FANDOM


Lars Lilholt er et Ugo som i den gængse videnskab er anderkendt som en mand. I okkulte kredse mener mange dog, at Lars Lilholt er et hemmeligt projekt, der i 1972 slog fejl på Carlsbergbryggeriets hemmelige Aldi-butikThule.
Lars lilholt

Lars Lilholt

I følge vandrehistorien skulle en blanding af

være brugt (et eller andet er ifølge Rasmus Trads de ting, som brygmesteren har haft i lommen den dag, produktionen er påbegyndt. Formodentlig en nøglering fra Sparekassen Himmerland, en kasket med reklameteksten "Sig godaw-godaw til Gammelrand Grusgrav" og 18 kr. fordelt på en tikrone, en femkrone, tre énkroner og to halvtredsører).

(Den danske halvtredsøre blev først igen tilgængelig i juli 1989. Således må der have været et element af tidsrejse involveret i skabningen af dette væsen. Det giver god mening.)

Resultatet af den, ifølge Etisk Råd "katastrofale, men alligevel ret sjove blanding", skulle efter sigende være blevet til Lars Lilholt, der forgifter sine omgivelser med Lars Lilholt Band

Lars lilholt er den eneste person i danmark, der er fremstillet med müsli.

Lars Lilholt har gennem tiden drevet gæk med videnskabens teorier om vægt og balance, samt Einstiens relativitetsteori! Mange UGOefterforskere har studeret dette kreatur nøje for så at konstatere at det ikke er helt normalt at se ud som han gør!


Se også redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.