FANDOM


Lil Wayne er en Islandsk Gangsta-Hippie-Rapper, hvis rigtige navn er Wayne John Peter Birgitte Sigurd Asbjørn Wayne. Han er opvokset hos sin onkel Hanne, da hans forældre døde i en tragisk Bilulykke. Hans onkel var skrupskør, så Wayne flyttede til Amerika for at blive den første mandlige balletdanser, der kunne jonglere kaktusser med næsen. Men den plan gik ikke som forventet da han brækkede begge sine ben og sin næse i et gadeslagsmål i Esbjerg. Han begyndte at optage musik sammen med Drake og Rick Ross i Ross' tantes kælder. De optog i flere uger endda i en måned. Deres musik viste sig at være en succes blandt børn i alderen 1-5. De startede en sidegesjæft, hvor de passede børn for omkring 10000,765409 kr i minuttet. Wayne nævner ennda gesjæften i hans megahit "Gettin' G-money". "ja jeg er slemdreng der skifter bleer. Du spiller rigtig smart på din CD'er" (oversat fra islandsk/engelsk til dansk/norsk). Drake, Ross og Wayne blev uvenner i år 2007 konflikten endte med at Ross skød Drake og Wayne skød ross. Derefter blev Wayne andhold og smidt i fængsel

YMCMB redigér

Drake, Ross og Wayne dannede pladeselskabet YMCMB (Your Master Card Met Billie). De udgav albums fra kunstnere som Nicki Minaj og Justin Bieber.

Rusmidler redigér

Wayne har altid været afhængig rusmidler som Coca Cola, Twix og Tyggegummi. Han er op til flere gange i hans tid i folkeskolen, blevet taget i af have Mentos på sig af gårdvagterne.

Diskografi redigér

Album: Islandic Nanny(1999), Baby Poo (2001), Baby Poo Pt.2 (2002), Child(2005), Drake and Ross Are Shit (2007)

Single: Baby Bo$$ (1998), Pampers Are The Shit (2000), My Clique (2001), Gettin G-Money Feat. Drake, Rick Ross, Nicky Minaj, Birdman, Justin Bieber and Future, (2003) Diamonds And Young Money (2005), Islandic Psycho (2007)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.