FANDOM


Lemmings

Her ses ansatte i islandske banker under finanskrisen

Lemminger er små, hårløse dyr, som er så grimme at de ofte teer til kollektivt selvmord. Før i tiden var lemmingerne en dominerende race på jorden, men da menneskene kom til, og med dem spejlet, så lemmingerne for første gang sig selv. Efter dette grufulde syn, følte de fleste lemminger sig nødsaget til at begå selvmord, eftersom at deres eget spejlbillede havde brændt sig fast på deres nethinder. Lemmingerne fødes i ly af mørket, hvor de udklækkes af små kinderæg, som de efterfølgende æder. Grunden til at lemmingerne udklækkes i mørke, er at de så ihvertfald ikke ser deres eget spejlbillede før det bliver lyst, og derfor garanteres en levetid på mindst 12 timer.

Lemmingernes livsforløb redigér

Deres leveforløb foregår således:

  1. De udklækkes
  2. æder deres æg
  3. hopper ned fra reden
  4. brækker benet
  5. knepper alle
  6. ser sig selv
  7. begår selvmord.

Eftersom lemmingerne jo udklækkes i mørke, kan de ikke se noget, og hopper derfor bare ud af reden, uden at sanse noget. De giftige stoffer der som bekendt er i KinderÆg, går så lige i benene og gør dem svage, hvilket resulterer i at det altid er benene der brækker, når de lander. Til påske gemmer de deres fætre og andet familie og så gælder det om hvem der først finder alle ligene før de selv begår selvmord med en citronmåne.

Overlevelse redigér

Lemmingerne har jo på grund af deres hang til selvmord, en meget kort levetid. Derfor er det meget vigtigt at de formerer sig meget hurtigt, hvilket har resulteret i at lemminger bare knepper alt! De lander simpelthen, brækker benene og begynder at kneppe. Hvis de er hurtigt ude, og lander først d.v.s. at der ikke er nogen at kneppe med, finder de bare en gren eller noget græs. Alt kan bruges, og eftersom at lemmingers sæd er så stærk at den kan befrugte alt, er det heller ikke noget problem, hvis der kun er en gren at bolle med.
Lemminger tager heller ikke hensyn til køn, når de skal formere sig, eftersom at hannerne også fødes med et ægge-producerende organ.
Når de så er færdige med at kneppe alt og alle, er de så trætte og sultne, at de automatisk søger hen mod mennesker, som jo altid efterlader lidt mad til skraldespanden (med undtagelse af kinesere). MEN! Det er dér dødsfælden er! For de fleste mennesker har nemlig også et spejl(med undtagelse af kinesere, som nemlig også er så grimme, at de begår selvmord når de ser sig selv)!

Lemmingers selvmord redigér

Og når de så ser sig selv, bliver de desværre nødt til at begå selvmord. De mest almindelige lemming selvmord foregår, ved at lemmingen enten finder en tørresnor at hænge sig i, drukner sig selv, eller venter til mennesket skal lave mad, og så hopper ind under køkkenkniven, lige inden den falder.
Den sidste, er den mest almindelige grund til at lemminger er så upopulære hos mennesker.

De fleste er dog også irriterede over at lemmingerne æder deres mad, og at lemmingerne gør deres græsplæner gravide.

Dog er de populære på mange sindsygeanstalter såsom Jylland, og underafdelingen af Jylland, Legoland, hvor folk nyder at se disse stakkels grimme dyr, begå selvmord.

Dyrene er så grimme, at tilskuerne for det meste også begår selvmord efter at have set en lemming.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.