Spademanns Leksikon

Lars er ægte holdspiller som tilpasser sig omgivelserne. Samtidig går han ind for en hurtig afvikling af Danmarks engagement i Afghanistan, Her ses Lars i 1986 hvor han var udstationeret i et bilatteralt DANIDA projekt 'Hjælp Ivan hjem til Kamtjatka' hvor han til ære for fotografen fra Danmarks u-lands kalender demonstredede et hurtigt headshot. De to flinke hedninge havde dog skumle bagtanker og narrede Ungdoms politikeren til at låne dem 600.000 kr til køb af ANFO sprængstof for at udvikle det stedlige dynamit fiskeri. Der har senere vist sig betydelige bagsider ved det ulands eventyr idet senere ulands projekter i samme region mildest talt ikke har budt på den store taknemmeliged fra de før så rare talibanere

"Ååh, mine fingre lugter stadig af Helle Thornings underliv"

"Jeg er statsminister nu! Jeg kan sgu være fløjtende ligeglad om det er mig selv eller skatteyderne der betaler!"(Er det ikke cola han hælder i sig?!)

Lars er helsemand om en hals.

"Tuborg er min bedste ven. Skåååål!"

~ Lars Løkke om miljøet ved COP15


"Sorry for making this banging.."

~ Lars Løkke om om sin utilsigtede brug af hammeren overfor kineserne ved COP15


"Jeg elsker kyllingelår, jeg spiser dem hver dag."

~ Lars Løkke om hans hemmelige møde ved Gustav Salinas


FISSE


"En lille jurist fra Græsted
Blev godt og grundigt ristet
Han sked på uret
og sagde skål i skuret
Nu må det bære eller briste"

~ Limerickkongen om den knap så nytiltrådte statsminister


Lars Poul Anders Løkke Rasmussen (eller "Lille Lars fra Græsted" (OBS: dette er ikke et tilnavn! Det er helt seriøst hvad manden kalder sig selv!)) er Venstres svarKronprins Frederik. Han ryger, drikker og ser naturfilm på skatteydernes regning og kommer kun vældig nødigt med udtalelser til pressen, men på trods af dette fik han stadig væk et job på toppen.
Lars er helt overbevist om, at han udelukkende blev Danmarks statsminister, fordi han har samme efternavn som de to forgående statsminstere. Han fik en af Anders Fogh en solid indføring i hvordan man får venner rundt i udlandet, beklageligvis for Løkke har han lettere læsevanskeligheder, og søgte derfor sine venner i 3. verdens ulande som Tyskland, Spanien og USA, hvilket førte til han måtte afgive statsministerposten i 2011. Lars har i flere tilfælde gjort forsøg på at genvinde Slesvig-Holsten som Danmark tabte til Tyskland i 1864, men har måttet opgive sin kamp pga. mavesmerter.

Lars' karriere som dukkefører[]

Lars har haft tilbagevendende side-geshäft som dukkefører, især undervejs som statsminister. Ét af de mest kendte eksempler herpå, er hans tidligere surrogat forskningsminister Esben Dukke Larsen.

Cykelministeren[]

Lars Ulykke Rasmussen var i sin tid som sundhedsminister kendt for disciplinen "Kapløb med kondicykel". Lars Løkke vandt hver gang, fordi cyklen ikke havde bevæget sig ud af stedet. Det skal dog i sandhedens tjeneste understreges at Lars senere fandt ud af at holde balancen på en rigtig cykel.

Stofmisbrugs perioden[]

I en fodnote fremgik det, at kilden er en artikel fra den 13. oktober 2015 på den danske hjemmeside Sublidens. Her fortæller statsministeren angiveligt – under overskriften »Løkke indrømmer coke-misbrug: ’Jeg aner ærligt talt ikke, hvad jeg har lavet siden juni’« – åbent, ydmygt og ærligt om den svære tid efter regeringsskiftet sidste år.

Et skifte, der har ført de to politikere ud i »den accelererende spiral af uforståelige og kortsigtede nedskæringer, som en måbende offentlighed har været vidne til«, og som nu har fået Lars Løkke Rasmussen til at tjekke ind på afvænningsklinikken Sølyst:

»Det hele begynder faktisk på selve valgnatten, mens alle fester. Pludselig kigger Claus Hjort direkte på mig og spørger, om jeg ikke lige vil med ud på lokummet og have en bane coke – og det er fandeme svært at sige nej til, når man lige er blevet statsminister for anden gang, ikke? De første par uger efter er vi bare på coke og vodka, men efterhånden skal der jo stærkere ting til, ikke? Og en sen aften på kontoret tager Claus så sin mobil ud af bukserne og erklærer, i en 3-linjers e-mail til Ritzau, at regeringen vil sløjfe bevillingerne til økologiforskning.

