FANDOM


(Jeg ANER intet om håndbold - men kan da altid fyre en sviner...)
m (Damen hedder vidst Christina + tilføjet straffekastet-sektion)
Linje 1: Linje 1:
[[Fil:Lc1.jpg|thumb|400px|Verdens ældste håndboldspiller er her i gang med en rituel opledning]][[Fil:Lc2.jpeg|thumb|400px|Nogle onde tunger vil sikkert påstå at Lars Christiansen var for mange år i [[Tyskland]]...]]'''Lars''' Roslyng '''Christiansen''' ''(f. 18 april 1872, 18,2cm)'' er verdens ældste elite-håndboldspiller. Han er også topscorer på det danske landshold fordi han altid skyder to gange når han tager et [[straffe]].
+
[[Fil:Lc1.jpg|thumb|400px|Verdens ældste håndboldspiller er her i gang med en rituel opledning]][[Fil:Lc2.jpeg|thumb|400px|Nogle onde tunger vil sikkert påstå at Lars Christiansen var for mange år i [[Tyskland]]...]]'''Lars''' Roslyng '''Christiansen''' ''(f. [[18. april]] [[1872]], 18,2cm)'' er verdens ældste elite-håndboldspiller. Han er også topscorer på det danske landshold fordi han altid skyder to gange når han tager et [[straffe]].
   
   
Linje 17: Linje 17:
 
== Tyskland ==
 
== Tyskland ==
   
Da Lars jo er fra Sønderjylland og er opvokset med tysk TV var en karriere i en tysk klub<ref>Det var lang tid efter Erik Veje Rasmussen var debuteret i Gummersbach</ref> nærliggende. Han spillede i fjorten sæsoner Rügen ud af bukserne Flensburg-Svantevit, hvor han også slog alle rekorder. Desuden scorede han [[Camilla Roslyng]], og reddede hende dermed som den sidste heteroseksuelle kvindelige håndboldspiller.
+
Da Lars jo er fra Sønderjylland og er opvokset med tysk TV var en karriere i en tysk klub<ref>Det var lang tid efter Erik Veje Rasmussen var debuteret i Gummersbach</ref> nærliggende. Han spillede i fjorten sæsoner Rügen ud af bukserne Flensburg-Svantevit, hvor han også slog alle rekorder. Desuden scorede han [[Christina Roslyng]], og reddede hende dermed som den sidste heteroseksuelle kvindelige håndboldspiller.
   
 
==Larseffekten==
 
==Larseffekten==
Linje 28: Linje 28:
 
* Tempoet ville være højere på venstrefløjen.
 
* Tempoet ville være højere på venstrefløjen.
 
* Der ville blive talt generelt mere sønderjysk på [[TV-2]].
 
* Der ville blive talt generelt mere sønderjysk på [[TV-2]].
  +
  +
===Specialitet på straffekast===
  +
Lars' straffekast er af en anden verden. Som [[Bent Nyegaard]] og [[Thomas Kristensen]] med statsgaranti kan skrive under på, så kan Lars godt finde ud af at kaste straffekast. Det er fordi Lars har en meget unik finte, som han har fyret af - for evigt og altid - de sidste [[42]] år. En finte som åbenbart er umulig for målmanden at forudse.
  +
  +
Før Lars kaster bolden, tager Lars ganske enkelt sin højre fod og hamrer den ned i jorden og vifter med skudarmen, hvorefter han kaster bolden afsted et splitsekund bagefter. En fantastisk finte, som af en eller anden årsag efterlader keeperen chanceløs, og dermed mål til score-Lars. Danske [[Anders Eggert]] har ligeledes de seneste år forsøgt at kopire finten, men der går flere årtier endnu før udførelsen bliver som Lars'.
   
 
== Fløjindlæg ==
 
== Fløjindlæg ==

Versionen fra jan 16. 2012, 20:17

Lc1

Verdens ældste håndboldspiller er her i gang med en rituel opledning

Lc2

Nogle onde tunger vil sikkert påstå at Lars Christiansen var for mange år i Tyskland...

Lars Roslyng Christiansen (f. 18. april 1872, 18,2cm) er verdens ældste elite-håndboldspiller. Han er også topscorer på det danske landshold fordi han altid skyder to gange når han tager et straffe.


Ungdommen i Sønderjylland

Lars brugte al sin tid på håndbold da han var ung[1], og som ung mand i Sønderjylland er der kun redning fra social deroute og snarlig indavl, hvis man ikke enten flytter eller flygter.

Kompetent som Lars allerede dengang var, fandt han på at tyre med ting. Denne specialitet bragte ham direkte fra et kort ophold i Kolding og direkte syd for grænsen, hvor han spillede en lang karriere hos Gummersbach, eller var det Kiel, eller måske et af de andre hold... Mere om det senere.
Sikkert er det, at han rejste sydpå, og så kom der gang i karriereren.


Landsholdet

Pladsen på venstre fløj var i mange år domineret af en spiller som hed Nicolai Jacobsen. Han havde landskamprekorden men Lars mente at han var præcis lige så god som ham. Så den endelig kamp om pladsen foregik i omklædningsrummet. Lars sagde "Du er fortiden, jeg er fremtiden...Hvis jeg kommer til nu kan jeg nå at slå rekorden"... - kort efter fik Nicolai Jacobsen en langvarig skade.


Tyskland

Da Lars jo er fra Sønderjylland og er opvokset med tysk TV var en karriere i en tysk klub[2] nærliggende. Han spillede i fjorten sæsoner Rügen ud af bukserne Flensburg-Svantevit, hvor han også slog alle rekorder. Desuden scorede han Christina Roslyng, og reddede hende dermed som den sidste heteroseksuelle kvindelige håndboldspiller.

Larseffekten

Hvis der bare var flere af Lars' type, så ville konsekvenserne være:

  • Danmark kunne risikere at vinde en turnering.
  • Der ville være kvindelige håndboldspillere, der interesserede sig for andet end at jodle i en grotte.
  • Scoringsprocenten ville være højere.
  • Tempoet ville være højere på venstrefløjen.
  • Der ville blive talt generelt mere sønderjysk på TV-2.

Specialitet på straffekast

Lars' straffekast er af en anden verden. Som Bent Nyegaard og Thomas Kristensen med statsgaranti kan skrive under på, så kan Lars godt finde ud af at kaste straffekast. Det er fordi Lars har en meget unik finte, som han har fyret af - for evigt og altid - de sidste 42 år. En finte som åbenbart er umulig for målmanden at forudse.

Før Lars kaster bolden, tager Lars ganske enkelt sin højre fod og hamrer den ned i jorden og vifter med skudarmen, hvorefter han kaster bolden afsted et splitsekund bagefter. En fantastisk finte, som af en eller anden årsag efterlader keeperen chanceløs, og dermed mål til score-Lars. Danske Anders Eggert har ligeledes de seneste år forsøgt at kopire finten, men der går flere årtier endnu før udførelsen bliver som Lars'.

Fløjindlæg

  1. Vi ved ikke rigtig om der skete noget ekstraordinært spetakulært - Han stod vel og trykkede hudorme ud på spejlet lige som alle andre pubertetsramte drenge.
  2. Det var lang tid efter Erik Veje Rasmussen var debuteret i Gummersbach
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.