FANDOM


Laurens

Her fra "The Rebel Medias" dækning af Suseåen ved Køge.


Lauren Southern (f. 1995) er en canadisk forfatter, mediepersonlighed og højre-rabiat politiker, der som udgangspunkt mener, at mænd og kvinder er skabt for hinanden, at ytringsfriheden er ukrænkelig og at man sagtens kan befinde sig til højre for Nye Borgerlige, uden at være racist.

Kønnet?redigér

Lauren Southern er biologisk en kvinde[1], men fordi hun er så gennemført pisse-sur over den igangværende overtagelse af de politisk korrekte i den vestlige verden, tog hun en kasket på hovedet, gik ind til en canadisk (tand)læge, og på 5 minutter, fik tandlægen til at skrive under på, at hun (altså Lauren Southern) nu er en mand. Derefter gik Lauren Southern til de canadiske myndigheder, og fik papir på det.

Problemer, som de færreste politisk korrekte tænker påredigér

Forfatteren af denne artikel er en mand, og synes at Lauren Southern er vildt lækker[2], men samtidig er Lauren Southern juridisk set en mand. Dette plejer at være alt rigeligt, for politisk korrekte, men eftersom ham det ulækre svin forfatteren ikke er homoseksuel, er han da en kvinde???

Sagt om Lauren Southernredigér

"Hende vil jeg stemme på, for hun er lækker!"

~ Mand om Lauren Southerns valgkamp til det canadiske parlament.


"Adr, bryster! På en mand!"

~ Oscar Wilde om Lauren Southern.


"Grab her by the pussy!"

~ Donald Trump om Datteren Ivanka (endnu engang) Lauren Southern.

Bundpropperredigér

  1. Hvis man er i tvivl, så vis hendes billede til en tilfældig fyr.
  2. Lad os være ærlige: den klamme stodder får jern på, bare han hører Lauren Southerns navn udtalt . Det sker ganske vist også når han hører navnet "Birthe Rønn Hornbech", så det vides ikke hvad han faktisk er til.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.