjernsynsskærme når opvarmningen til aftenens Paradise Hotel-episode går i gang[1].

Karriereredigér

Lennart

Her ses Linse på kasernen i Vordingborg, dengang hun stadig hed "Lennart".

Linse Kessler startede ud med at være en ualmindelig[2] anonym pige som ingen anede hvem var[3]. Havde man for 30 år siden sagt: "Linse Kessler", havde man fået tæsk - for det ville være noget direkte åndssvagt noget at sige, og ville ikke give nogen mening[4]. Dette var netop heller ikke særligt hensigtsmæssigt for stakkels Linse, som istedet valgte at få opereret silicone ind i sine bryster[5] for at opnå popularitet.

I takt med at hendes lillebror, Mikkel Kessler, opnåede mere og mere succes med sin bokse- og oste dessignerkarriere, blev Linse mere og mere misundelig. Hun valgte at blive optaget hos nogle rockere, hvor de sammen producerede spillefilmen Pusher II. Det blev dog ikke nogen videre succes for Linse, da hendes rolle primært bestod i at være en gangsters ex-kæreste, luder og sigtet for mord.

Linse Kessler
Linse har også været i fængsel for at slå granvoksne P-vagter ned med hendes store bryster. 

Efter et par andre, mildest talt, miserable optrædender i danske spillefilm, valgte hun den nemme løsning for at opnå den ultimative popularitet - hun gik i september 2011 med i et reality show. Om hendes egen patter familie som, naturligvis, seriens hovedpersoner. Familien fra Bryggen blev måske et kæmpe(s)hit, er tvivlsomt, men alle ved dog den dag i dag, hvem Linse Kessler er[6]. Skidt med om alle synes, hun er hjernedød!

"Privat"redigér

40pxKlumme
Sådan bliver du en Linse-lus:
Tilsæt:
• 2x6 liter Soya i dine bryster
• Farv dit hår lyst
• Abbonnér på Botoxlivstid
• Få tatoveret 90% af kroppen
• Ring til Viasat
Bummelum!

Linse Kessler bor på Lorteøen i en lejlighed hvor der er plads til hendes to bryster og tre hunde, når hun går gennem en dørkarm[7]. Hendes liv kan følges i dit fjernsynsapperet, hvor hun bl.a. besøger venner og familie, laver mad og alt muligt andet interessant. Dog gider Mikkel Kessler desværre ikke deltage[8], hvilket gør serien ganske uinteressant. Men til gengæld har Pia Kjærsgaard gerne villet deltage. Heldigvis.

30px-Cquote1 svg
Jeg vil gerne være den nye Rigmor Zobel. At komme i fængsel, det er sejt!
30px-Cquote2 svg
Linse Kessler


Linse-kessler 1122334 4.ashx

Familieprotræt af en kernefamilie fra Islands Brygge. Og jo, de er mormor, mor og patter datter.

Faktaredigér

Implanterede fodnoterredigér

  1. Og allerede dér er stilen ligesom lagt.
  2. Dét er i hvert fald rigtigt!
  3. Og da hun er 120% kunstig, er vi stadig pænt ligeglade.
  4. Det er stadig åndssvagt, og giver ingen mening.
  5. Og hun er aldrig stoppet igen.
  6. Mission accomplished.
  7. Dobbeltdøre med en bredde på 85 cm hver.
  8. Han er stadig tøsesur over sit nederlag til Andre Ward.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.