FANDOM


"Jah, der ere so deiligt paa Lhandet. Der fandt Jag joh ofte Inspiration til mine deilige Æventyrr. Og med alle de siove Ting man kann ruege og spise derude kommer Inspiration joh altid i en Fhart."

~ H.C. Andersen om hvad man finder i hegn og krat.
Loading map...
Landet er Tåsinges hovedstad.

Der er estimeret 7.115.388 indbyggere og en kat.

I nyere tid har Landet produceret flere store attraktioner, fx:

Den primære importvare på Tåsinge, er de mennesker der er for dumme til at bo på Fyn, samt folk der godt kan lide broer.

Den primære eksportvare er skuffede turister.

Kendt fra redigér

Landet blev verdenskendt i Troels Triers sang "Tag på Landet" Rekreation, hvor Troels Trier er citeret for at synge: "Det er så dejligt at være strandet, det er så dejligt at være i Landet".

Herudover er Landet tit brugt som reference, hvor folk har skullet forklare hvorfor de bor derude hvor andre ikke vil bo.

Kendte udtryk er:

  • Laaaangt ude på landet
  • Så langt ude på landet at kragerne flyver på ryggen og har madpakker med
  • Ved gylletank nr. 2 fra højre efter den nedlagte mølle - (ikke at forveksle med Din mor)
  • En gammel dansk sang lydende "Man skulle altid bo på landet"
  • Dig som er så langt ude i Hampen - den må du længere ud på Landet med.

Landet må dog ikke forveksles med Lars Tyndskids marker, der er noget helt andet.

På landet redigér

En del kendte personligheder som fx Dronning Margrethe og den verdenskendte tryllekunstner Richard Ragnvald har igennem tiden brugt det fejlagtige udtryk "på landet". Der forskes stadig i hvorledes forviklingen er opstået, de foreløbige resultater tyder på at fejlen opstår, da Landet er større end selve Tåsinge, og man derfor tror Landet er øen, og Tåsinge er hovedstaden på Landet. I øjeblikket forsøger man at oprette "Landet 2" på Lolland, for at se om samme forveksling vil ske her. Det største problem for tiden, er at man ikke har nok frimærker i resten af Danmark til at købe plads på Lolland, samt at ingen gider bo der. Hvornår forsøget forventes afsluttet står dermed hen i det uvisse. Forsigtige gæt lyder på år 2001 + moms.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.