FANDOM


Skudnr. Indhold. Dialog Effekter Andet teknisk
Indledningssekvens
1. Langsomt zoom fra fugleperspektiv mod bilhandleren. Et lukket akvarium hvor alle bilerne står indenfor Musik. Noget melankolsk strygermusik med en elektrisk guitar oveni Helikopter
2. Gentagne Panoreringer i frøperspektiv. Mennesker går rundt i jakkesæt blandt bar gule biler Musik. Filmtitel, cast, andre vigtige kredits.
3. No 1. (Frödin) sidder og arbejder ved skrivebord. Klip fra tre forskellige vinkler. Lader sig påvirke af Jessicka og kvindelig kunde. Fokus på jessicka. Klip til brudstykker af dialog. Klip tilbage til Frödin som ryster på hovedet Musik stopper - andre kontorlyde tager over
4. Jessicka på kontor. Henter nøgler til en gul Lamborghini Jessicka

Det bliver vidst rigtigt varmt idag, tror du ikke lille No. 1

5. Jessicka kører afsted med kvindelig LLW, som med garanti ikke har til udbetalingen på bilen. Klip til udendørs og tilbage til kontoret igen, hvor No. 1 har forladt sin pind og kigger tomt ud ad vinduet. Llah-peterfr
6. No. 76 kigger tilfældigt ind på kontoret. Veksler mellem halv-total og closeups. No.76

Nå det varer nok lidt inden vi ser hende igen. Hun havde s'gu da også kun råd til en Wunderbaum i vinduet.

No. 1

Jeg bryder mig ikke om det Jessicka gør. Hun synes åbenbart det er hendes pligt at beskytte de søde piger fra os.

No. 76

Hold da kæft. Den eneste gang du har ligget i en pige, var da du opdagede du var bøsse.

No. 1

Skrid med dig, dit udskud (grinende). Hvis din kone bare er halvt så tilfreds som da I blev gift, så giver jeg en øl.

Break Et tilfældig gadehjørne i LA
En rustvogn stopper på et hjørne i LA. To jakkesætsklædte mænd kommer ud og hjælper en forhutlet udseende pige op ad en metalkiste. Forbipasserende stopper op og ser forundret på pigen som har fået et noget aparte lift.
En måned senere
7. Igen abrupte panoreringer indtil knivskarpt fokus på No.1. En pige med Luis Vuitton-taske og store solbriller kommer ind ad døren.

No. 1 prøver at foregribe situationen og prøver at fjerne kvinden fra Jessickas opmærksomhed.

No. 1(stresset)

Åår, De kunne have lyst til at se vores nye prisbillige Alfa-Romeo, som står herhenne. Den har virkelig fået alle eksperterne op og stå da den bliver præsenteret på Amsterdam-udstillingen.

LLW(henført)

Jeg drømte at hvis jeg nogensinde skulle blive lykkelig så var der en gul Lamborghini i min drøm. Jeg kørte rundt i den og de mennesker jeg overhalede på min vej var folk i små praktiske multifunktionsbiler med ABS-bremser, airbag og DVD-skærme til deres snotnæsede børn som kunne sidde og se SvampeBob og Hannah Montana. Det kan De godt se at det kunne ligeså godt være en Alfa-Romeo, jeg her beskriver.

No. 1

Ååh....det er såmænd en udmærket bil...men De er jo klar over prisen på en gul Lamborghini

LLW

Jamen hvis en bil er så dyr at man ikke kan komme til at røre ved den eller køre den kan man jo heller aldrig komme til at sælge den.

No. 1

Ja, men vi har mange piger som gerne vil have en Lamborghini, men det er sjældent vi sælger dem til andet end erfarne mænd.

LLW

Jamen, jeg har også god erfaring. Skulle vi så se på makreldåsen.


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.