FANDOM


Liberal Ubalance er en kult bestående af de værste liberalister i Danmark, nemlig ærkeliberalisterne. Kulten er ledet af den ærefrygtige ærkeliberalist over dem alle Anders Savsmuldsen.

Partiets valgprogram byder på eksotiske forslag såsom:

  • Flere penge til de rigeste (og mindre til de, i for vejen fattige)
  • Større Ulighed, da jo fattigere de fattigste fremstår, jo rigere fremstår de rigeste også.
  • Bomme for grænserne, og svært bevæbnede grænsepatruljer døgnet rundt, med fuld tilladelse til at skyde enhver * form for flygtninge/indvandrere der prøver at undslippe krig og elendighed ved at komme til Danmark.
  • Ingen form for offentlige overførselsindkomster (og nej, slet ikke invalid pension (ifølge ærkeliberalismen, er invalide nemlig ikke noget værd, og fortjener derfor at have en elendig tilværelse og derefter dø en smertefuld død))

Liberal Ubalances Motto lyder; "Har du penge kan du få, har du ingen må du gå" - Det motto er også en af grundpillerne i deres politik og understøttes specielt godt af deres idé om at der skal være brugerbetaling på samtlige velfærdsydelser, lige fra uddannelse til sundhedsvæsenet. (Dette menes især at være fordelagtigt, da de fattige lige så stille vil blive sorteret fra, da de ikke vil være i stand til at betale for lægebesøg eller behandling for livstruende sygdomme)


Se også redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.