FANDOM


Lavalampe

Lavalampen skaber lys, magma, pimpsten og stemning i ethvert rum ved enhver lejlighed. Køb den nu!!!

En lavalampe er en lampe med en helvedes masse flydende lava indeni.

Baggrundredigér

Du har med sikkerhed fået fortalt som barn, at indholdet i den såkaldte lavalampe ikke er ægte lava. Til trods for denne generelle misforståelse, er man nødt til at forholde sig kritisk, sagligt og ikke mindst objektivt til lavalampens flydende indhold. I de gode gamle dage, før Løvernes Konge kom ud på Blu-Ray og dvd, blev der investeret i lavalamper i specielt Børnehaver og fritidsinstitutioner, idet børn jo elsker flotte farver og ting, der kan lyse. Pædagogerne var - og er stadig den dag i dag - bevidste om lavalampens indhold af smeltet sten, hvilket anses som værende 100 procent sikkert og relativt ufarligt.

Dog har det vist sig at være til fare for børnene, da de fleste børn nu om dage i høj grad lider af autisme og ADHD. Af denne grund har disse børn derfor en ubetvingelig trang til at røre ved lampen (evt. indføre den i diverse kropsåbninger), og som følge deraf at brænde sig voldsomt og til tider (ganske ofte, faktisk) livstruendeden.

Lavalampen benyttes alligevel mere end aldrig før. Viva la lavalampe!

Produktionredigér

Lavalamper opstår naturligt fra 500 til 1500½ meter under jordens overflade, og de kan - i deres rå form - graves op efter adskillige års transport mod overfladen. Derefter sælges de til Toy's 'R' Us og andre ragelses-organisationer.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.