Jeg bliver så ophidset af hans spontane nedskæring at jeg med det samme annoncerer en uventet og meningsløs fjernelse af afgiftsfritagelsen for elbiler på min Facebook-side. Det er vores første spæde erfaring med coke og gensidige, beskidte nedskæringer. Mens vi deler en cigaret bagefter, taler vi om, hvis nedskæring der er størst, og hvad pressen mon vil skrive mest om dagen efter«

Familiefaderen Lars[]

Ud over at være statsminister, er han også far. Lars har en datter, Lisa (1996) der i starten året 2010 (...eller var det i slutningen af 2009?) var ude for en bitte-lille ulykke. Så Lars måtte ta' fri, og droppe 80 meget vigtige (...eller finere mennesker, hvis det altså er mennesker) for at passe sin lille 14 årige datter, der hvist ikke havde forstuvet meget mer' end sin storetå. Men det er da til at forstå, og hvis ikke er man da bare lam i kysen... pfff


Lars' dagbog[]

  • Efter dag 1 - Aah, det der med at danne en regering, det må vente til efter påske
  • Efter måned 1 - Medieskatten er blevet ændret til firmatingester over 3000 kr. og ikke 5000 kr. Har fået 17.850 facebookvenner.
  • Efter måned 7 - Min joke om at tage cyklen til arbejde faldt ikke i god jord hos de andre statsledere ved klimatopmødet. De forstår sgu heller ikke god dansk humor!
  • Efter måned 9 - Puha, pressen er ved blive godt og grundigt irriterende omkring alt det der økonomisnak, og min popularitet daler stødt. Tid til at køre endnu en cykelmetafor i stilling, forhåbentlig bliver det "ned af bakke" herfra.
  • Efter måned 10 - Åh, nej! Lisa har forstuvet sin storetå, den stakkels lille pige, og hun er jo kun 14 år! Jeg må aflyse det møde for at passe hende (Familien Danmark er da sikkert meget forstående, de er sku da alligevel så retarderede, de har ikke engang set jeg bare har brugt alle deres pensionspenge på hygge til mig selv!!!)
  • Efter måned 13 - 12 minutters arbejde?! Er det virkeligt den bedste løsning oppositionen har på krisen? Bah! Bare vent til de ser mit hypergode med garanti bedre forslag der vil skabe vækst via nedskæring og... og... Hmmm... Notits til mig selv: Sæt Peter Christensen gang med at lire de sædvanlige fraser om "økonomisk ansvarlighed" af, til jeg kan komme på noget bedre.
  • Efter måned 14 Kommunerne piver over at jeg tager 24 milliarder fra dem. Bah, de ynkelige tåber er selv skyld i det, og de ville sikkert heller ikke have hjernekapaciteten til bruge dem på noget fornuftigt. Det må man overlade til en økonomisk ansvarlig, klog og smart statsminster som mig. Okay, næste punkt på dagsordenen: Giv 100 millioner til nogle flinke, borgerligt stemte mennesker og håb på at det denne gang lykkes at lave en radiostation der kan besejre kommunisterne fra DR. Jeg mener, tredie gang er jo lykkens gang, ikke sandt?
  • Første EU møde: Det er helt ferkerdt at fotografen Sebastien Pirlet tog billede av mig da jeg (fejlagtigt) beklaget til Angela Merkel for at have knabbede hendes Oreos Kex. Billedet blev tatt med i Aftenposten paa denne her link:[1]. Til og med i Grækenland er det blivet populært at lære sig dansk, for så at sige "Det var mig der knabbede Deres Oreos Kex".
  • Afgang fra starministerposten: Utak er rigtigt nok verdens løn. Det fryder mig dog, at Helle kommer til at skulle forsøge skabe fred imellem De Radikale og Enhedslisten. Med sådan et ustabilt regeringsgrundlag går der, med lidt held knapt et år, og jeg kan sætte mig i stolen igen, det bliver skø... Claus? Hvad laver du med den kniv?
  • 3. juni 2014:Nu vil ham dersens duksedreng Kristian Jensen endnu en gang holde møde om et eller andet latterligt. Det har jeg s'gu da ikke tid til. Jeg skal ud og købe nogle habitter og have et par bajere.

Lars' fremtid[]

Lars bliver statsminister igen efter næste folketingsvalg. Ikke fordi han kan noget som helst, men fordi den nuværende regering har "so royally screwed up", at det danske folk ville foretrække Otto von Bismarck, Gustav fra Kanal 5, eller i det hele taget hvemsomhelst, der er rede til at blotte sig offentligt.

Lars har både sans for detaljen og helheden på samme tid. Her interviewet af et lamseben en flink dame fra en større Italiensk midnats kanal

Efterfulgte:
Anders Fogh Rasmussen
Danmarks statsminister
2009-2011
Efterfulgtes af:
Helle Thorning-Schmidt