FANDOM


Lene

Lene har gennem en nordjysk ligefremhed og et opgør med gamle konservative dyder formået at skabe et frontparti som alle kan forbinde sig med

LeneE

Da vores eksistensberettigelse burde været afklaret og da vi ikke ønsker en dogfight med den nye kvindelige magtfaktor i dansk politik...bringer vi her Lene på besøg hos Brovst Blikvarefabrik

Goddag. Mit navn er Lene Espersen. Jeg er den nye leder af Konservative Folkeparti og jeres udenrigsminister. I stiller måske jer selv spørgsmålet: "Hvorfor skulle vi stemme på dig og dit parti?"

Svaret er ganske simplet: Min enorme erfaring. I mine mange år som justitsminister og økonomi- og erhvervsminister har jeg udviklet en yderst effektiv handlingsplan i flere trin, som jeg nu vil forklare for jer.

Undersøgelse redigér

Når jeg hører om et problem indenfor mit ansvarsområde regerer jeg straks på det og sætter en masse troværdige eksperter til analysere problemet ned til midste deltalje, og når de har gjort det, skal de starte forfra og gå det hele igennem igen... TO GANGE!!! Dette skal de blive ved med at gøre til de er helt færdige. Om det tager flere måneder eller op til et halvt år er underordet. Befolkningen beholder illusionen af, at jeg faktisk bekymrer mig om sagen, og jeg kan sylte sagen i lang tid, hvilket er en meget god løsning.

Information og/eller dialog redigér

Når den omfattende undersøgelse er færdig, beder jeg mine embedsmænd om at udarbejde nogle pjecer, som jeg kan kyle efter offentligheden, samtidig med at jeg tilbringer de næste par uger med at holde pressen for døren, ved konstant at udtale mig om, og referere til, resultaterne af undersøgelserne, som jeg selvfølgelig fortolker på den måde der passer mig bedst (læs:giver mindst arbejde).

Formaninger og/eller mere dialog redigér

Hvis problemet endnu ikke er gået i sig selv (på trods af de mange måneder der er gået i mellemtiden), tager jeg mig en lille snak med den krænkende part der så regel lyder:

  • Mig: Vil du ikke nok holde op med at være så slem?
  • Synderne: Ih jo! Men det er jo så svært. Må vi ikke lige få et par måneder til omstille os?
  • Mig: Så pyt da.

Udskældning og/eller endnu mere dialog redigér

Skulle pressen og befolkningen stadig råbe op om, at problemet stadig lever i bedste velgående, så skurer jeg bissen på og kontakter den krænkende part igen.

  • Mig: Du lovede mig, at du nok skulle være sød! Hvorfor er du stadig uartig?
  • Synderne: Nu har altså prøvet at opføre mig ordenligt og gøre alting bedre. Men du har ingen idé om, hvor svært det er at stoppe! *Snøft* Jeg har brug for mere tid.
  • Mig: Okay. Men så har du også bare at holde, hvad du lover!

Konkrete lovforslag, påbud eller forbud redigér

Øh...

Øh...

Øhmmm...

Se! Jeg har bryster! Lige her på min brystkasse! Vaskeægte spilevende bryster! Lige her! Kom og se! Se! Se! SE! Og så er jeg fra Nordjylland hvor pigens dyd er mandens fryd.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.