FANDOM


Lemvig

Lemvig og omegn.

Lemvig, (fejlagtig tit kaldt Lemhul, og slet ikke at forveksle med kvindens kønsorgan!!), er et stort hul lidt øst for den vestlige del af den sydlige del af Limfjorden. Byen består af discount-forretninger, værtshuse, kirker og en herrens masse skoler. Den vigtigste arbejdsplads i byen er Kystdirektoratet, hvor omkring 75 kvinder og deres slave-mandslinger arbejder utrætteligt (ind mellem kaffemøderne) på at fremme kysterosionen, så alle kan komme og bo i København.

At køre igennem Lemvig svarer til at tage en tur i en rutsjebane, du bliver kastet rundt i sindssyge sving, og kører man meget mere end 50 km/t, ender du enten med at flyve ud over en skrænt eller køre i havnen.

Historieredigér

Så vidt som historiske kilder er analyseret, vides det, at Lemvig Kirke for første gang blev omtalt i statsanalerne i 1234.

Uddannelse i Lemvigredigér

Der findes fire glorværdige uddannelsesindustationer i Lemvig.

Æ'Gymredigér

Æ'Gym, (Lemvig Gymnasium), er Lemvigs svar på Christania med åbne forhold til homoseksualitet, hash og kommunisme. Den typiske gymnasieelev på æ'gym er enten en popsmart homo med SWAG-atitude og gymbøsse frisure (sidecut), eller en hippie iført en "Befri Christania" trøje, der har dårlig ånde og spiller musik.

En dækkende betegnelse for en gymnasieelev vil være en bums, idet de ikke ved hvad vil med deres liv eller uddannelse, og de forsørges af det danske velfærdssystem i form af SU, hvor størstedelen af det beløb går til bajere.

Iblandt lærerstaben, gemmer der sig en urgammel fare fra Trias-tiden. Den velkendte Ricksaurus aka. Rickspedia aka. Rickinator aka. de pædofiles Tony Hawk, udser sig sit næste offer på første skoledag. Den kæmper en brag kamp for den ugne mø, og vælger gerne kampen ud fra, om de allerede har fundet sig en mage - det er selvfølgelig kun sjovt, hvis den allerede er optaget. 

Fuck HF, Fuck Jørgen Bruntse, Fuck Bo, Fuck Ricky!

Handelsskolenredigér

Handelsskolen, et tilholdssted for 2 slags mennesker: HHX'ere og HG'ere. HHX'erne er de personer, der enten var for kloge eller for popsmarte til at være på Æ'Gym. De kendetegnes ved, enten at gå med cap eller have "flødegarn", de der er højere oppe i den sociale rang har begge dele. Desuden forguder de Knaldperlen, indtager kun væske i form af Mokai og Breezerz og ryger kun Blå Kings, ligesom Nik & Jay.

På Handelsskolen findes der også "HG'ere". Det er personer, der har bestået de højeste eksamener på produktionsskolen (også kendt som Prutten). De har fx lært alfabetet, at stave til deres eget navn og at tælle til 10. Derfor har de fået lov til at komme ind på HG og fået en chance for at blive integreret med resten af omverdenen, og tilmed få en "uddannelse", så de slipper for at leve på kontanthjælp resten af livet, størstedelen af HG'erne ender dog alligevel på kontanthjælp.

Pruttenredigér

Prutten (Lemvig Produktionsskole), her holder alle scooterdudesne til, som det af den ene eller anden grund ikke er lykkedes at blive mekanikere, smede eller fiskere. De er en flok overraskede skabninger (meget ubegavede), der er blevet sendt ned på prutten for at fordrive tiden med at ryge, spise rundstykker og holde pause i et forsøg på at flytte scooterbanderne ud af gadebilledet.

Alt taget i betragtning er Produktionsskolen ikke værd at snakke om.

H(ippie)F(ællesskabet)redigér

Øst for Lemvig ligger HF uddannelsen. HF står HippieFælleskabet, hvilket kommer til udtryk idet, der er et stort kollegium med fællesbade (dog bliver disse sjældent benyttet pga. livsstilen), -køkkener, -stuer og organiske haver. Nissum Seminarieby er byen med det største forbrug af hash pr. indbygger i Region Vestjylland. Dette skyldes hovedsaligt HF, dog har læreruddannelsen, der også befinder sig i byen noget medskyld, og det bevirker, at der forefindes en kraftig aroma af grantræer eller WunderBaum visse steder i byen. Folk, der går på HF, har givet lidt op på forhånd, og derfor er torsdags-druk blevet en fast del af elevernes skema. HF er kort sagt en koncentreret udgave af Lemvig Gymnasium, og det anbefales på det kraftigste, at man har røget sig skæv mindst 5 gange før, hvis man vil befærde sig på området. Det anbefales også, at ens hår er over 10 centimeter langt, hvis man vil undgå at skille sig ud fra mængden.

Byen og dens Indbyggereredigér

Lemvigs beboere er et specielt folkefærd. Dette skyldes, at Lemvig gennem historien har været kendt som lidt af en horeby. Folk fra fx "Den anden side af Hygum Bakke", (Harboøre og Thyborøn), kom til Lemvig, når de var blevet trætte af at ordne deres kusiner og har derefter onduleret en primitiv bondetøs fra fx Nr. Nissum, Gudum, Fabjerg eller Lomborg, der så var nedkommet med barn. På den måde er gener blevet blandet på kryds og tværs fra generation til generation og resulteret i de Lemvig-boere, der lever idag. Dette er også forklaringen på hvorfor, der er så mange, der er i familie med hinanden på tværs af lokalsamfundene i Lemvigområdet.

Lemvig er den by i Danmark der har flest supermarkeder i forhold til indbyggertal, 5 supermarkeder til 7031 indbyggere(pr. 2014). Det specielle ved byen er, at samtlige supermarkeder ligger inden for 500 meter af gågaden, hvilket er verdensrekord!

I byens centrum finder man, ud over værtshuse og tøjbutikker, Lemvig Kirke. Lemvig Kirke er en kristen kirke, men lige tværs overfor, ligger lokalbeboernes egen kirke: "Tante". "Tante" er det værtshus, hvor de lokale mødes til Fredagsbøn(bajere) og diskuterer vigtige ting der er sket i løbet af ugen, fx om nogen har fået ny knallert osv. Ofte opstår der konflikter, når de lokale er på vej hjem fra Tante, det en kl. 10-11 stykker Søndag formiddag, og de støder sammen med en folk fulde kirkegængere, der har fået lidt for meget altervin (hvilket i Lemvig, nærmere reglen end undtagelsen). Poltiet har ofte været kaldt ud til masseslagsmål men er blevet jaget på flugt, fordi de blev bombaderet med kasteskyts som fx ølflasker og kors, fordi der er ingen der skal blande sig i hvem en Lemvigbo må og ikke må banke, ud over hans egen mor.

Gode råd til sjællændere og udlændinge i det hele taget redigér

Det kan anbefales på det kraftigste at holde lav profil, hvis man er udenbys fra, og man er til festivitas/kampdruk i Lemvigs natteliv. De lokale kan hurtigt finde en god grund til at banke dig hvis du:


Man kan dog ofte slippe ud af en anspændt situation ved at tilbyde alkohol som undskyldning, gerne i en ordentlig mængde, +2-3 øl pr mand, der har set sig surdig. Det svarer til at købe aflad (bestikkelse til Paven eller den lokale rockerborg), jo flere øl du gir, desto nemmere slipper du ud af dine problemer.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.