FANDOM


Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Naser Khader, der elsker duften af blodommorgenen.

"Jeg elsker bare folk, der ligger livløst på jorden, mens jeg slikker deres strube ren for blod. Jeg er ingen vampyr. Børn har altså også rettigheder!"

~ Naser Khader om Ny Liberal Alliance


Libero

Efter en hård start, lykkedes det den stædige formand at holde sammen på tropperne, bl.a. ved at indføre en liberal dresscode. Den jyske buldozer, Søster Mette 'skærebrænderstemme' Bock, anbragte sig på partiets venstrefløj i en cardigan i laksefarvet nervøs, revolutionært velour. En høj dame i baggrunden gik i Glemmebogen. Joachim Boldtræ stod stram og stålgrå yderst til højre og glædede sig stille over at mærke sit nye franske undertøj med blonder og kniplinger stramme om hans faste balder og kile sig op i røvspr...

Den brune alliance

En hurtigt droppet valgplakat. I toppen den kendte drag-queen Hilda Heick, nederst en dværg eller to

Ny Liberal Alliance (også kendt som Dansk Liberalt Folkeparti) er den nyeste, døde vittighed i dansk liberal politik og et parti der stemmer for, at børn kan gå rundt med våben. Partiet blev stiftet i 2007 af partiets grundlægger Naser Khader.
Ny Liberal Alliance består af samfundets absolutte økonomiske og intellektuelle bund. Partiets primære mål er at være i opposition til det elitære Dansk Fascismeparti, men i øvrigt ellers at efterligne deres mediestrategi til punkt og prikke (indtil videre kun med begrænset succes) samt at gennemføre en massiv skattestigningarbejde. De indtjente penge herfra skal bruges på investeringer i ny nasningsteknologi. Ny Liberal Alliances medlemmer og vælgergruppe arbejder nemlig ikke, men foretrækker at nasse via diverse overførselsindkomster.

Kuppet redigér

Desværre lykkedes det ikke Naser Khader at beholde sin enevældige magtposition i partiet. Den onde dværg dreng i baggrunden, Anders Savsmuelsen, lykkedes med at kuppe sig til magten i januar 2009 (Partiet bestod på daværende tidspunkt af ca. fem medlemmer - på landsplan). Han truede Naser personligt med at røbe hans seksuelle relationer til Jørgen Poulsen. Eftersom Naser lige kunne nå at finde sig et nyt parti, så han kunne bevare sin status som folketingsmedlem, meldte han sig ind i Dansk Folkeparti, indtil den onde Mogens Camre opdagede det og fratog ham hans medlemsskab.

Partiets nye medlemmer redigér

Ideologisk/politisk pH-skala for Liberal Alliance
Her kan du se hvor partiet finder sig politisk før og efter et valg


Ideologisk pH (Det de siger de vil gøre)

PH1
13
Politisk pH (Det de gør når de er valgt)
PH1
13
Revolutionære Reaktionære
Populister(med andre ord: Gud og ...(her skulle have stået hvermand, men eftersom kun Gud ser i nåde til Ny Liberal Ambulance og ingen andre....)

Naser på frierfødder redigér

Efter at Naser har meldt sig ud, er han blevet bange for at blive anholdt for løsgængeri. Ifølge ham selv har han "...snakket med alle partier undtagen Enhedslisten"

Partier Naser Khader har besøgt redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.