FANDOM


Armstrong1

Da Lance i sin svære periode havde andet arbejde insisterede han stadig på at sidde på cykelruller i pauserne

Armstrong2

Den stolte far - han gik i graven i god tro

Armstrong3

Den lidt mindre stolte mor

"Jeg bestemmer alt!"

~ Lance Armstrong om ham selv

"Jeg var det første menneske på månen!"

~ Lance Armstrong om månen


Lance Armstrong (Født Benstrong) er en amerikansk high-roller, som ikke kan få nok af røde blodlegemer. Mellem 1999 og 2013 havde han med succes holdt en hel cykelverden for nar, men blev dog endelig fældet af en eller anden talkshowvært, når nu UCI, FBI og CIA ikke magtede at få Lance Armstrong til at fortælle sandheden, omkring hans lidt for mange Tour de France-sejre.

Karriere redigér

Lance Armstrong har vundet Tour de France 7 gange er den cykelrytter som har fået frataget sit Tour de France-mesterskab flest gange (7 gange), dog uden at bruge pga. massivt brug af bloddoping. Hans hjerne, lunger og testikler er mekaniske efter de rigtige blev fjernet efter hans kræft sygdom. Hvis han har været i problemer under Tour De France fik han blot sine modstandere fjernet fra jordens overflade.

Mange mener at Lance Armstrong er den bedste cykelrytter gennem tiderne, kun overgået af Fausto Coppi, mener Jørgen Leth. Men det kun pga. hans manglende dopingmisbrug.

"Fausto Coppi, Fausto Coppi"

~ Jørgen Leth om Fausto Coppi


Udover har Armstrong også haft et utroligt stærkt hold bag sig, med ryttere bla. som Superman og den karismatiske Tyler Hamilton, som havde en tvillingesøster inde i sin mave. Næsten alle af hans bedste hjælpe ryttere har prøvet deres egen chance i Touren, men er derefter blevet taget psykisk ned af Lance og hans mange advokater.

I indgangen til sæsonen 2010 startede Armstong sit eget cykelhold Team Radio Crack.

Lance Armstrong vil altid blive husket for:

  • Den rytter der har vundet Touren flest gange
  • Den rytter der har snydt cykelsporten i længst tid
  • Den rytter der har dopet sig mest


30px-Cquote1 svg Det gør enkeltstarten god 30px-Cquote2 svg
Lance Armstrong om EPO

Politik redigér

Lance Armstrong er gode venner med den tidligere præsident af USA, George Bush. Eller det vil sige at han har ordnet Bush' datter. Så Lance er godt inde i politik i USA. Han overvejede også at stille op til præsident valg i USA i 2012, da han mente at han sagtens kunne slå den nuværende præsident Barack Obama. Dog lykkedes det ikke for Lance Armstrong at få en kampagne i gang, der kunne dække for hans 7 fratrukne Tour de France-sejre, i opløbet til præsidentvalget. Istedet satsede republikanerne på Mitt Romney, der som bekendt tabte til Obama. Lance Armstrong havde ellers tilbudt Mitt Romney lidt bloddoping, men Mitt ville ikke til toppen med snyd. Hæderlig mand.

"Obama? Der er aldrig nogen neger der har slået mig!"

~ Lance Armstrong om om Barack Obama


Derudover tror Armstrong ikke på teorien Out of Afrika. Der er han direkte lodret uenig. Han tror derimod på teorien "Out of Austin, Texas" og påstår at han nedstammer i lige linie fra det første menneske.

LiveStrong redigér

Efter Lance havde fået en del fame rundt omkring i verden ville han bruge det til noget. Velgørenhed til kræftsyge. Det gik rigtig godt og han tjente massere af penge til sin sag. Desværre måtte han bruge alle pengene på løn til sine advokater og penge donationer til UCI. Mange mener at det er snyd at Armstrong betaler penge til UCI, men det mener hans advokater at det ikke er. Og det mener OJ Simpson heller ikke det er.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.