FANDOM


Lars Bom er en vejbom, der befinder sig i industriområdet Måde ved Esbjerg, og som forhindrer folk i at læsse affald af på den naturskønne tidligere losseplads.


Skabelse og det første jobredigér

Bom

Lars Bom på arbejde

Lars Bom blev, ligesom Hans Bom og Jens Bom, og alle de andre bomme der står i området, skabt på Esbjerg Produkthandel den 8. april 1961, malet i en nydelig gul farve, og et par uger senere opstillet på det daværende lossepladsområde for at stoppe folk, der ikke kunne finde ud af at smide deres affald på lossepladsen og i stedet smed den i naturen.

Til at starte med var det et hårdt job, men efterhånden som folk lærte at Lars Bom var én der stod fast, og ikke til at komme udenom, blev det til stadighed lettere for Lars at passe sit arbejde, og til sidst var det ikke strengt nødvendigt at han var til stede, hvilket gav ham en del fritid.Lars skifter brancheredigér

Bom åben

Lars Bom på en god dag

"Bombommelum"

~ Lars om bom

Da Lars nu havde god tid, begyndte han at se sig om efter andre ting, han kunne stoppe. Han iførte sig et Bamse kostume, hvilket gjorde at han ganske uforstyrret og ubemærket kunne infiltrere alle dele af det danske samfund over en mindre årrække. Således opdagede han, at der var sket en enorm eksplosion i kriminalitetenSamsø, hvorfor han drog over på denne kartoffelgrønne ø, og med 12 veltilrettelagte slag fik sat en stopper for al kriminalitet i dette område.

"Vil du ikke have noget kaffe Ingrid?"

~ Lars om Charlotte Fich

Han fik dog blod på tanden, og ville gerne sætte en stopper for al kriminalitet i hele landet, hvorfor han proppede de bedste politifolk han kunne finde ind bag i en stor lastvogn, og i løbet af 3 år kørte han dem rundt i landet til dér hvor den værste kriminalitet fandtes.

Da kriminaliteten var vel udryddet vendte Lars tilbage til Måde, hvor han i dag nyder sit otium og bommer cigaretter sammen med de andre bomme i området.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.