Butiksfacade.jpg

Lidl.gif

"Lidl by lidl..."

~ Lidl om besættelsen af Danmark anno 2006

Lidl

I mellemøsten er butikken Lidl kendt for de lave skinkepriser, men her i Danmark kendes den tit ved sammenligning af Aldi, da begge er tyske.

Magtkampen[redigér | redigér wikikode]

Oprindeligt herskede der blandt discountdyrene i Tyskland to fraktioner, Aldi og Lidl, hvis eneste forskel var rækkefølgen af bogstaver, og at den ene havde udskiftet det ene "L" med et "A".

Disse to fraktioner forsøgte konstante at udrydde hinanden ved at forgive modstanderen med uspiselige varer og sauerkraut, men desværre med den stikmodsatte virkning, idét folk hurtigt blev immune overfor pølser i glas og langtidsholdbar mælk, og rent faktisk begyndte at kunne lide det, hvilket parakdoksalt nok medførte et boom i antallet af kunder.

Erobringstogtet[redigér | redigér wikikode]

Opløftet af den store succes valgte de to kæder at indgå en våbenhvile, og i stedet ekspandere. De opdagede dog hurtigt at Tyskland havde sine grænser, og prøvede at sondere terrænet udenfor disse, hvor de hurtigt opdagede at der ikke fandtes nogen naturlige forekomster af hverken pølser i glas eller langtidsholdbar mælk, hvorfor de skyndte sig at slå til i et storstilet erobringstogt af det totalt overrumplede og handlingslammede udenlandske marked, hvor Aldi lagde for og sonderede terrænet, inden de stærke tropper blev sat ind i form af Lidl.

Lidl i dag[redigér | redigér wikikode]

I dag ligger der stadig flere og flere Lidl forretninger og lurer rundt omkring i byerne, hvor de udgør en stor trussel for miljøet, da der er en vis risiko for at glas-pølserne sprænger læk, eller den langtidsholdbare mælk imploderer og tager større bydele med sig i faldet.

Konspirationsteorier om Lidl[redigér | redigér wikikode]

Det har i mange år været menneskeheden et stort mysterie, hvorledes Lidl får fragtet alle deres discount varer fra Tyskland og ud til alle deres internationale butikker rundt omkring i verden og hvordan det kan gå til, at alle varerne kan forblive så billige på trods af toldmure.

Det lykkedes dog en spion i 2008 at infiltrere en Lidl i Odense og derved finde en forklaring på det store mysterium. Det viste sig at grunden til, at alle Lidl butikker er konstrueret næsten ens, er de hemmelige undergrundsbaner der kører fra alle butikker i verden til hovedkvarteret som er placeret midt i den søvnige by Bremen. De lange undergrundsbaner bliver dermed brugt til at fragte alle varerne ud fra hovedkvarteret, der benyttes mini-toge til dette, som opereres af det tidligere tyske folkefærd Palavertyskerne, som blev taget til fange og blev brugt som Slaver, da det nye tyske folkefærd overtog magten i Tyskland. Det har så senere vist sig at Lidl har opkøbt alle slaverne for at kunne udnytte deres lave højde og derved spare penge på konstruktionen af tunnellerne.

Man ved dog stadig meget lidt om dette emne og der findes mange uopklarede mysterier om Lidl.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.